Ærlig snak De der mænd dér Gode råd Life of a mom

Er du single forælder..? Så kig med her!

20180610-195443.jpg

Det er som om at det fortsat er lidt tabu belagt…det der med at finde sin partner ”på nettet”. For ”nettet” er et sted hvor øksemordere og sengevædere opretter dating profiler. Og ærlig talt har jeg altid ørlet lidt i min egen mund, når jeg har hørt veninderne sige: ”Jeg vil hellere møde min mand sådan ”rigtigt” du ved…”. Men sagen er bare den at jeg i så fald har mødt Lillefar ”forkert” ? Og nu har vi jo altså været sammen i 10 år… Så vi må da have gjort et eller andet rigtigt!

Måske du ikke var klar over det, men Lillefar og jeg fandt faktisk hinanden på nettet. Før der fandtes alle mulige moderne dating apps. Du ved, dengang hvor man skulle tænde for modemmet i pokkers god tid, hvis man havde i sinde at komme på nettet samme dag og hvor man betalte pr. minut man var online! Mødet med Lillefar har jeg i øvrigt skrevet mere om HER. Og ærligt, er jeg mega fortaler for dating via nettet! Come on, der er da ikke noget bedre end at kunne sidde og date bag tastaturet, i slidte jogging bukser, dårlig ånde og fedtet hår og med ens yndlings serie kørende i baggrunden ?. What’s not to like!

Det er nok ikke nogen hemmelighed at man, når man har skudt et par børn ud, har lidt mindre tid (slash overskud) til romantiske dates, end man havde inden man fik børn. Der ud over så er der også rigtig mange unge mødre/fædre, der måske oplever at de ryger bagerst i køen, når de på deres datingprofil skriver at de har børn. Derfor er jeg – og har altid været – ret stor fan af dating sitet SinglePlus (som jeg dog aldrig selv har skulle benytte mig af, da jeg jo har ham dersens Lillefar). Men jeg har alle dage anbefalet sitet til mine single veninder (der har børn!). For let’s face it! Der er simpelthen bare så mange super nederen (ja, jeg skrev nederen – jeg er jo fra vestegnen) datingsider. Datingsider der opfordrer en til at være utro og som måske kun går ud på at have sex! Bevares, det kan være man er til den slags. Men for de der rent faktisk gerne vil etablere et forhold og finde en partner at dele livet og kærligheden med (og børnene!), så er SinglePlus helt igennem genialt! Derfor sagde jeg straks JA, da jeg blev spurgt, om jeg ville være med til at sprede budskabet.

Det smarte ved SinglePlus er nemlig, at man både kan mødes på en ordinær date, men også til events hvor børnene er inkluderet. Der arrangeres i snit hele otte events hver evig eneste dag, både af brugerne selv, men også af folkene bag SinglePlus. Det være sig bage events, fællesspisning, singleferier med børn og meget meget mere.

Der ud over er der også mange rabatter at hente til oplevelser som diverse parker, biografer og feriecentre. Og så, som prikken over i’et, diverse debat fora som man kan deltage i. Eller…prikken over i’et må vel egentlig være, at man kan finde sin fremtidige partner! Kort sagt er det altså et sted, hvor man kan danne mange relationer, få mange oplevelser til gavn for både en selv og for sine børn og

finde kærligheden!

Så sidder du der ude og er single og læser dette, så vil jeg klart opfordre dig til at få fingeren ud overveje, om det ikke var noget for dig at blive medlem af Danmarks største fællesskab for enlige forældre og deres børn!

Du kan tilmelde dig LIGE HER – og hvis du undrer dig over at der står ”sponsoreret” i toppen af indlægget, så betyder det ganske enkelt at jeg får nogle håndører, for de der tilmelder sig gennem mit link. Og for de håndører har jeg tænkt mig at købe rødvin. Og når jeg drikker rødvin bliver jeg glad. Og når jeg er glad skriver jeg blog indlæg. Så hvis du godt kan lide at læse med her på bloggen, håber jeg at du benytter linket ?

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Bolette
  10. juni 2018 at 20:40

  Jeg har også mødt min kæreste på den “forkerte” måde. Vi har været sammen i 6 år, har bil, hus, to børn og skal giftes til September. 🙂
  Min familie tror faktisk at vi mødtes igennem en veninde. Jeg løj simpelthen for dem, fordi (især min far) de tror at det er mordere og voldtægtsmænd der har profiler på nettet. Det kunne jeg ikke lige overskue, og jeg har vist aldrig lige fået fortalt sandheden.. For ja, tiden går. 😉

 • Reply
  Maja
  10. juni 2018 at 20:43

  Jeg troede ikke at singleplus var en decideret datingside. Som jeg har forstået det, er det et sted hvor man kan udvide sit netværk med folk, som er i samme situation. Der findes også brugere derinde, som har kærester (dog ikk med barnets anden forælder).
  Derfor synes jeg måske det er misvisende, at kalde det for et datingsite. Det er i hvert fald ikke sådan jeg har fået det præsenteret. 🤔

 • Reply
  Louise
  10. juni 2018 at 21:21

  Singleplus er IKKE en datingside, men et netværk for forældre med børn, som er gået fra barnets far/mor. Man kan bruge sitet til at finde arrangementer med eller uden børn eller/og man kan bruge forummet til at skrive om forskellige situationer som enlig etc. Der er mange som har kærester derinde, så det er ret trist at det bliver markedsført som en datingsite, når fokus slet ikke er det. At der er nogen som finder sammen derinde, hvilket jo kan ske, når singler mødes, er en hel anden snak 😊

Svar