Ærlig snak Gode råd

Nu er det jo ikke for at blære mig (jo det er…)

20161103_102725

– men på onsdag rejser jeg fandenfiseme til London med fire veninder! Og jeg glæder mig åndssvagt meget! Vi har lejet en lejlighed i hjertet af London og jeg har tænkt mig at drikke rødvin til morgenmad, til frokost og til aftensmad…og nok også et enkelt glas som mellemmåltid. Det er jo vigtigt at få væske nok. Og så har jeg tænkt mig at købe en masse tøj (som jeg slet ikke har brug for), fra mad budgettet (den slags dankort kan jo hurtigt forbyttes, uden man opdager det, ikke sandt?) og bare hygge mig enormt meget. Hold nu bøtte hvor jeg glæder mig.

Jeg har faktisk engang boet i London. Men det var i den alder, hvor man mest gik op i Oxford Street og i hvilke pubber der havde åbent til længere end klokken 24. Dog har jeg besøgt London flere gange siden og har derfor udnævnt mig selv som rejse guide! Jeg har masser af planer om klassikere som Tower Bridge, London Eye, Fuckingham Palace mv. Og vi skal naturligvis på Camden Market og til Afternoon Tea på luksus hotel. Dog vil jeg gerne have nogle fif fra dig, hvis du ligger inde med nogle? Hvor er dit yndlings spot i London eksempelvis? Hvad hedder din favorit restaurant? Og hvor får man byens bedste drink? Kort og godt: Hvad må man IKKE gå glip af i London?

Send endelig gode fif 😊 Billedet øverst er fra 2016, hvor min veninde (der også skal med på den her tur) var med. Som I kan se er vi ovenud begejstret for dronninge residensen. Og i øvrigt skrev jeg lidt mere om turen, samt hangen til reeeeet meget sko shopperi HER.

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  18. februar 2018 at 13:38

  Harry Potter Studio!
  (.. det skal jeg jo sige!)
  Go’ tur – er mega misundelig, selvom jeg også har blæret mig på bloggen idag B-) Mine skillz slår ikke sådan en tur.

  – A

  • Reply
   Lillemor
   19. februar 2018 at 10:12

   Ha ha! Jeg er faktisk skabs Harry Potter fan. Ved dog ikke med de andre! Men jeg vil foreslå dem det!

 • Reply
  Charlotte
  18. februar 2018 at 19:36

  Bedste spisested hvis man er til pasta og pizza er kæden Bella Italia vi elsker det sted især den som er ved covent garden mindre end alle de andre..

  • Reply
   Lillemor
   19. februar 2018 at 10:11

   Jeg ELSKER Bella Italia 🙂 Jeg har været der tusindvis af gange. Koden til ALT var for mange år siden Bellaitalia ha ha! Så der skal vi stensikkert også et smut forbi.

 • Reply
  Camilla Sylvester
  18. februar 2018 at 20:20

  Spis på gaucho!! Det er fantastisk! 🍷 og så hele det fede kvarter ude omkring Liverpool street st. Kan ikke huske hvad det hedder lige nu, men det er cool, opcoming og har en lille biksemad Londons bedste fisk and Chips 😍

  • Reply
   Lillemor
   19. februar 2018 at 10:10

   Gaucho! Tjek, det er skrevet bag øret 🙂

 • Reply
  Anette
  18. februar 2018 at 21:20

  Uh lækkert. Min mand og jeg og vores to teenagetøser skal også derover om et par måneder. Det bliver nok en lidt anerledes tur end den I skal på, (her tænker jeg i drikkevarer) men jeg er begyndt at holde øje med en facebook side der hedder noget med the secret London mener jeg. Indtil videre har jeg fundet den smukkeste lyserøde café der hedder Elan. Den har også en instagramprofil. De serverer lækker mad og kager, kaffe og alt muligt andet lækkert. Den må vi i hvert fald besøge. Der er vist to af dem i London. Og så skal vi nok også forbi den ikoniske Manolo Blahnik butik. God tur

  • Reply
   Lillemor
   19. februar 2018 at 10:10

   Uh den café ser også hyggelig ud! Fandt dem lige på instagram :)Jeg vil anbefale jer at tage et smut ind i London Dungeon. Det er et museum – men med skuespillere! De tager så én med igennem Londons historie. Og det er altså lidt af en oplevelse! Ligger lige ved London Eye og man kan bestille billetter hjemmefra. Jegtror siden hedde London tickets. God tur til jer også 🙂

 • Reply
  Nina
  19. februar 2018 at 21:36

  Morgenmad på The Breakfast Club omnomnomnom! Den I Shoreditch har desuden cocktailbar i kælderen, som man kan komme med til via et køleskab… Og my little pony tapet på toilettet…
  Og øl og Cajun mad på Blues Kitchen i Camden!
  Jeg vil også med!!

 • Reply
  Katja
  20. februar 2018 at 20:51

  Jeg synes helt klart I skal prøve Jamie Oliver’s fifteen. Hvis I ikke allerede har været der 😊

Svar