Ærlig snak

Mere rødvin i 2018…ik’?

20171231_143434

Er det ikke vildt? Lige så meget i julestemning jeg var for én uge siden, alt i mens jeg flettede julehjerter og skrålede med på All I Want For Christmas er børn der sover til klokken 9, lige så fet up med jul, nisser og deslige er jeg nu, kun en uge efter. Jeg tror ærligt at jeg ørler lidt i egen mund, hvis jeg ser én til nisse. I øvrigt, jer der følger med på Instagram @lillemorblog, ved hvordan jeg ser ud, når jeg skråler med på Mariah Carey. Kønt syn, ik’?

Og nu er det så nytårsaften. Altid en lidt ambivalent aften synes jeg. “Årets fest!” (sagde ingen med ordet ‘puttetider’ og ‘børn der vågner klokken 06-et-eller-andet’ i deres ordforråd nogensinde). Det er jo ikke fordi jeg ikke kan lide nytårsaften. Men det er den der følelse af, at sige farvel til noget – at noget er slut, der på en eller anden måde lige sætter sit præg. Det får mig altid lidt til at tænke på de ting og de personer, der ikke længere præger min hverdag.

Men så er det jo også altid ‘starten på noget nyt’. Og det er fedt! Årsskiftet får mig på en eller anden måde, altid mentalt til at pakke gamle sorger og bekymringer ned. Og så tror jeg altid fuldt og fast på, at det nye år er året, der vil skænke mig en krop som JLo og at jeg vil få styr på alle de ting, der siden årtusindeskiftet, har stået på min to do liste 😜

Vi får se. En Beyoncé krop ville også gå an.

Nu sidder jeg i skrivende stund og venter på en nytårsmenu fra Tim Vladimirs køkken, sammen med 800 andre, som skal præge spisebordet, når et vennepar senere i dag indtager vestegns matriklen.

Jeg håber at I alle får et helt igennem fantastisk år 2018. Og husker på, at skulle der være bump på vejen, så kommer der garanteret også noget der opvejer det.

Tak for jer, for 2017 og fordi I gider læse med ❤️

You Might Also Like

4 Kommentarer

Svar