Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Lim på fingrene og elefantsnot under fødderne!

20170202_115336

abm_1485068257-1

Som jeg nævnte i det her indlæg, er jeg noget nær en idiot, til at finde på kreative lege i hjemmet, der indebærer ting som kastanjer, blade eller muslingeskaller. Lad os bare sige det som det er: Jeg er ikke mor-typen, der hiver limpistolen frem i weekenden. Det eneste der bliver limet fast til noget, er min røv til gulvet, når vi leger med dukker, LEGO-klodser eller andet. Bevares! Jeg gad da godt at være mere kreativ, når det kommer til at nusse med piberensere, limstifter og elefantsnot. Men det er immervæk bare sådan jeg er skabt.

Uden fantasi.

Derfor så jeg det som en positiv udfordring, da SmallCreators (som er et forholdsvis nyopstartet koncept) kontaktede mig og spurgte, om de ikke skulle sende mig en aktivitetspakke jeg kunne afprøve med familien. En pakke der indeholdte den her værktøjskasse:

20170118_100252-samt tre forskellige poser, med tre forskellige aktiviteter man kunne kréere med sine børn. Og som jeg ligeledes nævnte i sidste indlæg, så tager aktiviteterne udgangspunkt i en historie, man først læser op for sine børn. Så altså: Læs én af de tre historier, hiv værktøjskassen frem og gå på opdagelse i den nummererede pose der svarer til den historie der er blevet læst op.

Ved aktivitet nr to spidsede Kummefryseren ekstra meget ører, fordi hun jo godt vidste, at historien ville ende ud i en ny aktivitet hun skulle lave. Vi skulle kréere et vendespil! Kummefryseren fandt limstift og saks frem og vi andre fik meget nøje instruktioner i at holde nallerne væk, så hun kunne lime de mange udklippede billeder på selv.20170202_115219
20170202_115306

20170202_115426

Selvom det kriblede i Lillefars og mine fingre, for at være med til at skabe den nye leg, lod vi dog begge børn bevare førertrøjen på. Det skabte en masse snak og nysgerrighed, som jeg jo må indrømme man ikke har, når Lillefar sidder og leger med togbane på Mandlens værelse og jeg leger med Barbiedukker på Kummefryserens værelse. Med børnene forstås. Ikke alene. Det ville være mærkeligt.

Sidste aktivitet var at lave et selfiekamera 🙂 Kummefryseren klippede og klistrede til den store guldmedalje og hyggede sig med sit nye legetøj, som hun – naturligvis – er ret stolt over, at hun selv har lavet. 

20170120_161128

Dagen sluttede af med lim på fingrene og elefantsnot under fødderne. Men det var helt utrolig hyggeligt og jeg kan varmt anbefale konceptet til andre knap så kreative skabninger som jeg selv! Som man kan se på både SmallCreators hjemmeside og deres Facebookside, så kan man få tilsendt aktivitetspakkerne hjem til sig hver 2. måned og nyde godt af en masse nye udfordringer. Og det vil med garanti skabe en anderledes hygge og mere nærvær med familien.

Jeg fik jo heldigvis også lov til, at udlodde hele 3 aktivitetspakker til nogle heldige vindere! Alle deltagere kom med gode bud på, hvad de laver af aktiviteter i weekenderne med deres børn. Tak for gode tip!! Vinderne blev:

Mette – med de to spilleglade børn på 5 og 11!

Kristina – med de bagende børn! 

Tina – med den Barbie-elskende 5-årige!

Jeg kontakter jer pr. mail snarest! 

Sidder du og er nysgerrig efter at afprøve en aktivitetspakke fra SmallCreators, så kan du lige nu få 25% på første ordre, ved brug af koden: lillemor.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Kristina
    4. februar 2017 at 10:07

    Jubbi. Det vil vi glæde os til👏👏👏👏

Svar