Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Farvel Jylland. Nu kører vi til Danmark!

 I skrivende stund sidder Lillefar bag rettet på E45. Kummefryseren og Mandlen bliver babysittet af Tante iPad (og har kun skulle tisse tre gange på halvanden time…) og jeg sidder med en kaffe i den ene hånd og min telefon i den anden og scroller igennem telefonens fotoalbum, der har foreviget weekendens tur i Fårup Sommerland.

Vi blev inviteret til overnatning på Hotel Fårup og fri adgang til Fårup Sommerland, som jeg meget fejlagtigt udtalte FÅ-RUP sommerland på min Instagram story (@lillemorblog). Lige indtil 867 jyder, gjorde mig opmærksom på, at det udtales FÅÅÅÅÅHÅP Sommerland 😊

Jeg er helt blæst bagover af Hotellet. Der var simpelthen det fineste skov-tema, med blade dinglende langs gardinerne, fuglehuse på væggene og den fineste køjeseng, der forestillede et træhus til børnene (der selv sagt var meget imponerede).

Og så er jeg altså bare en sucker for god morgenmad. Og faktisk var det skide irriterende at der var så meget at vælge imellem, af gode ting og sager (når nu man er typen, der ikke kan sætte grænser for sig selv), da en mave fyldt med smoothie, æg og bacon, pandekager og nybagte boller, bare ikke går særlig meget hånd i hånd, med en tur i Lynet og Orkanen bagefter 😜 Og jer der har været i Fåååååhup Sommerland, ved at de er indehaverne af jeg ved ikke hvor mange, tåkrummende rutsjebaner!

Kort og godt så har Fåååååhup Sommerland lidt det hele… Forlystelser til børn og forlystelser til voksne, hvilket altså bare gør, at Fåååååhup Sommerland skiller sig markant ud, fra konkurrenterne der ude, hvor jeg synes det kan være en snert ensporet. Og så er jeg vildt imponeret over personalet! Ikke nærrige med smil og high-fives til børnene, eller blege for at invitere børnene ind i førerhuset, så de kan hjælpe med at sætte forlystelserne igang!

Turen var fantastisk og Kummefryseren har sagt, at hun har planer om at flytte ind og at hun ikke vil med hjem. Hun har ikke sat en endelig flytte dato, men hun forventes ude af Vestegns hyblen, inden for nærmeste fremtid. Så hvis nogen mangler et værelse…?

Tre gode dage med guldgraveri, hurtige rutsjebaner, enorm lækker morgen- og aftensmad buffet, skumfidus-ristning over bålet i Hotel Fårups bålhytte (gratis for hotellets gæster) og karuseller er slut.

I morgen venter hverdagen og vi er ved at nærme os Odense. Så jeg vil bruge de næste par timer, på at forklare Kummefryseren, at Jylland og Danmark faktisk er én og samme ting 😉. For det sidste Kummefryseren sagde var: “Farvel Jylland! Nu kører vi til Danmark!”

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar