Ærlig snak Det shjaw!

Lillemor i en taxa i Mellemøsten

untitled_artwork

Okay, jeg skal nok spare jer for en masse detaljer, omkring den ferie jeg netop har været på. Der er sgu da ingen der gider at høre om andres solskinsferier, når man selv har rendt rundt i et skide-bræk-ramt, vådt, koldt og tåget land.

Vel?

Til mit eget forsvar vil jeg lige sige, at det mest sydlige Lillefar, Kummefryseren, Mandlen og jeg selv plejer at være, er Lalandia i Rødby. Og denne tur vi netop har været på, var vi inviteret på af min far. Hele familien på krydstogt fra Dubai, til Oman, Abudhabi, en lille ø og så tilbage til Dubai. Jeg vil slet ikke begynde at fortælle jer, hvor mange (gratis) drinks jeg drak på den tur, men jeg siger bare, at jeg muligvis ikke drak vand i 7 dage.

Bartender: “Hvad vil du have? Alt er gratis!”

Lillemor: “….nå men så stik mig 4 Pinã Colada, 8 Mojitos, 6 Mai Tai og jah…3 af resten af alt på drink kortet. Ja, det er til mig selv.”

Nå, men det er i virkeligheden slet ikke dét det skal handle om. Det skal handle om Lillemor i Mellemøsten – som i øvrigt var rigtig flot. Det fandt jeg ud af efter tre dage… De første tre dage var nemlig temmelig slørede. Så jeg forsøgte ihærdigt at rense mine kontaktlinser x flere og brugte oceaner af tid på at inspicere dem for diverse rifter mv… kun for til sidst at komme på den idé at bytte rundt på dem…….så de sad rigtigt. Arhmen for helvede Lillemor. Tre dage.

Nå men jeg ville egentlig fortælle jer om en episode i en taxa, hvor jeg forsøgte at konversere med taxichaufføren. Han fortalte at han kun havde én kone. Han fortalte også at man måtte have op til fire koner, men at det kun var de meget velhavende der havde det. Jeg forsøgte at trøste ham med, at det sgu da også bare var godt, at han ikke skulle høre på fire rappenskralder hver dag. Men kender I det hvor man forsøger at kaste en highfive, men at den potentielle modtager ikke rigtig griber den? Yup, det var mig. Det var lidt som om at vi ikke delte samme humor.

Samtalen blev endnu mere mærkelig, idet jeg besluttede at fortælle lidt om mig selv. “Det vil han garanteret gerne høre noget om!!” tænkte jeg. For efter at have forsøgt at redde ovenstående kommentar, havde jeg spurgt ind til om han havde børn. Og det havde han! Og så var det at jeg sagde: “I’m actually a Midwife!”

Og lad mig bare sige det sådan her: En Midwife (jordemoder) i Danmark og en Midwife i Oman (Mid-wife… Midterste kone) er åbenbart ikke helt det samme.  Ak ja, det forklarer hans spørgende blik, da jeg fortalte hvor mange børn jeg havde taget imod. Han forstod det som hbor mange børn jeg havde født. Det var bare som om at vi ikke rigtig bondede derefter. Jeg havde lidt på fornemmelsen, at det var lidt af en lettelse for ham, da han fik sat den tossede og utrolig talende blondine af ved kajen.

Nå, men det var en god tur og alkoholen er her en uge efter, så knap ved at forlade min krop.

Men altså come on…gratis cocktails en hel uge?? Og bare rolig, der var også vin.

Nå, men apropos Lalandia kan du jo læse om en tidligere tur i badeland, omringet af sure, tyske numser HER 😜

You Might Also Like

1 kommentar

 • Reply
  DeborahBold
  20. maj 2018 at 7:01

  I have checked your page and i’ve found some duplicate content, that’s why you
  don’t rank high in google, but there is a tool
  that can help you to create 100% unique articles, search for; SSundee
  advices unlimited content for your blog

Svar