Ærlig snak

Ærligt? Jeg kan godt lide at blive ældre…

20180417_155353

Jeg ved godt at det lyder tosset. Men jeg nyder faktisk at blive ældre. Jeg savner hverken barndommen, teenage årene eller tyverne. Friheden, ungdommen eller noget som helst andet! “Ja ja, du er jo også kun i 30’erne” tænker du måske. Men stadig! Det er satme ikke helt ungt! Jeg har da både fået længere bryster og øjenlåg som jeg synes har forvildet sig et par millimeter i den forkerte retning. Men jeg elsker STADIG at blive ældre (om end mine bryster og jeg skal have os et alvors ord snarest!).

screenshot_20180417-154845Lillemor i start 20’erne, ganske uvidende om både Lillefar, lange bryster eller glæden ved rødvin

Det var sjovt at være ung. At være fri. At kunne drømme om fremtiden. At vide at jeg kunne blive hvad jeg ville, når jeg “blev stor”. Men det var fandenfiseme også hårdt! Hårdt ikke at vide hvad fremtiden bragte. Hårdt ikke at vide om man mon kom ind på drømmeuddannelsen. Om man mon fik scoret ham der Lillefar og om han havde tænkt sig at blive hængende (læs om hvordan vi mødtes – og tiden efter HER). Om man kunne få børn. Generelt bare hårdt at leve i total uvidenhed, om hvad fremtiden ville bringe.

Nu er jeg ligesom på “den anden side”. På den anden side af eventyret. For alle eventyr ender med “…og så blev de gift og de levede lykkeligt til deres dages ende!” Jeg er fortsættelsen af det eventyr and I freaking like it! Hvem vil ikke gerne læse eventyret om Askepot (vol. 2) der blev gift med ham der prinsen, skød to unger ud, fik et fantastisk arbejde, rejste jorden rundt og drak masser af rødvin? Det er da rent luksus.

Så selvom det første eventyr om Lillemor var spændende, hæsblæsende og alt muligt andet, så er jeg sikker på at det næste eventyr bliver mindst lige så lykkeligt som det første.

Derfor kan jeg med ro i sjælen fejre, at jeg i dag bliver 34 år!

HURRAA!

screenshot_20180417-155143

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply
  Lene
  17. april 2018 at 17:06

  Hurra for dig og for at kunne lide at ældes. Jeg har det på nøjagtig samme måde. Tænk hvis man skulle gennemleve sine teenageår igen?! Hell no!
  Chears, og nyd et glas rødvin! 🇩🇰🍷

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 20:02

   Puha ville IKKE have lyst til at gennemleve teenage årene igen. Hjertesorg, frustration og bumser. Ellers tak!!

 • Reply
  Dorte
  17. april 2018 at 21:24

  Stort tillykke med dagen🇩🇰🇩🇰Jeg trives bestemt også med at blive ældre, har rundet de 40 år og synes det er en skøn alder✨✨

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 20:01

   Tak!! De 40 skræmmer mig faktisk heller ikke (endnu). Men måske jeg ændrer mening ha ha!

 • Reply
  Tina
  17. april 2018 at 22:22

  Stort tillykke med din fødselsdag;-)
  Jeg er også glad for min alder, man kan ligesom bedre slappe af og hvile i sig selv nu.
  Du ser ligeså fantastisk ud i dag som da du var start 20.
  Nyd din aften lidt endnu:-)

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 20:00

   Jeg er enig i at man klart hviler mere i sig selv 😊 og det er altså virkelig dejligt!! 20’erne SUCKS ha ha!!

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  18. april 2018 at 10:01

  Tillykke mor lillesen – det er nemlig det bedste slags eventyr! Godt vi må følge med på de næste mange kapitler forhåbentlig (;

  – A

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 19:59

   Taaaak! Jeg satser på at fortsætte noget tid endnu 😊❤️

 • Reply
  Hanne
  19. april 2018 at 9:03

  Hjertelig tillykke – og du har helt ret mht. at blive ældre.
  Håber du fik/får rigeligt rødvin.:-)

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 19:57

   Jeg blev fejret med dig, dyr fransk rødvin!så alt er godt 😊 tak!!

 • Reply
  TinePJ
  19. april 2018 at 21:19

  Stort tillykke med dine skønne 34 år. Jeg runder samme tal om et par måneder og er samme sted som dig i familielivet og mentalt.
  Et stort high five for at sige højt, at det er fedt at blive ældre og give alders shaming fingeren på en yderst pæn måde. For det er sandheden. Og den bliver sagt alt for sjældent. Tak

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 19:57

   Du er sød er du ❤️ jeg synes på ingen måde det er slemt at blive ældre. Tværtimod! Så du kan godt glæde dig!!

 • Reply
  Anette fra min-servicehund
  22. april 2018 at 1:05

  Tillykke med dagen og med at hvile dig selv

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 19:55

   Taaaak ❤️

Svar