Ærlig snak De der mænd dér Der var engang...

Ti år med Lillefar – sgu

screenshot_20180306-192508

“Ved du hvad der skete for præcis ti år siden i dag?” Spurgte jeg Kummefryseren, da jeg hentede hende fra SFO’en tidligere i dag.

“Nej?”

“For præcis ti år siden…torsdag d. 6. marts 2008, sad jeg i min lejlighed i Vanløse og ventede på, at ham der den mørkhårede fyr skulle hente mig. En fyr som jeg havde skrevet med på internettet. Ved du hvem det var?”

“Hvem var det?”

“Det var far! Faktisk gad jeg ikke rigtig mødes med ham. For jeg kendte ham jo ikke! Og jeg syntes lidt at alle drenge var dumme dengang. Men jeg besluttede mig for at gøre det alligevel! Jeg kunne ikke helt finde ud af hvad jeg skulle have på af tøj. Men jeg endte med en sort trøje med blomster på. Og gule Hello Kitty strømper. Ja, er det ikke fjollet? Pludselig ringede det på døren. Jeg tog støvler på og gik ned af trapperne og åbnede døren. Jeg var ret spændt da jeg åbnede døren. Der stod han! Ham den mørkhårede gut jeg havde skrevet med. Han lænede sig op af sin lille røde bil, med en cigaret i mundvigen. Han sagde: “Hej Tina!” Og jeg sagde: “Hej Kim!”. Vi kørte en tur til Frederiksberg Have og gik en tur. Det er der hvor du nogle gange står på skøjter med farmor! Vi snakkede og snakkede. Og jeg syntes lige pludselig ikke at han var lige så dum, som alle de andre drenge. Pludselig spurgte han: “Vil du med hjem og have en kop te?” I virkeligheden tilføjede han: “Og jeg mener altså kun te!” 🙂 “Vi kørte hjem til ham og drak te og snakkede i mange timer. Så besluttede vi os for at lave lasagne. Det var smadder hyggeligt. Og senere samme aften kørte han mig hjem. Jeg syntes han var ret sød.”

“Hvad skete der så?”

“Da det blev søndag kom han hjem til mig. Vi snakkede og snakkede og snakkede. Og jeg syntes at han var endnu sødere! Om aftenen da han gik hjem sagde han farvel, og gik et par trin ned af trappen. Pludselig sagde han: “Hov, jeg glemte noget!”…og ved du hvad han så gjorde?”

“Nej…?”

“Han gik op af trappen igen…og så gav han mig et kys!”

Ti år siden i dag…vi skulle have været ude at spise og få begge børn passet. Men Mandlen har ondt i ørerne. Og vi skal have rester til middag. Og vi har vist kun halvdårlig rødvin på lager.

Men alligevel kunne det ikke være mere perfekt!

Og ja ja, jeg havde jo ikke taget Hello Kitty strømper på, hvis jeg troede jeg skulle hjem til ham fyren! Jeg troede jo bare vi skulle gå en tur i Frederiksberg Have for christ sake!

Hvis du hører til én af dem der stadig ikke helt har forstået det der “Kummefryseren og Mandlen” ting 🙂 Så kig med HER.

Og hvis du vil læse lidt mere om historien om Lillemor; Lillefar, Kummefryseren og Mandlen, så kig med HER.

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  6. marts 2018 at 22:49

  Stort tillykke med jeres tiårs dag:-)

 • Reply
  Anne
  6. marts 2018 at 23:19

  Stort tillykke med kærligheden.
  Jeg mødte min kæreste for 1 år siden via netdating. Og ja, netop på dét tidspunkt, hvor man tænker: “Nu-gider-jeg-ikke-mænd-mere”.
  Efter man har været på nogle dates, som bare overhovedet ikke var i nærheden af vellykket.
  Når man er begyndt at tvivle på, om der overhovedet findes en mand, som passer til mig.
  Pludselig dukkede hans billede op.
  Efter en uges skriverier, aftalte vi at mødes til en kop kaffe. Husker at jeg tænkte; en kop kaffe, og en halv time, det kan jeg godt bruge på ham,
  Det blev til 6 timer på den første date! 😃

 • Reply
  Caroline // tordenmor.dk
  6. marts 2018 at 23:36

  Tillykke med kærligheden! Jeg mødte min mand for syv år siden i går. Hans første “kompliment” til mig var at spørge, om jeg egentlig havde gråt hår? For det lignede det åbenbart i lyset… Jeg har stadig ikke gråt hår, men han er her til gengæld stadig.😊

 • Reply
  filopost
  7. marts 2018 at 14:41

  Mange tak 🙂best custom essay

 • Reply
  Anne
  9. marts 2018 at 11:54

  Åhr tillykke til jer – dejlig historie selvom I ikke kom ud at spise. Det må I indhente en anden dag

 • Reply
  Connie
  11. marts 2018 at 8:42

  Åh stort tillykke med jeres 10 års dag 😊

 • Reply
  owelun
  11. marts 2018 at 21:24

  Mange tak, Tina 🙂

Svar