Ærlig snak Gode råd

Vil du med til Nilens Jord event med Lillemor?

nilensjord_event_31

Eventet og konkurrencen er sponsoreret af Nilens Jord

Se, nu bliver det RIGTIG spændende 😉

Hvis du som læser nogle gange sidder og tænker: “De der bloggere, bliver da også inviteret med til alt muligt gøgl i tide og utide, æder økologiske cup-cakes og drikker lyserøde bobler, alt imens de står og roder i deres goodie-bags…” så er det NU du skal læse med!

For nu er det fandenfiseme din tur! Jeg må nemlig tage én Lillemor-læser med til Nilens Jord event d. 22. november kl. 17.30-22.00.

Hvad vi skal?

Vi skal spise på TONY’s Østerbro, drikke drinks, spise 3-retters menu og hygge os åndssvagt meget, sammen med en håndfuld andre bloggere og deres læsere! Og du skal ikke betale for en dyt! De søde damer fra Nilens Jord kommer naturligvis også og de vil, ud over at lave en personlig hudanalyse på alle, sammensætte en lækker personlig goodie-bag til alle, med lækre hudpleje produkter og måske også lidt ekstra godt fra deres sortiment 😉

Som jordemoder er jeg EKSTRA pjattet med Nilens Jord. Mange af deres produkter – ja faktisk hele deres hudpleje serie – er nemlig kvalitetsstemplet med AllergyCertified, hvilket betyder at der er mindst mulig risiko for allergi. Hver eneste ingrediens i AllergyCertified produkter er gennemgået nøje og der er temmelig stramme krav, hvis man skal kvalitetsstemples med AllergyCertified. Nilens Jord bruger ingen parfumer, ingen parabener og ingen æteriske olier. Rent personligt har jeg faktisk udskiftet HELE mit eget make-up sortiment med Nilens Jord! Til info er prisen sådan en god mellemting mellem dyr og billig. En mascara kan du eksempelvis hamstre til 150kr.

Så altså…skal du med eller hvad? 🙂 Jeg mangler nemlig en date!

Konkurrencen kører både nedenfor på bloggens kommentarfelt, på min Instagram (@lillemorblog) og på min Facebook side. Alt du skal gøre er at smide en lille hyggelig kommentar – og naturligvis sørge for at du kan d. 22/11 – så trækker jeg en vinder d. 26. oktober!

UH jeg glæder mig 🙂

You Might Also Like

57 Kommentarer

 • Reply
  Stine
  18. oktober 2017 at 19:49

  Årh det gad jeg åndssvagt godt!
  Efter jeg er begyndt at lave videoer – og blive kigget på af mange tusind mennesker (gisp!) har jeg tænkt meget over om jeg ikke bare burde tage mig sammen og få lært at lægge en make-ip, der skjuler de værste mommy-rande under øjnene osv.

 • Reply
  Tine
  18. oktober 2017 at 19:49

  Åh det lyder da som en helt fantastisk aften, med både god mad, godt selskab OG fantastiske produkter. Det vil jeg gerne med til sammen med dig 🙂 jeg skal nok prøve at lade være med at være alt for fan-Girl-agtig hvis jeg vinder 😂🙈

 • Reply
  Rikke
  18. oktober 2017 at 19:54

  Hejsa. Selvfølgelig skal jeg med 😊 Kunne godt tænke mig, at prøve at deltage i sådan en fedt arrangement. Tænker, at det vil være mega hyggeligt at hænge ud med dig, Tænker også, at det vil være en udfordring for mig, er hverken super sej til at lægge make-up, køre fra Fyn til Kbh alene eller i det hele taget at tage til ukendte ting alene og det vil jeg gerne blive bedre til. Så hvis du er frisk, så er jeg også 😀

 • Reply
  Dorte
  18. oktober 2017 at 19:59

  En aften med Lillemor, rødvin og hudpleje, der kan afhjælpe min kemoramte hud, det er da drømmescenariet☺

 • Reply
  Kathrine Madsen
  18. oktober 2017 at 20:05

  ENDELIG kom det indlæg jeg har ventet på i månedsvis siden jeres første arrangement med Nilens jord
  Jeg er elendig til at lægge make-ip og har altid bare mascara på, fordi når jeg prøver noget andet formår jeg altid at ligne en med blåt øje eller tydelig forskel mellem hals og ansigt…suk, er slet ikke en rigtig dame

 • Reply
  Lea
  18. oktober 2017 at 20:13

  Altså… den 22. november har jeg 3 uger til termin… men nu er du jo Jordemoder….. 😬😂 til gengæld må du drikke mine drinks! 👍🏻

 • Reply
  Marie /krøllerier
  18. oktober 2017 at 20:16

  Ih det kunne være fantastisk. Især en aften i dit selskab, men også sådan lidt forkælelse med god mad og Hudanalyse. Jeg har selv er begyndende crush på Nilens Jord, så det ville da være synd ikke at udforske det mere.

 • Reply
  Sarah Danielsen
  18. oktober 2017 at 20:30

  Årh 😍😍😍 Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er mest begejstret for eventet – eller lillemors selskab 😍😍😍

 • Reply
  Regitse R.
  18. oktober 2017 at 20:38

  Ååååååeh ja! Det vil jeg da total gerne med til! Men jeg er ikke helt sikker på om jeg kan den dag, der står nemlig at jeg skal noget så spændende som at tjekke vandmåleren.. Men hvis jeg vinder kan jeg sikkert rykke den aftale 😁😁 Fingers crossed!

 • Reply
  Katrine K
  18. oktober 2017 at 21:03

  Ej, lillemor, jeg tænkte på noget… jeg har længe ville spørge dig. Og det er bare fordi at.. vil du.. øh.. måske med mig på.. øhh.. mmh.. date? 😉😌 jeg har nemlig en ledig aften d. 22/11 😉 jeg håber du vil! Kryds ‘ja’, ‘nej’ eller ‘måske’.

 • Reply
  Camilla Collenette
  18. oktober 2017 at 21:05

  Uh, det lyder mega hyggeligt;)) med to små børn, mand, fuldtidsjob og meget andet, er det virkelig sjældent at tiden til 3-retters og drinks i godt selskab er at finde;)
  Bruger intet andet end produkter og make up fra Nilens Jord, da jeg er super allergisk overfor næsten alt andet,
  Så det ville jo bare være et helt perfekt event at dele med mig;))

 • Reply
  Kirstine
  18. oktober 2017 at 21:33

  Ih, Lillemor. Det kunne være så lækkert at skulle med dig den aften. Altså selve eventet lyder super lækkert, men jeg kan lige forestille mig, hvor sjov en aften man kunne have i dit selskab.

 • Reply
  Camilla Jeppesen
  18. oktober 2017 at 21:47

  Det kunne være det sprødste at få lov til at komme ud på date med Lillemor. Jeg har desværre raget en temmelig kraftig duft og kemikalieoverfølsomhed til mig, og har haft store problemer med at finde noget jeg kan tåle. Men ud fra de strikse krav, så kunne det godt være Nilens jord😍

 • Reply
  Louise
  18. oktober 2017 at 22:06

  Jeg vil vildt gerne med! Er en novice udi makeup, vil elske en hudanalyse, men mest jeg elske sådan en fantastisk aften og date

 • Reply
  Louise R
  18. oktober 2017 at 22:18

  Åhhh det lyder da bare så hyggeligt. Jeg vil gerne med på sådan en tøsetur med dig 😄

 • Reply
  Tina KH
  18. oktober 2017 at 22:49

  Godaften,
  jeg vil da vildt gerne med dig og lære en masse nyt og lære bloggere og læsere at kende bedre:-) Jeg elsker Nilens jord og deres smukke dybe farver. Og jeg elsker middag og hygge i godt selskab:-)
  Kan godt den dag/aften, så du siger bare til….
  Nyd efteråret og familien i det lune vejr:-)

 • Reply
  Inni
  18. oktober 2017 at 22:56

  Mig, mig, mig! Vælg mig! Jeg vil så sindssygt gerne møde dig i virkeligheden, og hvis jeg kan lægge kradse noget lækkert dullegrej op under neglene imens, vil begejstringen jo slet ingen ende tage. 😀

