Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

En pjække-dag og to liter cola

untitled_artwork

Det er ret så fantastisk pludselig at være i stand til, at kunne medbringe to styks yngler, til en af Lillemors yndlings aktiviteter: at gå i biografen. Det sker ikke så tit, men jeg synes at det er brand hyggeligt når det gør. Kummefryseren er jo seks år (rettelse: seks-og-syv-trettendedele-og-en-halv-komma-kvart-år-gammel hvis altså du spørger hende). Det vil sige at hun er i en alder, hvor hjernehalvdelene fungerer på et nogenlunde acceptabelt niveau og hun er bestemt til at have med at gøre, når ikke hun rammes af præ-teenage psykoser med dør-smækkeri og deslige. Mandlen derimod har jo i laaaang tid været i Min-yndlings-beskæftigelse-er-at-hive-potteplanter-ned-fra-vindueskarmen-og-eventuelt-lige-smage-lidt-på-jorden alderen. Og at hive ham med i biografen, har hidtil på ingen måde været på tale, med mindre man ønskede potentiel ildspåsættelse, hul i lærredet og cola i BH’en. Men i dag var en stor dag. Mandlen (som godt nok generelt har en fart på 330km/t), er nemlig snart fire år og er nu sådan nogenlunde ved at forstå termerne: “Nej!”, “Ja!” (selvom han bytter rundt på dem nogle gange) og “Lad være med at sætte ild til alting!”. Så altså er vi ved at være i mål. Så Kummefryseren og Mandlen fik i dag en pjække-dag og jeg hev dem med på vores aller første fælles date nogensinde. Vi smuttede i biografen for at se Hodja fra Pjort (kan anbefales!!). Den flinke mand i slik-biksen spurgte mig, om jeg ville have deres “tilbud på sodavand og popcorn og bl.a. bl.a. b.la.” Jeg hørte kun efter med et halvt øre, da jeg forsøgte at bevare overblikket over to børn løssluppet i slik-land. Men altså konklusionen var åbenbart, at jeg kunne spare penge. Så jeg sagde go for it!…..og endte med en spand popcorn på størrelse med rundetårn og to freaking liter cola. Som de naturligvis høvlede i sig, inden vi var nået en tredjedel ind i filmen. Skal vi ikke bare konkludere at slik-fatter ikke har børn? Og at han ikke er klar over hvad der sker, efter børn har indtaget en liter cola hver?

Jeg har lige fundet popcorn i min BH og vist også bag bagerste kindtand. Men jeg er ovenud lykkelig for, at ingenting gik i brand, at vi formåede at hygge os så åndssvagt meget som vi gjorde og at vi kun var på toilettet 35 gange. Så har jeg knap så dårlig samvittighed over, at jeg i morgen suser fem dage til London med fire jordemoder veninder! Fuck altså, det bliver hyggeligt.

Nå, men apropos Kummefryseren og dør-smækkeri, så kom jeg jo med nogle GLIMRENDE eksempler på, hvad der sker, når små divaer piger begynder i SFO og får små horn der stikker ud fra panden. Læs det HER

 Og hav så lige en pisse god aften, ik’?

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar