Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

Flere timer i døgnet, tak…

20171025_195640

“Se mor, jeg hiver i hans tissemand!!” 

-Sagde Mandlen i dag, da han stolt viste mig den sprællemand, som han netop havde fået af farmor. Det er jo mega sjovt! At han helt oprigtigt tror, at det er en tissemænd. Det må være en veludrustet sprællemand i så fald…

Problemet er bare at jeg højst sandsynligt har glemt, lige præcis den anekdote om fem års tid. Anekdoten om sprællemand. Glemt hvilke historier Kummefryseren kommer med om aftenen, om dagen der netop har passeret. Glemt hvilke sjove ting de begge siger.

Ene og alene af den årsag, at der simpelthen ikke er nok timer i døgnet, til at forevige alle de sjove øjeblikke. Jeg ville virkelig ønske at jeg kunne losse mig selv i røven og få alt sådan noget skriblet med i en bog once and for all. Men kender I det ik’? Man kommer hjem fra en travl arbejdsdag, laver mad, vasker op, smørrer madpakke, rydder lige akkurat så meget (læs: lidt) op, at kommunen ikke kommer valsende. Når børnene så er puttet, falder man om på sofaen og er akkurat kun lige i stand til, at holde de helt basale kropsfunktioner, så som hjertets pumpeevne og vejrtrækning igang.

Det er sgudde dér man tænker: Nu hiver jeg lige en stor, flot bog frem og den fine tusch og noterer små anekdoter ned.

Eller hvad? Gør I? Er I sådan  en slags over-mennesker, der har energi til den slags? Eller er I lige som mig blot typen, der foreviger de små, sjove historier i ‘Noter’ på telefonen? Og aldrig får dem skrevet ned?

Jeg vil ha’ flere timer i døgnet, tak! Og billedet for oven er til info en tegning Kummefryseren kom hjem med for noget tid siden. Jeg kan oplyse at det angiveligt IKKE er en penis. Men to prinsesser. Den tegning er i øvrigt gemt et sted (vist nok!) og den skal da helt sikkert vises frem, når hun bliver lidt større!

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  Regitse
  25. oktober 2017 at 20:21

  Kender det alt for godt.. Jeg har lavet en email til hver af mine unger, og når de så laver noget genialt eller siger noget der skal foreviges, så sender jeg en email, billeder eller video til deres mail. Min tanke er så at når de bliver 18 år, så får de koden og kan se små minder fra deres liv som jeg har set dem, helt kronologisk 😊
  Det er den nemmeste løsning jeg har fundet på indtil videre 😊❤️

 • Reply
  Stina
  25. oktober 2017 at 20:44

  Lige netop derfor et facen, jo god. Hvis du skriver det ned der, får du en gang området en reminder/minde. Så er det bare om folk bliver trætte af ens status. Eller var det skisme en god ide den med mailen. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

 • Reply
  Tarkoflen
  25. oktober 2017 at 21:12

  Jeg kan anbefale milestone mini cards de er nemme lige at have liggende i skuffen med en kuglepen, og man slipper for at være kreativ 😂🙈

  https://www.naturebaby.dk/shop/milestone-mini-cards-10325p.html?gclid=EAIaIQobChMIu4aG17yM1wIVEpAYCh2aHwaZEAAYASAAEgKjBfD_BwE

  • Reply
   Tarkoflen
   25. oktober 2017 at 22:30

   Ps ellers er noter på telefonen heller ikke at kimse af

 • Reply
  Betina
  25. oktober 2017 at 21:31

  Jeg har som dig noter på telefonen. Under deres navne. Jeg tænker de kan printes ud en dag og sorteres i de bedste/vætste. Knægten her hjemme er så fuld af guldkorn at jeg er på side 2 i noter på telefonen og han bliver først 4 om en måned.

 • Reply
  Anne-Marie
  25. oktober 2017 at 22:41

  Jeg har lavet et # og skriver dem ind på fjæsen…. så må mine venner leve med at jeg smider lidt guldkorn op fra mine unger 😛 Så kan der jo søges på dette hashtag og vi kan finde dem igen 😉

 • Reply
  Tina KH
  26. oktober 2017 at 18:39

  Jeg har gemt alle tegninger og alle andre kreative ting og sager, jeg har været på med video, optagelser, gemme og skrive ned og senere bruge i taler og sange ved fødselsdage, konfirmationer og til sin tid til bryllupper.
  Men du har ret, vi kan godt gange døgnet med mindste to for alt det vi skal nå.
  Vi er ofte alt for travle.
  Den løsning Regitse har skrevet i sin kommentar er genial:-)
  Hilsner og en dejlig aften.

 • Reply
  Anne
  27. oktober 2017 at 20:27

  Vi har Barnets bog. Og jeg har udfyldt lige meget i begge to; navn og fødsels fakta….. og så har vi en fotobog fra fødsel til dåb. For vores datter. Altså mangler vi en bog der.
  Jeg havde også skrevet det ned på telefonen. Så døde den første telefon. Og noterne med. Jeg fortsatte ufortrødent med telefon nr 2. Købte ekstra plads på iCloud og hvad ved jeg. Jeg ved i hvert fald ikke hvad jeg betaler for, for der er intet der kan findes frem udover mine kontakter😡 (Og ja, anden telefon døde også…)

Svar