Ærlig snak Gode råd

Et rødglødende dankort…og ret mange Gin&Tonics.

20180227_193613

Jeg har været i London i fem dage…i selskab med fire veninder, en fandens masse Gin&Tonics, vin og et rødglødende dankort.

20180227_193639

Altså den slags dankort hvor man er nødsaget til at holde det væk fra alt potentielt brandbart materiale, i en god stund efter det har været brugt. I øvrigt ret imponerende hvor god en økonomi man har, når man er ude at rejse, ik’? Jeg havde råd til ALT i London. Penge var slet ikke noget problem. INTET!

lcdpnt81vlv3y

Min pung var et bundløst hul faktisk. Der var ikke den ting, de par sko, det tøj jeg ikke havde råd til. Hjemme i DK? Not so much. Der er jeg ret fornuftig. Men det er som om at der sker et eller andet, når man bevæger sig ud af landegrænsen. Så bliver man jetsetter og nyrig. And I freaking like it! Er dog også ret godt tilfreds med, at jeg trak i land i sidste øjeblik, da jeg besøgte Mulberry butikken i London og besluttede mig for, at berige mit liv med en Mulberry taske. Det lader til at min bankkonto er nogenlunde enig med mig i, at det nok var en fin idé, at lade være med at købe en sådan taske.

20180227_193754

Nå, men ikke desto mindre var det en overordentlig god tur! Jeg har grint den der dybtfølte latter, som kun kommer frem ved meget særlige lejligheder. Grædt af grin faktisk. Spist vanvittig god mad og enorme mængder chokolade. Og på samme måde som pengepungen er fuldstændig helt og aldeles bundløs, så er det lidt det samme med chokolade. Det feder slet ikke når man har krydset Danmarks grænse! Fantastisk!!

20180227_194204

Jeg tog pigerne med på en London Tour a la Lillemor. For jeg har jo boet i London, så jeg var selv erklæret guide! Vi gik en lang tur og så en masse af Londons klassiske seværdigheder. Og så havde jeg lavet en lille London quiz, som jeg tænker jeg vil smide ud på bloggen en dag – måske nogle af jer kan bruge den, hvis I skal afsted? En quiz hvor der var et spørgsmål til en seværdighed og så var der ét rigtigt svar og tre forkerte.

20180227_193548

En af de andre dage var vi til Afternoon Tea som er en klassisk engelsk tradition. Og prøv’li’a’hør’hær! Det var FANTASTISK!! Eller Fabouloussszzzz, som de nok ville have sagt. Pejs, bløde sofaer, overdådige kager, personlig butler der kom hen og sagde: ”Bless you maddam!”, hver gang man nøs. En ting jeg klart vil anbefale!! Altså Afternoon Tea. Ikke specifikt det at nyse.

20180227_194240

20180227_193930

Og så tog vi selvfølgelig i teatret og så en musical. Og drak endnu flere Gin&Tonics. Det var fan-freaking-tastic!

Nu venter hverdagen igen. Og selvom jeg ret godt kan lide Gin&Tonics og at sove til jeg ikke kan sove mere, og ikke at blive vækket hver nat af spark i nyrerne fra en tre årige, så er det nu også ret dejligt at være hjemme hos Kummefryseren, Mandlen og Lillefar igen. Men sig det ikke til nogen…det skal jo ikke ødelægge mit ry som værende en iskold mor-blogger uden sjæl 😉

img_20180227_135249_937

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar