Ærlig snak Life of a mom

Det kan godt være det lyder lidt tosset…

20171206_181917

…men i dag har jeg virkelig haft den der følelse af, at tiden – sådan helt seriøst – går en tand for stærkt nogle gange.

Mandlen er efterhånden ved at vokse ud af sin junior dyne og hovedpuden er for længst blevet for lille, til den snart fire årige store kødklump. Så han og jeg begav os på hovedpude- og dyne jagt og faldt i den forbindelse over sengetøjet. Og alt imens vi stod og debatterende, om hvorvidt det skulle være LEGO star wars eller Find Nemo der skulle herske som motiv, slog det mig… At jeg for nærmest 5 minutter siden, stod i selv samme butik, med kæmpe gravid mave, masser af forventninger og fyldt af spænding og proppede baby sengetøj i indkøbskurven. Sengetøj der for længst er brugt af begge børn, givet videre og atter brugt. Og nu er det samme status for junior sengetøjet!

FUCK!! Mine børn bliver store! Og det går hurtigere end jeg kan følge med. Jeg vil ikke have LEGO sengetøj. Jeg vil have det nuttede sengetøj med tog, Rasmus Klump og køer på.

Men så lav da en ny baby!

Nej… Det er ikke dét det handler om. Jeg er stadig ret fast besluttet på, at jeg ikke skal ruge flere børn. Jeg har bare lidt svært ved at forstå, at tiden absolut skal gå SÅ hurtigt! De har jo ret!! Alle de der irriterende mennesker der siger: “NYD DET NU! Nyd det mens de er små!” Ja, det er sgu nemt for dig at sige, når du ikke er blevet skidt igennem på i nat OG blevet brugt som levende hovedpude.

Men… Alligevel. Lige i dag gør det lidt ekstra ondt 😉

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  Eigil
  6. december 2017 at 19:07

  Nyd dem, inden du ser dig om er de fløjet fra reden, har oldebørn i dag

 • Reply
  Eigil
  6. december 2017 at 19:09

  Nyd dem, inden du ser dig om er de fløjet fra reden

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:04

   Du har SÅ ret Eigil!

 • Reply
  Raffigina
  6. december 2017 at 22:49

  Jeg ved hvad du mener… mine er 14 og 11!!! Hvad f….. skete der lige? Der er intet nuttet mere, deres fødder er lige så store som mine, de lugter af sved, jeg skal forholde mig til hår på tisseren, menstruation, alkohol, karakterer, fester, at give slip og alligevel aldrig give helt slip. Så ja, nyd det!! Det er lige før jeg hellere vil skides på…

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:04

   Ha ha!! Ja, det er hårde løjer kan jeg forestille mig. Og kan sagtens genkende det du siger. Mine er jo ikke teenagere endnu (om end jeg har en pige på 6). Men man sætter nok først “helt pris” på deres fantastiske alder, når man lige ser tilbage på det.

 • Reply
  Cathrine
  6. december 2017 at 22:55

  Jeg så engang et interview med en kendt kvide (kan ikke huske hvem), og hun sagde at når man får børn, så bliver dagene lange men årene korte. Og det er SÅ rigtigt. Nogle dage er lange at komme igennem, men lige pludselig, så er der gået 10 mdr. Hilsen mor til 2, som lige er startet på job igen efter barsel.

  • Reply
   Lillemor
   6. december 2017 at 23:01

   Du har SÅ ret… Eller… HUN har ret 🙂 Nogle dage tænker jeg: Den her dag slutter aldrig! Og så tænker man senere… Hvad skete der lige? Hvorfor går tiden så stærkt?

 • Reply
  Camilla
  7. december 2017 at 19:22

  Min datter er to, og jeg synes hendes alder nu er SÅ sjov og god.. men det første år var godt nok også hårdt.. Så synes det er ok, at se lidt frem, i sær det første år. Tilgengæld mindes jeg kun alle de dejlige ting nu, så NU nyder jeg at tænke tilbage på det første år. Nok mere end jeg nød at være i det til tider :P.. Men glæder mig da til at gå igennem det hele igen.. Er gravid med termin i juni <3

Svar