Ærlig snak

Spørg Lillemor om alt! (Version 2)

20170419_080418

HEEEELT vildt mange (læs: 3 styk) har gennem de sidste måneder spurgt, om jeg ikke snart laver et nyt “I spørger og jeg svarer” indlæg. Så nu har jeg grublet over det noget tid og tænkt…

Hva’ faen. Vi gør det sgu!

Det kan jo godt være at I ligger søvnløse om aftenen, fordi der er et spørgsmål I bare MÅ stille hende dersens Lillemor. Om Lillemor selv. Om hendes holdninger. Om blog-land. Om arbejdet som jordemoder. Eller andet.

Så SHOOT! Spørg mig om alt og jeg får stablet et (eller flere) blog-indlæg sammen med nogle svar. 

Og hvis ingen overhovedet spørger om noget, så leger vi lige, at det her aldrig skete… Ik’?

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  26. april 2017 at 19:48

  Hej Lillemor! Hvad forestiller din tatovering? Og har du flere? Troede ikke du var “tusch” – typen 😜

 • Reply
  Nicole
  26. april 2017 at 19:49

  Hvor længe har du arbejdet som jordmoder ? Og hvordan kan det være at det var jordmoder du blev ? Og hvilket hospital er det du arbejder på ? 😃

 • Reply
  Berrildskov
  26. april 2017 at 19:50

  Du må lige forklare den der Kummefryseren og Mandlen ting!! Har de også rigtige navne? 🙂 🙂

 • Reply
  Louise
  26. april 2017 at 19:52

  Lillemor – hvad er din holdning til børn på Instagram (osv.) Her tænker jeg på, at Mandlen og Kummefryseren er sådan lidt hemmelige i den sammenhæng. Det kunne jeg godt tænke mig at høre om

 • Reply
  Rikke
  26. april 2017 at 20:26

  Hvad var din baggrund for at blive optaget på jordemoderstudiet? Kom du ind via kvote et eller to?

 • Reply
  Betina
  26. april 2017 at 20:35

  Hej Lillemor
  Hvad er din holdning til, de mange der skal snappe/sende snap fra trafikken…..jeg tænker særligt de der sender snaps mens de sidder bag rettet…..jo vist holder de for rødt….men alligevel

  Er det kun mig der undres over der skal sendes snaps i trafikken ???

  ps…Du har en skøøøn humor

 • Reply
  Mia
  26. april 2017 at 20:55

  Hvordan får du jordemoderlivet med skiftende arbejdstider til at spille sammen med familielivet med små børn? ☺️

 • Reply
  Randi
  26. april 2017 at 20:56

  Er vild med at følge dig på snap – mere af det! 😊 Mit spørgsmål er så; vil du gerne have svar eller en hilsen på snap??

 • Reply
  Camilla F
  26. april 2017 at 21:29

  Hvordan kan det være, at I fandt sammen i Dillerbanden?

 • Reply
  Lise
  26. april 2017 at 22:01

  Tak for en skøn blog – elsker din humor. Jeg kunne godt tænke mig at lære Børge bedre at kende:) hvor gammel er han? Hvorfor valgte i en engelsk bulldog? Hvordan er hans temperament? Har han nogen skavanker? Osv.

 • Reply
  Maria
  26. april 2017 at 22:05

  Er du fuld tid på fødegangen ved siden bloggen? Og vil du (please) overveje at leve af at snappe? 😂 P.s Hvis jeg skal stille flere spørgsmåli denne tråd til (i andres navne selvfølgelig!) siger du bare til! ✌🏼

 • Reply
  Anette
  26. april 2017 at 22:29

  Er helt med på den med Børge, vil gerne høre mere om ham og jer… men jeg er jo også hunde tosset.
  hvad syntes du om serien jordmoderen på dr1 (hvis du har set den, kommer på et noget dumt tidspunkt for småbørnsforældre)?

 • Reply
  Christine
  26. april 2017 at 22:31

  Jeg er vild med dig! ✌🏻 Nå, det var ikke det jeg ville sige. Jeg har flere gange tænkt over, hvordan du jonglerer med den person du er på insta/bloggen med dillerbanden osv. og den professionelle som jordemoder? Jeg ved egentlig ikke helt hvordan jeg skal formulere spørgsmålet – alt giver bare bedre mening FØR det kommer ud af min mund (læs: tasterne) 😏 Men jeg har tænkt på, om du har oplevet at der kommer nogle i kons/på fødegangen der føler at de “kender” dig eller siger “Ej, jeg følger dig på IG!”? Og lukker du den så bare med “Nå, var din urin blank?” eller bliver det en lille small-talk om din blog/IG så? Okay, håber det giver bare lidt mening……

 • Reply
  Anne-Dorte
  26. april 2017 at 23:18

  Hvis du skulle ændre noget i dit liv hvad skulle det så være?
  Hvis du fik 100.000 der skulle bruges på noget til jeres hjem hvad ville du så vælge?
  Hvad er din livret?
  Hvad kan du allerbedst lide at lave i din fritid?
  Hvornår føler du dig smukkest?

 • Reply
  Louise
  26. april 2017 at 23:35

  Hvad er din yndlings dessert?
  Din bedste joke?
  Hvad er for dig en god fødsel(egne, andres eller ja hvad skal der til for at den er god)? ☺️
  Hvordan får i familielivet til at hænge sammen med skiftende vagter? ☺️

 • Reply
  Jeanne
  27. april 2017 at 12:50

  Hvad syntes du om sundhedsplatformen?? Syntes du også den er pænt PLAT? he he

 • Reply
  Bente
  28. april 2017 at 20:27

  Jeg liker godt din måte å skrive om livet på, og sjekker bloggen din daglig. Men jeg har tenkt på følgende: Har du tenkt på om dine barn kommer til å bli mobbet på skolen, når deres venner leser på din blogg at du kaller dem Kummefryseren og Mandlen?
  Hvordan vil du hindre at dine barn begynner å bruke stygge ord når de kan lese på din blogg at du skriver dem?

Svar