Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Jeg gad fandme godt at…

2015-01-21_17.15.16

– Børn slet ikke fik tænder, så man kunne slippe for skrig og skrål!! De skal jo ikke bruge dem såååådan rigtig det første lange stykke tid. Jeg kan i hvert fald godt leve med, at lave púre’er, mos og grød, hvis bare de tænder blev væk! Vidste du at man siger én tand typisk gør, at barnet reagerer én uge. Og de får 20. TYVE UGER MED SKRIG OG SKRÅL!! Nej tak.

– Børn kunne tale lige fra de blev født. Det ville kraftstejleme gøre alting en del lettere!! Hvis barnet nu fx bare kunne sige “Hey, jeg ligger her og vender og drejer mig i sengen og vil ikke sove, fordi jeg har lagt en liiiiille bitte lort (JA, det hedder lort, læs mere om det ved at KLIKKE HER). Så hvis du nu bare skifter mig, så falder jeg i søvn! Aftale?”.

– Barnet efterlod moderens krop, i samme stand som den indtog den. Haaloooooo mavemuskler, hvor eeeer I?? Og hallo patter, hvor skal I hen i den fart? (Nedad tydeligvis).

– At børn sov det tilsvarende længere, som de holder forældrene vågne om aftenen. Men NEJ, de små krapyler er altid friske klokken 6.00 om morgenen no matter what! But why?

– At vasketøj kunne lægge sig selv sammen.

– At man som gravid/nybagt forælder kan gå ind i butikker som BabySam og tage en seddel ved indgangen hvorpå der står: “De her 5 ting har du behov for. Resten af vores sortiment er fuldstændig unødvendigt og blot noget vi forsøger at sælge dig til overpris”.

– Børn havde en Tænd/Sluk knap, som man kunne trykke på klokken..let’s say 19.00? Og så man kunne trykke TÆND igen klokken 08.00. En snooze funktion ville måske heller ikke være helt dum…hmm…

Kh Lillemor

Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOK, Instagram eller Bloglovin’

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Rebecca
    30. januar 2015 at 19:54

    Kanon indlæg – er helt enig !
    Jeg kan tilføje (fra min mand), at han altså godt gad, at baby kunne spille FIFA med far 🙂

Svar