Ærlig snak Life of a mom

Det er faktisk ret fedt at blive gammel…(ik’?)

New_Doc_80_1

Der er ingen tvivl om, at jeg elsker at komme ud. Jeg elsker at begive mig ud i natten, uden at vide hvad de næste timer skal bringe. Høj musik, make-up i hele skærmen, accessories, for meget spray i håret og alkohol i hånden. Det er SÅ hyggeligt og befriende og jeg føler mig fri, og får ladet nogle af mor-batterierne op.

Men helt ærligt? Som jeg sidder der og betragter nattelivet, gennem værtshusets tåger, mens musikken hamrer i øregangene og cigaretrøgen oser gennem lokalet…så sætter jeg faktisk også ret stor pris på, at jeg nu er et sted i mit liv, hvor det ikke længere er weekend rutine.

Da jeg kl. 4 søndag morgen stod på Nørreport station, med to styk pølsehorn under armen (det skal man jo for pokker ha’, når man har været i byen!) og betragtede byens øvrige gæster, følte jeg mig så heldig, at jeg er nået til et sted i mit liv, hvor forældremøder, legeaftaler og madpakker har den ultimative førsteprioritet.

Jeg kan sgu godt lide at være blevet gammel. Jeg kan sgu godt lide, at være blevet mor. Jeg kan sgu godt lide, at weekenderne står på legeplads, LEGO-klodser og børnefødselsdage.

Bevares, jeg kan også godt lide at glemme mor-rollen og pligterne for en stund. Men jeg savner ærligt talt ikke tiden i høje hæle, nylonstrømper i frostvejr og tømmermænd. Om end jeg byder det velkommen engang imellem.

Det er faktisk ret fedt at blive gammel…ik’?

Tegningen øverst er i øvrigt taget fra et gammelt indlæg, som du kan læse HER. Jeg synes bare det passede ret godt til det her indlæg 😉

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Trine B
  4. april 2017 at 19:19

  Amen for that!
  Jeg har det præcis sådan 🙂 det er dejligt at blive fyldt op på veninde kontoen, og ind i mellem tage sig en tur i byen, som før jeg fik børn. Men helt ærgligt; jeg savner det ikke..
  Nu har jeg (og resten af familien) lige lagt syge med roskildesyge/omgangssyge -og helt ærligt!! Det er jo de samme symptomer som efter en bytur! Jeg FATTER ikke jeg bød mig selv det, weekend efter weekend😂 puha! (So to speak)

 • Reply
  Anette
  6. april 2017 at 12:03

  når man aldrig har været til de weekend fester, så det rigtig fedt at komme i den alder hvor det ikke mere er mystisk/mærkeligt/sært/asocialt heler at ville en hygge aften hjemme eller i biffen.
  At jeg så vil det mindre nu end før skyldes nok primært min sygdom, for jeg vil gerne, orker ikke… og vil derfor ikke alligevel….
  Tømmermænds ligne tilstande, det kan jeg få efter et angst anfald eller bare en tur ud og handle på en halv dårlig dag… det rigeligt.

Svar