Ærlig snak Gode råd Life of a mom Skrupskøre børn

Konkurrence! Vind lækker og lærerig app til dit barn

20181004-135531-680x681.jpg

Så er det saftsuseme blevet tid til en lille konkurrence ?

Det kan være at nogle af jer kan genkende ovenstående billede. Kummefryseren og jeg sidder og beundrer den ord-elskende drage Maneno, der elsker at blive læst op for af læse-lystne børn (eller af børn der ikke nødvendigvis synes, at dét at læse er det fedeste i verden…men med høj sandsynlighed, kommer til at elske det, med den her app).

Maneno er en app, hvor man kan gå i et virtuelt bibliotek og læse mange forskellige bøger, der passer præcis til ens barns alder og læseniveau. Den valgte bog vises og er klar til at blive læst. Skulle der være et ord der er svært at forstå, kan barnet trykke på ordet, som efterfølgende vil blive læst op af appen selv. Så barnet både læser og lærer. Det BEDSTE er dog, at Maneno, der som nævnt er navnet på den drage som barnet læser op for, kan designes med farve og med navn og som vokser, jo mere man læser op for den. Hvilket viste sig at være en ret stor motivation for Kummefryseren, der med sine 7 år på bagen og en voksende diva-titel, hellere vil kaste med Barbiedukker, end at bruge sin fritid på at læse.

Ud over ovenstående, optjener man også ”diamanter”, som barnet kan benytte sig af i Dragens Hule, som er en del af appen og som “belønner” barnet med lidt leg. I Dragens Hule kan man nemlig købe udstyr til sin drage. Og det viser sig at Kummefryseren er lige så glad for accessories som jeg er, for hun er ellevild, når hun har diamanter nok til at købe en hat eller andet til dragen! På den måde motiveres Hendes Højhed Kummefryseren til at læse mere.

Som forældre kan man også spæde lidt til diamant samlingen, ved at sende lidt diamanter via forældre appen Maneno Parent. Her kan man i øvrigt også holde øje med, hvor meget barnet læser, hvad der læses, opsætte en læseplan, tilføje læsetid eller sætte læsningen i bero midlertidigt, hvis man eksempelvis skal ud at rejse og dermed ikke vender tilbage til en lille udsultet drage ?

Jeg har fået lov at udlodde en konkurrence på tre måneders medlemsskab til Maneno. Og jeg finder to heldige vindere. Den ene konkurrence udloddes på min Facebook side og den anden på min Instagram @lillemorblog. Du er naturligvis velkommen til at deltage begge steder, for at forhøje dine vinderchancer ?. Hvis du tænker at det lyder spændende, men ved at du aldrig vinder en skid alligevel, så kan du få 30 dages medlemsskab – ingen bindinger – for kun 1 kr, ved brug af koden LILLEMOR på Manenos hjemmeside, eller ganske simpelt, blot ved at følge dette link, der fører dig direkte ind til tilmeldingssiden. Så kan du derefter altid vurdere, om appen er noget for dig.

Ellers skynd dig ind og deltag i konkurrencen på Facebook og på Instagram. Jeg trækker vinderne på søndag og vinderne vil blive kontaktet direkte.

Og hvis du har lyst til at læse et (kærligt) indlæg om Kummefryserens temperament, så synes jeg du skal læse med HER.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar