Ærlig snak Det shjaw! Er jeg den eneste der?

Er jeg den eneste der… #4

20170705_165929

 • Altid fortæller mine børn 837 gange, at de skal huske at tisse af, inden familien drager ud af hjemmet på tur?
 • Altid skal tisse lige så snart jeg er draget ud af hjemmet på tur, fordi jeg har glemt at tisse af hjemmefra?
 • Aldrig helt har forstået, hvorfor der ALTID er kø på dame toiletter ALLE steder, men altid fri adgang ind til herre-toiletter landet over?
 • Ofte benytter mig af herre toilettet når jeg er ude og virkelig skal tisse?
 • Har prøvet at gå ud fra et herre-toilet og set en mand i øjnene, alt imens han stod og benyttede pisoiret? Og sagt: “Bare rolig, det er umuligt at se noget…eller…altså…det var ikke det jeg mente…nå men hej hej!”
 • Aldrig aldrig ALDRIG kunne finde på, at placere mine baller på et offentligt toiletbræt?
 • Er overrasket over hvor dårlig jeg er til at squatte for motionens skyld…men når det gælder: RØR-FOR-GUDS-SKYLD-IKKE-DET-BAKTERIEFYLDTE-OG-POTENTIELT-KØDÆDENDE-TOILETBRÆT-PÅ-OFFENTLIGT-TOILET, squatter til et 12-tal?
 • Lidt føler at jeg bør få en medalje… Bare en lille bitte én, efter at have squattet som førnævnt på offentligt toilet og i øvrigt præsteret en yderst flot og lige stråle med nøjagtig præcision, med dirrende lårmuskler, lige i toilettets bulls-eye?
 • Engang har tisset på sin egen telefon? (Læs mere om det HER)
 • Engang har ladet sin søn tisse i familiens lasagnefad? (Læs mere om det HER)
 • Nogensinde har skrevet et helt blog indlæg kun omhandlede tis?

Læs sidste Er jeg den eneste der – indlæg HER 😉

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Lonni
  5. juli 2017 at 20:05

  Det kan siges ganske kort: Nej, du er ikke den eneste 😉

  • Reply
   Lillemor
   6. juli 2017 at 19:58

   FEDT!! 🙂

Svar