Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Når ens børn kender én liiidt for godt…

20171013_175223

Det der skete var:

Det er fredag eftermiddag. Jeg henter Kummefryseren fra SFO og Mandlen fra galeanstalten børnehaven. Lillefar er til firma-fest og Lillemor har derfor udsigt til en aften alene med begge børn. Solidt placeret i deres autostole, råber Lillemor med kampgejst i stemmen, som en anden overenergisk fodboldtræner:

Lillemor: “OG HVAD SKAL VI SÅ HAVE AT SPISE I AFTEN??”

Kummefryseren: “RIIISENGRØØØD!!”

Mandlen: “RIIISENGRØØØD!!”

Lillemor: “OG HVAD PUTTER VI PÅ RISENGRØDEN??”

Kummefryseren: “KANELSUKKER JUHUUU!”

Mandlen: “KANELSUKKER YAAAAYY!”

Lillemor: “OG HVAD DRIKKER VI TIL RISENGRØDEN??”

Kummefryseren: “SAFTEVAAAAND!!”

Mandlen: “SAFTEVAAAAND!!”

Lillemor: “OG HVAD SKAL VI HA’ EFTER RISENGRØDEN??!”

Kummefryseren: “FREDAGSSLIIIK!”

Mandlen: “FREDAGSSLIIIK!”

Lillemor: “OG HVAD SKAL MOR DRIKKE NÅR I SPISER FREDAGSSLIK??”

Kummefryseren: “VIIIN!!”

Mandlen: “VIIIN!!”

#ManErVelSmåbørnsMor #SåSkål

😉

Og ja, det var faktisk på vej hen for at hente dem, at den der store sten pludselig hoppede hen ved siden af bilen og lavede en lille bitte ridse på en halv meter i lakken. Jer der følger med på Instagram har set den. Lorte sten. Pisse irriterende når de laver det nummer ik’? Har I også oplevet det? At der pludselig er en stor sten, eller et lille bitte egetræ, der pludselig KASTER sig ind over bilen og laver buler/ridser i bilen? (Please sig ja, Lillefar læser højst sandsynligt det her indlæg)

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply
  Astrid
  13. oktober 2017 at 20:15

  Har ikke prøvet det med en lillebittesten….men jeg har prøvet det på en p-plads, at der var en lillebitte række sten mellem bilerne, når de holdt køler mod køler. Der holdt så ikke en foran mig, og jeg tænkte “yes, så slipper jeg for at bakke, jeg kører bare lige frem og så over i næste bås ig så ud af p-plads. SMART!” Så jeg kørte lige frem…det larmede så rimelig meget….for jeg havde ikke set det der mini-fortov….så HELE undervognen blev lidt ridset. For jeg stoppede jo ikke. Nænej, jeg blev så befippet at jeg fortsatte fremad…..det var næsten ikke dyrt….eller kostede en plads på forsikringsselskabets “dygtigshedsskala” ud i det der bilisteri…..🙈

 • Reply
  Mette
  13. oktober 2017 at 20:21

  Jeg har vist prøvet med autoværn der hoppede ind i siden sådan den ene bagdør blev meget skæv og vist også et par skilte der mente de skulle hjælpe med at bremse. For ikke at nævne et selvmordslystent dådyr. Godt at høre det også sker i den anden af landet😀😀

 • Reply
  Pernille
  13. oktober 2017 at 23:50

  Forleden sprang et hjørne på en mur i en smal passage lige ud midt på en større firmabil, jeg skulle parkere – max tarveligt!!

 • Reply
  Marion
  14. oktober 2017 at 3:14

  Jo jo for filan, det er da et velkendt fænomen, ligesom parkerede biler, der pludselig flytter på sig, mens man selv prøver at få gelejdet Porchen øh Peugeoten på plads i en yderst elegant parallelparkering!

 • Reply
  Tine
  14. oktober 2017 at 6:35

  Jeps. Jeg havde haft min bil i et par måneder, da der pludselig hoppede sådan en lav udendørslampe ud af en busk og lavede ikke bare en laaaaaang ridse, men noget af en bule i min ene bagdør 🙄

 • Reply
  Cristina
  14. oktober 2017 at 9:24

  Ork ja! Det sker hele tiden!
  Min mand sejlede på de store verdenshave og mor havde taget bilen på arbejde, selvom hun aldrig gør sådan noget tosset noget og hvad sker der så… en VÆG hopper lige ind i siden på pæn ny bil og laver buler og ridser hen af hele siden… hyl piv vræl… ikke et fedt skype— opkald at lave…

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  14. oktober 2017 at 11:56

  Som min kærestes moster sagde igår: “Bulen i bilen? Jo nu skal I høre, den væg i parkeringskælderen på sygehuset jeg arbejder på.. Den havde de sgu rykket 5 centimeter i sidste uge. Baaare for at genere mig. Mærkeligt ikke? Men så sker den slags jo” :p

  – A

 • Reply
  Pauline
  14. oktober 2017 at 23:32

  Engang kom vi hjem fra firmatur til syd Tyskland (1000 km) og så skulle jeg hente børn efter mand havde kørt hele tur. Så bakker jeg ind i postkasse! Der kommer en mega ridse i side af bil – bagdør skal skiftes og bagskærm…. postkassen skete der ingenting med….. der hørte jeg meget for 😬. Min mand. har bakket ind i en flagstang på en åben plads Det har jeg også mobbet ham meget med 😂

Svar