 • Reply
  Mette
  18. oktober 2017 at 23:04

  Jeg er en klovn til at lægge make-up – til gengæld er jeg en brand go’ date😂

 • Reply
  Mia ❤️
  18. oktober 2017 at 23:33

  Har længe ledt efter de helt rigtige produkter, så det ville være så optur

 • Reply
  Jette
  18. oktober 2017 at 23:39

  Jeg vil vildt gerne være din date, lillemor 😊
  Jeg og min mand vil gerne have en baby, snart, så det vil jo også pbasse perfekt med gode og allergitestede Make-up og hudrens- produkter 😊

 • Reply
  Eva
  19. oktober 2017 at 6:04

  Det vil jeg vildt gerne! Også selvom jeg pt. ikke kan være med på drinksvognen. Men allergivenlig makeup og massevis af forkælelse.. DET ville være lækkert 😃❤

 • Reply
  Johanne
  19. oktober 2017 at 6:14

  Uh, miiiig – med tre små børn og en mand der ofte arbejde om aftenen, er det her jo lige opskriften på hvad jeg trænger til

 • Reply
  Christina schlie jacobsen
  19. oktober 2017 at 8:57

  Efter et år hvor jeg har været indlagt næsten hver uge, ville det da være super dejligt med en aften, hvor man bare skal hygge sig og blive forkælet være helt i top 😊

 • Reply
  Tina Madsen
  19. oktober 2017 at 9:20

  Uh Uh Uh!!!! Vælg mig, vælg miiiiiiig!!!! Alle tre ting er mine yndlings: Tony’s, Nilens Jord ( deres highlighter og makeup børster er to die for ). Og naturligvis Lillemor. HVEM ville ikke sælge deres førstefødte for en aften i Lillemors selskab 😄👏🏻🙋🏼

 • Reply
  Katrine
  19. oktober 2017 at 10:58

  Jeg er SÅ klar… det kunne da være maks lækkert, og, jeg er sikker på, at jeg ville få smil fra øre til øre, og tårer i øjnene af grin efter en aften i lillemor-selskab….

 • Reply
  Sanne
  19. oktober 2017 at 14:51

  Uh hvor ville jeg elske at komme med. Hvilken girly-girl elsker ikke lækre produkter, lækre cocktails, god mad og skønt selskab? I know I do 😉
  Og som en lille bonus kan man jo håbe på at Niles Jords skønne produkter og hudanalyse kunne give min medicinhud en hjælpende hånd til at komme i topform igen.

 • Reply
  Dia
  19. oktober 2017 at 15:28

  Det er lige gået op for mig, at jeg har brugt mascara i mere end 20 år. 20 år! Og jeg har stadig hverken fundet Verdens Bedste Mascara eller metoden til at undgå at tvære den ud hele vejen rundt om øjet under påsmøringen. Jeg har åbenbart heller ikke indset, at jeg for længst burde have fået professionel hjælp til at tackle situationen. Jeg smører uanet videre dag ud og dag ind. Nogle gange får jeg dog lidt bistand af en lille hjælper med vat i begge ender. Det er ikke altid en succes… Hvis lillemor tilbyder både sit eget selskab (egentlig nok i sig selv) OG chancen for råd fra en noget mere begavet hjælper end en vatpind og som ovenikøbet OGSÅ ved noget om mirakler til at få vintertræt hud til at stråle, så melder jeg mig klar til start den 22/11.

 • Reply
  Lene
  19. oktober 2017 at 18:44

  Uh, hvor ville det være skide hyggeligt, Lillemor! Tænk at få lov at møde dig IRL, DET ville være så seht, selvom jeg muligvis ville blive lidt strategi. Anyway, min hud er helt umulig for tiden, og jeg mangler i den grad nogle til at hjælpe mig her. Så Lillemor, det kunne være for fedt! Klask fra Vordingborg-kanten.

