Ærlig snak

Baby, Burger, Bio og Bourgogne

20170309_143509

I går var på alle måder en pisse god dag. Kender I det? Når dagen lissom starter ud med, at man IKKE er blevet tisset på om natten (samsovning længe leve!) og man rent faktisk formår, IKKE at have fået snot eller havregrød på tøjet, inden viseren tikker hen på kl. 9! Fandme en god morgen ik’?

Efter Kummefryseren og Mandlen var afleveret i hver deres børnehave, susede jeg forbi bageren og købte morgenbrød, hvorefter jeg susede nord på, til min gode veninde Anne Stine og hendes lille søn Noel. En lille mirakel dreng, der i går var præcis én måned og én dag gammel… En dag der betyder meget for både Anne Stine og jeg selv. Anne Stine er nemlig kvinden bag indlæggene Hun mistede sin lille søn og som du måske læste dér, blev hendes søn Noah, der blev født i 2014, kun én måned og én dag gammel. Det var dejligt at se hendes lille sunde Noel, holde ham i mine arme og sende masser af tanker til hans engle-storebror.

Vi fik også talt sammen om de mange søde kommentarer, I havde kastet i hendes retning. Anne Stine er jer alle SÅ taknemmelige, for de mange søde, flotte og kærlige kommentarer. Tak tak tak til jer. Og som hun sagde; “Du har virkelig verdens sødeste læsere”. Og det kan jeg jo kun give hende ret i 🙂 I skal vide at hver kommentar er læst og har rørt både hende og jeg utrolig meget.

Kl. 17.30 mødtes jeg med nogle helt fantastiske tøser. Jeg har faktisk tænkt mig at præsentere jer for dem, én for én i snarlig fremtid, men jeg tænker, at I kan få et hurtigt overblik over dem, ved at klikke HER 😉 Og jeg vil lige sige: Det er ikke mig der har fundet på navnet for vores lille klike! Men jeg er PAVESTOLT over, at være en del af den!

20170309_143005

Vi fik en øl på en lummer café og derefter gik vi på Friends & Brgrs, hvor vi var inviteret til at smage nogle af alle deres forskellige burgere. Jeg tror steder som Halifax og Haché får konkurrence, nu hvor den her biks er kommet på markedet! Den ligger på Strøget by the way! Kan anbefale deres Aioli burger!!

20170309_142858

Bagefter stormede vi en slik-butik og stod klar til at få udleveret vores biletter til Galla Præmieren på filmen Aminas Breve, som vi var så heldige at være blevet inviteret med til. En sindssyg film på alle måder, om en psykisk syg mand og hans færden og gøren. Jeg både hader og elsker de film, hvor jeg i dagene efter, STADIG forsøger at gøre rede for, hvad der var virkeligt og hvad der var illusion. Mest elsker 😉 men også lidt hader, fordi det simpelthen går op for mig, at jeg er for dum til at regne pointen ud.

20170309_143046

Da vi kom var der i øvrigt både rød løber (tvivler på den var tiltænkt mig, men alligevel ik?) pressevæg (de kunne sikkert ikke finde mig, da der blev taget vigtige billeder) og chokolade, snacks og vin ad libitum. Jeg fandt dog vin-bufféen UDEN problemer. Bare rolig.

20170309_142727

(Min sidemand var bloggeren Voxtrup – som er hende der har fundet på navnet, til vores lille klike i øvrigt 😉 )

Tak fordi jeg har VERDENS SØDESTE LÆSERE 🙂

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Elisabeth
  9. marts 2017 at 20:00

  Jeg er vild med tisløse morgener, lækre babyer, søde Anne Stine, burgere (den med kylling var dælme heller ikke skidt, skal jeg hilse og sige), “Aminas breve” og vin (særligt når der er meget af den!). Men mest af alt er jeg vild med Lillemor:)

 • Reply
  Jeg er ikke sikker på man kan se mig?!?!
  11. marts 2017 at 0:48

  Og jeg er vild med at der er en

Svar