Ærlig snak Det shjaw!

Når man bare gerne vil tabe sig 10 kg…til i morgen

img_0040

20170406_170743Er det, helt ærligt, for meget forlangt?

Jeg skal til bryllup i morgen. Jeg har købt en kjole og lovet mig selv, for en måneds tid siden, at september måned så bare var måneden, hvor jeg ville lege den der leg der hedder: “Vi lader være med at spise mad i september måned overhovedet”, så jeg ville kunne rocke kjolen med et slankt kadaver og få selv Jennifer Lopez til at klappe kaje af bar misundelse.

…Altså indtil videre går det ikke skide godt, kan jeg godt afsløre. Jeg må have misforstået mit eget budskab, for der er vist nok røget et par kilo chokolade, en smule rødvin og lidt bearnaise sovs ned, i løbet af de her 22 dage.

Men sådan er det åbenbart, når man har en rygrad som en brik kakaomælk (mmm…kakao!). Kommer helt til at tænke på en telefonsamtale jeg havde med en veninde for noget tid siden.

Lillemor: “I øvrigt er jeg jo startet på slankekur!”

Veninde: “Fedt! Hvornår startede du? Jeg er også på slankekur!”

Lillemor: “Altså jeg startede jo i morges kl. 06.00. Det går temmelig skidt allerede!”

Veninde: “Tell me about it! Jeg startede i går aftes klokken 23, efter jeg havde kværnet en plade Marabou og fire hindbærsnitter!”

Lillemor: “Fandme da flot, at du har kunne holde det lige siden! Jeg er stolt af dig. Og hey, der skal jo også være noget at tabe!”

Veninde: “Præcis! Nu er klokken jo 10 og har lige været ude at løbe, men vi ved godt begge to, at så fortjener man jo lidt en hurtig cola og en chokolade skildpadde bagefter, bare for at komme sig oven på den voldsomme oplevelse, ikke sandt?”

Lillemor: “Sandt! Min slankekur gik også super fint mellem 6.00 og 7.30 i morges. Men så skulle jeg have morgenmad. Og så gik det knap så godt.”

Veninde: “Sig ikke mere, jeg forstår!”

Så altså som I kan se, så er det jo ikke fordi der er noget galt med min viljestyrke (!). Det er klart blot udefrakommende faktorer, som jeg simpelthen bare ikke er herre over.

Nå, men ikke desto mindre har jeg stadig en kjole jeg skal i i morgen. Heldigvis har jeg OGSÅ to styk shapewear, som altså redder enhver fra oppustet mave og lige jager evt. indbygget hofte-badering på plads i andre højder. Så shapewear kan jeg klart anbefale!

Men det er blot et tip – jeg har været glad for mine, når jeg lige skal et eller andet der ikke lægger op til, at man kan klaske en rygdelle i hovedet på fremmede mennesker.

Selv tak! Alle nedenstående er fra bubbleroom.dk, som også har alt muligt andet kluns, sko og accessories.20170922_085250Alle ovenstående kan i øvrigt fås i både sort og beige. I øvrigt vil jeg anbefale, at man køber sit shapewear i en størrelse mindre end man normalt ville købe.

1. 209kr kan købes HER / 2. 349kr kan købes HER / 3. 199kr kan købes HER / 4. 329kr kan købes HER

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Tine
  22. september 2017 at 19:59

  Hov, det lyder jo præcis som mig. Jeg er bare shape wear virgin…. Kan du mon uddybe lidt: shape wear der stopper på maven, giver det ikke en delle over? Og hvad med grov trussekant/dellekant midt på balderne?! Og “heldragterne”, strammer de ikke bare babserne ind (for de har virkelig ikke behov for at blive mindre!) What to choose??

  • Reply
   Lillemor
   22. september 2017 at 20:13

   Hej Tine! Jeg har både en heldragt-kjole, som altså lige strammer baderingen lidt ind og det samme med mavsen. Jeg købte min i magasin. Og så har jeg nogle shorts a la de sorte på billedet! De gør klart også tricket, men jeg er mest til heldragten!! Man får i hvert fald følelsen af, at den tæmmer eventuelle vildfarende deller 😉

   • Reply
    Tine
    22. september 2017 at 22:09

    Tæmning af vildfaren deller 😂😂 det er klart det jeg har brug for! Nyd festen i morgen og mange tak for svar

 • Reply
  Inni
  22. september 2017 at 20:37

  Hvad jeg elsker mest er, at sådan nogle hold-dellerne-på-plads-reklamer altid ledsages af billeder af produktet på modeller, der aldrig har haft en delle i (eller om) deres liv. 😀 Hallooo, jeg vil sgu da ikke købe noget, før jeg har set det i funktion – dvs. påført model, der faktisk har noget, der skal holdes inde. 🙂

 • Reply
  MC (kvinde)
  22. september 2017 at 21:01

  Tiiiina!!! Det er lidt sent med dette indlæg ift os andre gæster til brylluppet 😅😂🙈 MEN jeg har heldigvis samme plan jeg har bare betalt dobbelt så meget i Magasin for min shape wear (spanx) – pis men men men bare min mommy mave er under kontrol så er det vel ok for min “slankekur” aka en pose slik for meget hver dag, virker heller ikke ☠️

Svar