Ærlig snak

Rend mig i kandidat-testen!!

20171120_195129

Jeg ved ikke med jer, men jeg er i syv sind om hvad sivans jeg skal stemme i morgen. Jeg skal uden tvivl nok bevæge den bagtil indrettede der ned, men hold nu bøtte hvor er det svært at spore sig ind, på hvor krydset skal sættes, hvis det skal repræsentere én helt og holdent.

Og lad være at fortæl mig at jeg “så bare kan tage kandidat-testen”. Kandidat-testen kan RENDE MIG! UP YOURS KANDIDAT-TEST!! Efter to forsøg endte jeg med både at repræsentere den ene og den anden pol af skalaen, alt efter om emnet var ældrepleje, miljø, børn-og unge mv. Og come on… Det er svært at være både SF’er og Dansk Folkeparti sympatisør, som kandidat-testen meget venligt informerer mig om at jeg er.

For det er som om at holdningen “Ja, jeg synes da bestemt at ældre skal have bad mere end én gang om ugen”, så udløser et “Fint, men så må du kræftstejleme leve med, at der kun er én pædagog til 87 vuggestuen børn. Eller: “Flere parkeringspladser siger du? Det koster så 1000 asylansøgere end bedre fremtid” eller: “Nåååhr du synes rigtig nok vi skal spise mere økologi, hva’? Lad os da bare få indført det og så se hvad du siger til det, når vi så samtidigt lader bolig skatten stige 842%!!”

Fuck nu af politik. Der er jo INTET der er godt nok! Uanset hvilken fantastisk holdning man har, så ender det med at klaske nogle svagelige i sjælen.

Jeg er bestemt ikke i tvivl om hvilken retning jeg synes det ville klæde Danmark at bevæge sig hen af. Men det er jo sindssygt svært at vælge lige præcis ét parti eller ligefrem stemme personligt. IKKE pga holdningerne! Dem er der skam mange gode (og mindre gode) af. Ingen nævnt ingen glemt 😉 Det er mere PRISEN for holdningerne jeg er bekymret for.

Hvad siger I? Er I fuldstændig klare i spyttet ift hvor jeres stemme skal falde? Og har I også læst “det med småt”, når I falder for en politiker med en specifik holdning? Altså tænkt over hvad alternativet er?

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply
  Katrine
  20. november 2017 at 20:24

  Puh, synes godtnok også det er svært. Har taget 2 kandidat-teste og landet på venstre hver gang. Jeg har altid set mig selv som ræve-rød, så blev sku lidt sur over udfaldet. 😂 Men da jeg læste på Venstres lokale hjemmeside, må jeg sige jeg er enig. Synes godtnok Socialdemokraterne her i Greve er alt for vattede og vil bruge pengene på alt muligt lort, f.eks bænke i hele kommunen til de gamle 😒

 • Reply
  Laila
  20. november 2017 at 20:37

  Bænke til gamle😱 ja puha det godt nok for ringe…

 • Reply
  Mona
  20. november 2017 at 21:27

  Jeg har flest besluttet mig her til aften. (Aftenen før valget.) Tænker præcis som dig. Der er jo altid en pris.
  Jeg fik dog et godt grin af politikkens vejledning, som de lagde ud på facebook her til aften. ☺️

 • Reply
  Anne
  20. november 2017 at 21:30

  Har det præcis som dig og har ikke besluttet mig endnu. Bliver også sendt i alle retninger med de tests jeg har taget.. beslutter mig nok først i stemmeboksen..

 • Reply
  Hanne
  21. november 2017 at 10:43

  Du har fuldstændig ret – man skal “betale” en pris, uanset hvor man sætter krydset. Det undrer mig, at der ikke er bare én, der er lige så klog og videne som mig 🙂

Svar