 • Reply
  Storemor
  19. oktober 2017 at 19:37

  Øøøøhhh…. JA SGU DA !!l
  Lillemor og Storemor ,kan du høre det 😂
  Fordi jeg er genert men alligevel udadvendt og kan masser af røverhistorier, fra job og privaten, som nygift og mor til 2, med forfærdelige fødsler men underholdende børn og nu..i. mulig fremtid husmor i købt hus. Jo jo jeg bliver forstadsfrue mod vest
  Og aller bedst, jeg griner af dine vittigheder, det lover jeg 😜
  Nå ja og så det der Nilens jord,jeg elsker det. Især deres mascara men det er fordi det er det jeg kan

 • Reply
  Natasja
  19. oktober 2017 at 19:47

  Jeg ville elske en date med dig lillemor ☺️ Med en masse forkælelse og lækre produkter fra Nilens Jord 👍🏻 Jeg er fan! 😘

 • Reply
  Jabbadabbaduu
  19. oktober 2017 at 19:51

  Ooooh, mulighed for en date inkl. totalistandsættelse af fjæset, uden at hverken mand eller pengepung bliver sur? Ja tak!

 • Reply
  Charlotte
  19. oktober 2017 at 23:06

  Årh, det gad jeg godt! Er helt håbløs til alt med make up, og burde virkelig lære er par tricks og finde nogle gode produkter. Som mor til 3, herunder nyudklækket teenagemor kommer jeg kun til at få brug for mere make up i fremtiden. Der kunne godt være flere søvnløse nætter i vente som tenagemor😂 og så ville selvfølgelig godt være til det event i selskab med dig, du har en super blog og jeg har de bedste svigermor historier.

 • Reply
  Charlotte
  19. oktober 2017 at 23:15

  Muligvis jeg er kommet til at skrive to gange, men jeg kan ikke se min første kommentar. Du må slette den ene så det er fair for alle. Jeg vil så gerne med. Du har en virkelig god blog, den er sjov og jeg er vild med din humor. Mig: 38 år, mor til 3; herunder en teenager, så jeg kan underholde både med teenage historier og har også masser af svigermorhistorier. Er håbløs til make up, og venter i den forbindelse på at min teenager bliver så stor at hun kan lægge det på mig. Men måske jeg selv skulle lære det

 • Reply
  Camilla H
  20. oktober 2017 at 2:28

  Nøj det ville jeg da sindssygt gerne med til da jeg elsker Nilens jord 🙂

  Jeg kan tilbyde godt selskab og en garanti for en der griner af dine vittigheder 😀

 • Reply
  May
  20. oktober 2017 at 6:52

  Ammen nu glæder jeg mig endnu mere 😍

 • Reply
  Mathilde
  20. oktober 2017 at 10:53

  Elsker Nilens Jord. Og en gammel krage som mig kunne virkelig godt bruge lidt hjælp i godt selskab👏

 • Reply
  Sarah
  20. oktober 2017 at 12:11

  Det kunne da være for fedt! Er selv stor fan af Nilens Jord og som kommende mor vil det da være fedt lige at få nogle make-up tips med på vejen så man ikke ligner en hængt kat hver dag 😉

 • Reply
  Bettina
  20. oktober 2017 at 18:57

  OMG…..Jeg lover det blir uforglemmeligt…altså på den gode måde hvis jeg er den heldige 🙂

 • Reply
  Louise
  20. oktober 2017 at 20:30

  Mor her skal da luftes og jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at blive luftet på end sammen med Lillemor og din fantastiske humor. Har næsten selv lige investeret i en highlighter fra Nilens Jord og I am in love, OMG den er jo fantastisk så jeg ville så mega gerne lære deres produkter bedre at kende. Og jeg har tre børn så mon ikke vi har lidt at snakke om – jo det tænker jeg nok lige vi har

 • Reply
  Ida
  20. oktober 2017 at 21:07

  Amen det kunne da være en passende undskyld for at komme rigtig i byen efter fødslen af min anden søn, som vel og mærket er født i januar 2017.
  Hold da magle det kunne være fedt at komme med 🙌🏻

 • Reply
  Lus
  20. oktober 2017 at 22:12

  Det lyder som en skøn aften, det vil jeg gerne. Trænger til at lære nogle make-up tricks, så jeg ikke altid ender med at lægge makeuppen på samme måde. Og mormor kan godt babysitte.

 • Reply
  Maiken
  21. oktober 2017 at 12:10

  Jeg bruger i forvejen Nilens Jord make up og elsker det! Men jeg kunne virkelig godt bruge tips og tricks til både hverdags og fedt makeup 😀
  Og så lyder det i øvrigt som en helt vildt hyggelig aften!

