Ærlig snak Det shjaw!

Kunne du også mærke det i morges?

FB_IMG_1464379780644

Der er bare nogle morgener, der er mere særlige end andre. Man vågner op med et lille smil på læben og en kilden i maven. Morgenkaffen smager bare bedre og man spejder ud mod solen og lukker øjnene med et sagligt smil, mens man lader en tilfældig solstråle kærtegne sin næsetip.

Sådan en morgen var det i morges for dig… Og for mig. Du vidste det garanteret også med det samme – at dagen i dag, er en helt speciel dag.

Og du har ret. 

Nu har vi brugt en del dage på at fejre ham dér Jesus. Nu synes jeg ærlig talt, at han har fået den opmærksomhed han skulle have. Så nu synes jeg at vi skal rette opmærksomheden hen, på et af verdens andre vidundere. 

For 33 år siden var dagen i dag –  d. 17. april – nemlig en ganske særlig dag. Og ja, vi kan jo ikke komme uden om, at d. 17. april, har været en dejlig dag lige siden. I dag er nemlig dagen, hvor Lillemor træder ind i sit 33. år. Lillemor har nemlig fødselsdag. 

Du tænker nok: “Men Lillemor, hvorfor flagede de så på busserne i går, når det er idag du har fødselsdag?”

Og ja, det må du nok spørge om. Jeg forstår godt din undren. Jeg har i mange år forsøgt at få Arriva og andre danske busselskaber til at forstå, at det for helvede ikke er d. 16. april jeg har fødselsdag men d. 17.! De plejer at svare: “Jamen det er jo dronningen?” (og selvom jeg måske synes det er liiige i overkanten at kalde mig det, så lyder de altså meget insisterende, når de siger selv samme sætning hvert år). Så jeg er faktisk bare begyndt at svare: “Præcis, og lad det så ikke ske igen! Så har vi to en aftale om, at du sørger for, at det er d. 17. fremover der flages?” Trods mange års ihærdig forsøgen på ovenstående, laver de dog samme fejl gang på gang… Flager på d. 16. 

Tsk tsk… Nogle mennesker altså. Måske jeg bør gå videre med det til deres overordnede…

Nå, men dagen skal stå på masser af sukker, E-numre og tomme kulhydrater. Til eftermiddag har jeg valgt at lade mig hylde af min’s og Lillefars familie og indtil da skal Mandlen og jeg hygge os. Kummefryseren er nemlig på overnatning hos sin farmor og Lillefar skal på arbejde. Og jeg er SIKKER på, at Mandlen på 3 år, har planlagt en masse sjove ting og har en masse lækkert i ærmet, til fejringen af denne storslåede dag! 

Nå, det var bare et lille ydmygt pip fra mig! Nyd min dag! 

😉

Ps: Det er fandme godt I kender mig og min sorte humor, jer der læser med. Ellers ville man tro jeg var en temmelig selvoptaget trunte, ha ha!

 

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  Maude // skøreliv.dk
  17. april 2017 at 11:11

  Tillykke med fødselsdagen! Det må da helt klart bero på en fejl med den dersens busflagning den 16.! Dronning (pffft…!) who cares?!

 • Reply
  Stella
  17. april 2017 at 12:49

  Hvad – havde dronningen fødselsdag i går? Og så lige på min fødselsdsg. Troede alle flagene for mig 🙂
  Tillykke med din fødselsdag. Håber du får en dejlig dag

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  17. april 2017 at 13:43

  Jubii – tillykke! E-nummer fejring er det bedste – er sikker på Dronning må nøjes med fornuftig økologisk tre-retters med gemalen ink. gravhundehelvede som selskab – så lad hende få flagene, for er sikker på du får en federe fest 😀
  Nyd det.

  – A

 • Reply
  Regitse
  17. april 2017 at 20:11

  33 år?? Nej nej nej… Du ligner ikke en der er en dag over 25! Det må være indtagelsen af gåsebryst og rødvin der holder skindet stramt 🍷😘 Knaldhamrende stort tillykke med det 😘😘

 • Reply
  Anette
  18. april 2017 at 16:57

  Tillykke med dagen.
  det kan faktisk være ganske forvirrende som barn hvis alle flager på ens fødselsdag…. men samtidig hamrende hyggeligt.

 • Reply
  Elisabeth
  18. april 2017 at 20:40

  Håber, du havde en dejlig dag, og nu må du ikke blive ked af det, vel, men hvis du blev 33, så er du altså trådt ind i dit 34. år nu 😀
  Men tillykke under alle omstændigheder!

 • Reply
  Connie
  19. april 2017 at 22:30

  Et lidt forsinket, men kæmpe tillykke med fødselsdagen 😊 håber du havde en helt igennem vidunderlig dag 😊

Svar