Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

Så er hun teenager…så er hun 6 år…så er hun teenager…

20171108_171503

…og så er hun 6 år igen.

Altså jeg må sige at det dér med at have en pige på 6 år, godt kan give én lidt lange babser engang i mellem. 6 årige er jo søde! Og dejlige! Og fantastiske! Jeg kan faktisk rigtig godt lide den 6 årige Kummefryser der hjemme. Det er mere den dér teenager med horn i panden og Kardashian-attitude, der nogle gange går ind og overtager den 22kg tunge krop, som jeg har et problem med.

Den ene dag er min 6 årige glad og smilende og ikke nærig med kys og kram og vil lege med Barbie dukker og feer. Den næste dag er hendes krop blevet besat af en hævngerrig 14 årig, der smækker med dørene, ruller øjne af aftensmaden, vil flytte hjemmefra og som sender mig himmelvendte øjne, når jeg tillader mig at spørge om noget så flabet, som eksempelvis om hun har haft en god dag i skolen.

Ja, hvad fanden bilder jeg mig egentlig ind! Lorte mor.

Hvad sker der?? Er teenagere så slemme? HVORFOR ADVAREDE I MIG IKKE FØR JEG FIK BØRN!!??

Nå, men i takt med at mine babser altså efterhånden hænger og dingler 2-3 cm over jordens overflade, kan jeg altså konstatere, at én ting der kan få min 6 årige smilende pige til at blive hængene i lidt mere end bare fem minutter, er når tandfeen har været på besøg. Hun tabte jo egentlig én af fortænderne for noget tid siden. Faktisk pisse irriterende når børnene taber tænderne efter klokken 18 om aftenen, så man ikke har en jordisk chance for at sørge for, at have en flad 20’er klar fra den der skide tandfe, som i øvrigt hapser alt credit. Men nogen har jo bildt hende ind at der er en tandfe, og om end jeg virkelig værner om den meget vigtige forælder egenskab at kunne lyve, så så jeg nu egentlig gerne, at os forældre bare ENGANG imellem, kunne få den velfortjente credit, så det ikke altid er de skide nisser og tandfeer der løber med førstepræmien.

Nå, tilbage til fortanden. Det der dengang skete var, at Lillefar og jeg lissom ikke havde nogle monetos da Kummefryseren valgte at afstøde yderste emalje-legeme. Og eftersom hun ikke tager mobilpay og en bankoverførsel heller ikke ligefrem blev anset som en god idé af Lillefar, så måtte vi jo bilde Kummefryseren ind, at SÅ store tænder krævede et brev til tandfeen. Så man lissom kunne forklare hende situationen, om den ekstra store tand, der alt andet lige, nok ville være lidt tungere at bære rundt på, end de andre bisser, som tandfeen til dagligt administrerer. (Arbejdsstillinger og sådan). Og siden Kummefryseren ikke kan stave, havde vi således lidt tid at løbe på.

Så skete det forleden… Hun tabte endnu en tand. Efter klokken fucking 18. Men HA! Lillemor havde en 50’er i pungen. Det må kunne gøre det for en lille og en stor tand. Kummefryseren viste stolt sit (manglende) gebis frem og lagde sin lille tand i sin lille glimmer æske og placerede den under hovedpuden da hun skulle sove… Men helt yderst, så tandfeen kunne komme til 😊

Og det var den 6 årige Kummefryser der gjorde det… Ikke den 14 årige. Og selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så kan mit iskolde hjerte godt blive lidt varmt engang i mellem. For jeg lover jer, at det smil hun præsenterede mig for klokken 6 om morgenen da hun vågnede og stolt viste mig både 50’er og brev fra tandfeen, var kraftstejleme fantastisk!

6 årige for the win!! 14 årige… Not so much. Eller hvad? Er teenagere virkelig så slemme? (Ved ikke om jeg vil høre jeres svar). Nå men lad os så lige spole tiden tilbage til første gang Kummefryseren tabte en tand og Lillefar og jeg ikke anede hvad fanden forælder spillereglerne var 😉. Læs det HER.

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Michelle W
  8. november 2017 at 20:07

  I hear you !

  Følgende kamp mellem direktøren og hendes forældre de sidste dage

  Du skal rydde op på værelset.
  – aaaaav mine ben. De er ved at falde af
  Du kan bruge armene til at rydde op
  – jeg taler ikke til dig
  Nu skal vi spise. Så kan du rydde op bagefter
  – du er ikke min bedste ven. Og du er en dum
  Mor
  Det er Fair. Men du skal ha ordnet værelset
  – jeg gør det ikke, lad være med at kigge på migg
  Du må blive der til der er ryddet op
  – jeg går bare i seng så. Uden og sige godnat
  Klokken er 18:45

  Gæt hvem der sov (midt i alt roderiet ) kl 19:15

 • Reply
  Linette
  8. november 2017 at 20:23

  Hader den slags indlæg. For så bliver det tydeligt at min knap 5 årige ikke har udsigt til at blive mindre teenage-agtig indenfor nærmeste fremtid… 😫

 • Reply
  Susanne
  8. november 2017 at 20:54

  JA, desværre 😉
  Jeg har en datter på 5 år og én på 13 år. Så jeg har ligesom begge dele på én gang.
  Se DET kan være en udfordring og der skal tælles til 10 rigtig mange gange ind i mellem 🙂

  Det handler om at være rummelig….når man kan! Og det lykkedes ikke altid liiiige herhjemme hver gang, skal jeg lige hilse og sige… Men velkommen til en præ-teenagers verden…konstant humørskift og en masse andre hyggelige – men også sjove – ting 🙂

 • Reply
  Rikke
  8. november 2017 at 23:30

  Altså jeg har kun drenge… 2 styk på meget snart 12 og 15.
  Ældsteøglen kunne skabe sig i samme stil som yngre og er frygtede teenårene. Indtil nu er det gjort til skamme.
  Han er så lækker, sød, hjælpsom, morsom og helt vildt distræt. Men ingen seriøse udbrud og smækken med døre indtil nu. Men selvfølgelig synes han vi er dybt håbløse nogle gange, det skal han jo! Det er vel nærmest lovkrav.
  Men kæft hvor jeg elsker når jeg får en godnatkrammer, kysser ham på kinden og fortæller ham jeg elsker ham, at han så smiler stort og siger jeg elsker også dig. Kæft hvor jeg elsker når vi kan snakke om livets store og små ting, og få en meningsfyldt dialog. Kæft jeg elsker når han kommer ned efter lillebrors sengetid og vi hygger og ser tv.
  Alt det vejer op for al hans distræthed og de andre små finurlige teenting.
  Som vi er blevet enige om : Det er første gang han er teen og første gang jeg er mor til en, så nogle gange dummer vi os, men intet er så slemt vi ikke kan snakke om det.

 • Reply
  Jeannette Hansen
  9. november 2017 at 8:11

  Ja desværre har en datter på 13 snart 14 år og hun er monster ulidelig til tider men samtidig også mega dejlig og fortæller mig hendes dybeste tanker og hemmeligheder. Men når hun er værst ja så er hun faktisk billigt til salg på e-Bay😜Men min søn på snart 16 år han er slet ikke så slem så måske er der noget om drenge og piger er forskellige i teenage årerne men anyway jeg elsker dem nu alligevel og jeg har været det igennem 2 gange før så ved der er en ende på det om nogle år så indtil da må jeg kridte skoene og stå fast 😊

Svar