 • Reply
  Freja
  21. oktober 2017 at 17:55

  Det vil jeg sgu gerne. Lægger makeup som jeg gjorde da jeg gik i gymnssiet, så en smule fornyelse er formentlig på tide. Og jeg ksn godt lide bobler

 • Reply
  Camilla
  22. oktober 2017 at 13:37

  Åh det gad jeg skisme godt!! Nilens Jord er fantastisk, men en date med Lillemor topper da ethvert skønhedsprodukt 😆

 • Reply
  Cecilie
  22. oktober 2017 at 16:15

  åårh akavet. Nu kan jeg ikke se om min kommentar rent faktisk er blevet sendt. Måske er den slet ikke? 👀
  Såå med chance for at være typen der spamer løs – så vil jeg også gerne med 😅

 • Reply
  Julie
  22. oktober 2017 at 21:15

  Det tror jeg vist nok, jeg skal! Jeg er alletiders date. Hvis jeg selv skal sige det. Jeg er mester i “det sagde han/hun også i går”-jokes, og så er jeg vildt god til at drikke rødvin.

 • Reply
  Katrine K
  24. oktober 2017 at 8:45

  Det ville være så hyggeligt at komme med 🙂
  – og det ville være dejligt at prøve deres produkter (og ikke mindst få hjælp til hvordan man gør) 🙂

 • Reply
  Line
  24. oktober 2017 at 13:55

  Shiiit, det gad jeg godt🍀 Har allerede sat kryds i kalenderen. Det er noget med universet og law of attraction og sådan…

 • Reply
  Anne
  25. oktober 2017 at 18:47

  Min datter bliver 1 år i morgen, så tænker der kunne være en passende gave til moderen, som i den grad trænger til en aften alene og at blive forkælet.

 • Reply
  Kristina
  25. oktober 2017 at 21:38

  Arhmen altså – med fare for at lyde fuldkommen desperat så trænger jeg til ALT ved den Nilens Jord-aften. Mit rollercoaster-fraskilt-mor-til-pseudotvillinger liv har gjort det så godt som umuligt at have en aften ude for mig selv de sidste 4 (!!!) år, så ja, jeg TRÆNGER! Babysitteren er varslet om en mulig tjans d. 22/11, så jeg hååååber, at det er mig, der skal med Lillemor til smukkeseringsarrangement!

 • Reply
  Camilla
  25. oktober 2017 at 21:45

  Det lyder som en drøn-god kombi: dit/Jeres selskab, god mad, men ikke mindst at man kan blive klogere på hvad man kan udsætte sin hud for! Jeg er en hat til sådan noget! Og hvis man så ovenikøbet bliver lidt kønnere samtidig! Whats not to like?!!

 • Reply
  Malene
  25. oktober 2017 at 22:25

  Åh det ville både jeg og ikke mindst min hud elske at deltage i. Har overvejet at skifte mærke efter jeg har set dig og de andre bloggere teste deres produkter.

 • Reply
  Stine
  26. oktober 2017 at 6:56

  Årh det gad jeg godt – min hud har drillet, siden jeg fødte, så det ville være så fedt at få lavet sådan en hudanalyse. Og en aften med jer damer oveni hatten, kan vist kun være noget man sent glemmer 😀
  Knus Stine

 • Reply
  Stephanie
  26. oktober 2017 at 12:39

  Ej det gad jeg sygt godt .. En aften med forkælelse og dig som date, må klart være novembers fedeste aftale 😊 Krydser så meget fingre

 • Reply
  Marie Louise
  26. oktober 2017 at 14:13

  Det kunne da være vildt fedt. Jeg elsker Nilens Jord og trænger virkelig til at lære at lægge en ordentlig make-up. Og det lyder da perfekt, at gøre det til en så hyggelig aften, som der er blevet arrangeret

 • Reply
  Cille Sørensen
  26. oktober 2017 at 16:37

  Uh, jeg ville elske det! Krydser alt jeg har på kroppen. ALT. Så kan man gruble lidt over den også. 😜😏

 • Reply
  Cille Sørensen
  26. oktober 2017 at 16:37

  Uh, jeg ville elske det! Krydser alt jeg har på kroppen. ALT. Så kan man gruble lidt over den også. 😜😏

Svar