Ærlig snak

Postkort fra Lillemor

20171219_190956

Aaaah! Kan I mærke det? Julen! (Læs: Mega pres over ikke at have alle gaverne i hus og at man igen i år, ikke har lært at bage de skide vanilje kranse, som man havde lovet sig selv det forgangne år). Men helt ærligt? Så nyder jeg det. Jeg bruger aftenerne på at smække benene op, spise æwleskiver, høre julemusik og drikke lidt rødvin… Det er jo jul, ik’? Jeg holder altså en vaskeægte lille juleferie. Ikke fra arbejdet. Men fra bloggen. Jeg har åndssvagt mange (sjove – synes jeg selv) indlæg i hovedet, der bare venter på, at blive skriblet ned og sendt ud til jer. Fx sagde jeg til Mandlen i går: ”Du må IKKE putte modellervoks op i numsen!!”. Og det tænker jeg kan være gavnligt, til et af mine ”Ting jeg har hørt mig selv sige” indlæg (læs dem HER).

Men lige nu har lysten mest været til julehygge med Lillefar og de der børn, der bliver ved med at poppe ud af mig. Men bare rolig, man slipper ikke lige sådan af med Lillemor!! Med mindre man trykker unfollow naturligvis.

20171219_190649

Men alt er som det plejer at være! Børge har tisset op af vores juletræ og er lige så dameglad som han plejer at være. Prøv at find @Miriampoulsen på Instagram. Der er en video af hende, der får et godt og gedint knald af Børge. Og hjemme hos os kommer nissen jo med gaver til vores strømper hver nat…altså undtagen min nisse. Min nisse plejer at have en voldsom skide-bræk syge lige her i december. Faktisk fik jeg jo sidste år et brev fra nissen, hvori den beklagede sit fravær, men begrundede det med sygdom. Det er altid først lige her dagene op til jul, at den bliver aldeles gavmild. #LillefarForHelvede

20171219_191045

Og ja, så har jeg 9 juletræer på min skrabekalender. Og jeg er fandenfiseme ikke for fin til at skrabe ”forhandler” feltet, hvis ikke jeg får det 10. juletræ. Så kan de sgu lære det kan de!! Den der ler sidst ler bedst, som man siger.

Så alt godt! Lillemor er glad og vender frygtsomt tilbage i det nye år (eller på Instagram @lillemorblog)

Rigtig glædelig jul til jer alle 🎄

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Hanne
    21. december 2017 at 8:40

    Mange, mange tak!
    Glædelig jul – jeg ser frem til det nye år 🙂

Svar