Ærlig snak

I fredags for tre år siden…

20171112_182323

…var dagen hvor jeg trykkede “udgiv” på det der skulle vise dig, at være det aller aller første blogindlæg fra Lillemor.

Jeg anede ikke rigtig hvad den dér blog verden var for noget. Men havde flirtet lidt med tanken i lidt tid. Ene og alene af den årsag, at mine Facebook status opdateringer om livet som småbørnsmor, blev liket og kommenteret en del. Det var åbenbart sjovt at læse lidt om det upolerede liv som mor, da det angiveligt var genkendelige situationer for mange. Så jeg tænkte: Gad vide om jeg også kunne bringe smilet frem hos andre danske mødre der ude?

Efter lidt overvejelse og en svip tur i sommerhus med nogle gamle jordemoder kollegaer, fik min gamle kollega Cana mig til at gøre noget ved de der tanker. Og pludselig var jeg ejeren af en blog ved navn Lillemor, alt imens jeg sad der i sommerhuset. Der var i øvrigt mange gode forslag til blog navne fra de øvrige kollegaer. Men en kollega sagde: Kalder Lillefar dig ikke for Lillemor? Måske din blog bare skulle hedde det? Og det dersens Lillemor og Lillefar halløj har jeg skrevet mere om HER 😉

Og således gik det altså til, at bloggen startede. Og at Lillemor netop har fejret 3 års fødselsdag. I fredags. Hvilket jeg naturligvis fejrede med et glas vin. Jeg er stadig helt på røven over så søde I er til at læse med, like og kommentere. Det betyder mere end I aner! Og mine yndlings indlæg et stadig det her og det her. I er så pis’ søde 😊 og jeg er ofte gået tilbage for at genlæse alle de dejlige kommentarer. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle kunne gøre en forskel for nogen. Så at modtage beskeder som de her varmer helt enormt meget!

Så betyder det pludselig ikke så meget, når der en sjælden gang imellem er røvhuller som dem her 😏

Endnu engang tak for jer. Uden jer ingen blog.

Klask til jer alle!

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply
  Lone
  12. november 2017 at 20:14

  Jeg har kun læst din blog i et halvårs tid, men jeg er vild med dig og den måde du skriver på – det er så dejligt forfriskende 😊
  Jeg har selv i noget tid nu gået med tanken om en blog og måske skulle man bare springe ud i det!
  Keep up the amasing job 😍

 • Reply
  Tina KH
  12. november 2017 at 20:56

  Stort tillykke med din dejlige friske blogs fødselsdag:-)
  Jeg følger dig med glæde.
  Snup du blot en masse år mere.
  Aften hilsner.

 • Reply
  Dorte
  12. november 2017 at 21:16

  Stort tillykke! Jeg er glad for du trykkede udgiv for første gang for 3 år siden (og mange gange efterfølgende) .Dine skriblerier har betydet meget for mig gennem de sidste hårde år!

 • Reply
  Cana
  13. november 2017 at 12:38

  … Og hvor var det godt at du kom igang, dengang! 🙏🏼

 • Reply
  Hanne
  13. november 2017 at 15:27

  Så glad for at læse dine indlæg 🙂

 • Reply
  Nana
  13. november 2017 at 22:06

  Tillykke dejligste Vestegn. Hvis du ikke havde startet din blog, havde vi nok aldrig mødt hinanden. Du ved, jeg kommer jo meget sjældent til Vestegnen 🙂 Møs og tak for dig

 • Reply
  Maude // skøreliv.dk
  15. november 2017 at 12:36

  Også et kæmpestort tillykke fra mig! ❤️

Svar