Der var engang...

Der var engang en uperfekt blogger…

20170423_184459

Der var engang en uperfekt blogger. Den uperfekte blogger havde godt set, at alle de andre bloggere, havde flotte blomster, kaktusser og planter, som ofte blev vist på Instagram under hashtagget #Seligehvorflotminplanteer #Ogjegeriøvrigtogsåselvretperfekt. Den uperfekte blogger var ikke imponeret. Hun var ligeglad med blomster og deslige. Den uperfekte blogger havde travlt nok med, at holde liv i de to børn, hun i tidens løb, havde skudt ud af babykanonen. Hun havde ikke tid og overskud til, at holde liv i flere krævende bæster. De planter der forvildede sig op i Den uperfekte bloggers vindueskarm, var ærligt talt selv uden om det.

En dag fik den uperfekte blogger en masse gode veninder. De havde også selv en blog. De var dog naturligvis ikke lige så uperfekte som den uperfekte blogger. Men de syntes ærlig talt at det var på tide, at den uperfekte blogger, fik en Instagram venlig plante. Det går jo trods alt ikke at være blogger, uden at have en Instagram venlig plante… Vel? Det ved vi godt alle, er første side i blogger-bogen. Så en sommerdag i august, hvor den uperfekte blogger fik sin Lillefar sin uperfekte mand, havde veninderne bl.a. købt en kaktus til hende. Planten hvis forfædre havde overlevet sydens varme ørkener, tørke, sandstorme og blæst. Planten der ikke kunne slåes ihjel.

Troede de…

En dag havde den uperfekte blogger nemlig fødselsdag og havde inviteret alle veninderne hjem til fødselsdagsbrunch. De nye blogger-veninder skulle naturligvis også med. Pludselig udbrød den ene: “Jamen søde uperfekte blogger!? Hvordan er det lykkedes dig at slå vores kaktus ihjel? Den er jo sten-død…?” Den uperfekte blogger vidste ikke rigtig hvad hun skulle svare… Så hun trak bare på skuldrene. Den døde kaktus stod i vindueskarmen (læs: Plante-kirkegården) med en død orkidé ved sin side. 

20170423_184558

Tiden kom til at den uperfekte blogger, skulle pakke sine fødselsdagsgaver op. Da hun åbnede pakken fra sine blogger veninder, mødte hun dette syn…

20170423_190645

En Instagram venlig plante.

#Fuck

Følg med i den sindsoprivende fortælling, om den Instagram venlige plante her på domænet…

Vil den leve?

Vil den dø? 

Og hvis du bare helt vildt gerne vil vide, hvad vi ELLERS fik i bryllupsgave af selv samme damer, så kig med HER 😉  

The End

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Michelle Conradsen
  23. april 2017 at 19:45

  Hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste, der kan formå at slå en kaktus (og alle andre planter) ihjel!..

 • Reply
  Pernille
  23. april 2017 at 20:16

  Min søn er nok mest stadig i live, fordi han gjorde opmærksom på sig selv. Hvis planter skal leve, må de give lidt lyd fra sig!

 • Reply
  Forglemmigej
  23. april 2017 at 23:06

  Jeg er altså behørigt imponeret over du kan slå kaktus ihjel, thumbs up👍
  Jeg anser ellers mig selv for at næsten at have opnået den guddommelige status som “Perfekt uperfekt”. Dog ikke på plantefronten, jeg elsker mine blomster og tror seriøst jeg ville visne lidt uden dem omkring mig. Jeg ville elske gaverne fra dine veninder😀
  Jeg venter spændt på næste afsnit af føljetonen om planten der måske/måske ikke klarer den!

 • Reply
  Louise
  24. april 2017 at 23:24

  Haha, hvor er det fedt👏🏻☺ Tak for god læsning🙏🏻

 • Reply
  Anette
  25. april 2017 at 0:30

  Planter skal vandes af regn….. jeg vil gerne have grønt hjemme, men det eneste jeg ikke dræber er min hibiscus, og den mishandler jeg så den ikke blomstre…. og vand får den mest fordi mine gæster husker den.

Svar