Ærlig snak Gode råd

En kattedame, et verdensherredømme-grin og en fandens masse hemmeligheder!

untitled_artwork-4

For et år siden var Miriam blot et navn i min Instagram-feed. Nu har hun været min kahyt-makker på en båd, min dansepartner til klæd-ud-fester og er faktisk gået hen og blevet til det jeg vil kalde en veninde.

Hun er allergisk over for grammatiske fejl. Derfor elsker jeg lidt at undlade et R (med vilje), når samtalen eksempelvis går på, om “vi ikke skal kører ud og spise noget mad!” eller lignende. Et komma eller to ekstra, ryger også gerne i hendes retning. Fordi jeg ved at det løber hende koldt ned af ryggen, mwuahahaaarh!

20171009_211736

Hun er én af Danmarks mest kendte bloggere og det fede er, at hun hverken er mor-blogger, mode-blogger eller sundheds-blogger. Hun er jo bare Miriam! Hun er måske aller mest kendt for sine Jeg er jo Bridget Jones indlæg og hendes Shhh… indlæg, hvor Danmarks befolkning afslører deres aller mest lumre hemmeligheder. Miriam har ingen børn og foretrækker dem i øvrigt med brun sovs og kartofler, såfremt de endelig skulle komme nær hende. Til gengæld har hun Frank, som én eller anden dag – sammen med Miriam – overtager verdensherredømmet.

fb_img_1507576457401

Og når den dag kommer vil Miriam åbne sin mund og gøre hvad hun gør bedst: Grine sit helt igennem fantastiske verdensherredømme-grin (I ved, sådan et grin helt nede fra storetåen!), som man med garanti kan høre på 200meters afstand. Men det ved du der følger hende på snapchat (miriam.poulsen), hvor hun og Fransk dagligt underholder med bl.a. jagt på Ben&Jerrys is og historier fra Tinder (hun holder pause pt, men vi ved godt alle sammen, at hun er på kødmarkedet igen liiige om snart og vi GLÆDER os, til flere tossede single beretninger). Apropos snapchat, så stjal jeg jo i øvrigt engang hendes telefon og snappede i 5 stive minutter 😉 Det blev til en voldsom god live-dok, hvis jeg sådan selv skal sige det! Se videoen HER.

Som jeg tidligere har skrevet om, så er der nogle piger i blog land, der har sat lidt ekstra fodspor i Lillemors ellers ret kølige hjerte. Og jeg har altså besluttet mig for at interviewe dem Lillemor-style 😉

♦ Interview med Miriam

Hvis du var et hankøn i 24 timer…hvad ville du så lave?

– Helikopteren.

Hvad er det bedste ved at være single?

– Friheden! Og at man man rode uden at der er nogen der brokker sig 🙂 !

Hvad er det værste ved at være single?

– Spørgsmål om hvorfor man er single. Og familiefester.

Det er alment kendt, at du foretrækker børn stegt, med råstegte kartofler og brun sovs. Så her kommer en svær én: Hvem ville du helst tilbringe 24 timer med, i et lille bitte mørkt rum uden vinduer: En 1-årig med et batteridrevent klaver (bonus-info: du har IKKE en skruetrækker til at brække batterierne ud med) eller en øksemorder (uden økse vel at mærke)? Og hvorfor?

– Øksemorderen. De plejer at være ret specifikke med deres ofre, så måske er der en chance for, at jeg var hans type. Ville om ikke andet nok overleve længere end i barnerummet.

Beskriv dig selv med tre ord:

– Lavet af chokolade.

Beskriv Lillemor med tre ord:

– Ku’ godt lidt.

Hvis du skulle vælge én Disney prins at gifte dig med…hvem skulle det så være og hvorfor?

– I hver fald ikke Askepots. Jeg kan ikke bruge en mand, der ikke kender min skostørrelse, til noget. Hvordan skulle han så købe mig sko? Må man vælge Kuzco? Teknisk set er han vel kejser, men vi kunne godt være soulmates.

Du er en ret kendt blogger her i bette Danmark. Men du er ikke mor-blogger…eller mode-blogger…eller bolig-blogger. Beskriv lige hvilken slags blogger du egentlig er og beskriv ligeledes den typiske Miriam-læser

– Jeg fik engang at vide, at jeg var en twenty-something-blogger, men nu er jeg 31, så den går nok ikke. Kan man ikke bare komme i den der kategori, der indeholder alle de ting, der ikke passer ind i andre kategorier?

Har jeg ret hvis jeg siger dette: “Hvis Miriam skulle vælge tre ting at tage med på en øde ø, skulle det være hendes kat Frank, Ben&Jerrys is og alle hendes Harry Potter bøger!”

– Det er nok ikke meget skævt. Men hvor ER de øde øer, folk altid taler om??

Hvilken slags kvinder læser helt sikkert IKKE med på din blog?

– Dem der har mega meget styr på tilværelsen og ikke kan magte folk med rodede liv. De ville få udslæt af mig.

Hvis du var et stykke slik, hvilket stykke slik ville du så være? (Personligt ville jeg nok være en laber larve, men lad nu det ligge)

– En saltbombe!

Hvorfor er det egentlig, at Lillemor er én af de sejeste mennesker du kender?

– Fordi hun er så ydmyg 😉

Hvem er din yndlingsblogger?

– Lige nu er der ingen over Hvid Kaffe!

Hvilket indlæg har betydet mest for dig/er du mest glad for at have skrevet?

– Åh shit. Jeg har lidt svært ved at vælge uden at føle, jeg råber ”SE HVOR SEJ JEG ER!”, men det er muligvis det, hvor jeg indså, jeg ikke længere var vred eller bitter på min ekskæreste. Mest fordi det for alvor betød, at jeg var ude på den anden side, og dét føltes godt! (Læs det HER)

Tak til Miriam! Og husk at I kan følge hende på Facebook HER, på Instagram HER og som sagt på Snap (miriam.poulsen)

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Ida // soelvfiskbekaempelse.dk
    10. oktober 2017 at 19:32

    Er vild med katte kostumet 😀
    Tror jeg ville få skrammer på hænder hvis jeg forsøgte med min kat, hehe.. 🙂

Svar