Ærlig snak

Lidt mere om Kummefryseren og Mandlen

Der er kommet den her nye funktion på Instagram, hvor man kan få andre til at stille én spørgsmål. Og den skulle jo lige afprøves igår… Jeg fik idéen da Kummefryseren og Mandlen var i bad og jeg gjorde mig klar til fest. Den fik én over nakken på mime kontoen, da jeg fik idéen (jer der følger med på @lillemorblog ved hvordan det så ud). Da jeg havde opfordret til at stille spørgsmål, var det første jeg tænkte dog: “Fuck…hvad hvis ingen spørger om noget!” Det ville lidt være som at lade en high-five blive hængende i luften, ik’? Ikke desto mindre væltede det ind med spørgsmål. Og der var overraskende mange spørgsmål om Kummefryseren og Mandlen og ikke alle blev besvaret. Men det primære spørgsmål gik på, om jeg aldrig viste billeder af dem, eller skrev deres navne. Jer der har fulgt med i lang tid, ved jo godt hvordan landet ligger. Jeg skrev også engang om det HER. Men da der er en del nye følgere, tænker jeg at det er fint med en lille gentagelse samt lidt bonus info 🙂

Kummefryseren er en diva på 7 år. Hendes hobbyer er svømning, neglelak, kjoler og at vende øjne af mig. Hun er stille og genert og allergisk overfor putning, kys og kram! Kummefryseren var lidt hård at føde 😉 Så det føltes lidt som at skide en kummefryser. Mandlen derimod, smuttede jeg ud på få timer knap tre år efter. Han er 4 år. Hans hobbyer er fodbold, at sætte ild til gardinerne og at tolke “nej’er” som “ja’er”. Han er til gengæld den vildeste putte maskine og har det bedst med at være i fysisk kontakt hele tiden og er ikke nærig med kys og kram og kærlighedserklæringer.

Jeg bruger ikke deres navne på bloggen, fordi Lillefar og jeg, dengang jeg startede bloggen op, blev enige om at det føltes mærkeligt at hundredevis af mennesker, skulle se billeder af vores børn. Vi talte meget om at de jo ikke kunne give deres samtykke, i en alder af 0 og 3 år, som de var dengang bloggen så dagens lys. (Og heller ikke ville kunne kende konsekvenserne af det nu!). Vi følte ikke at de skulle medindrages med navne og billeder, bare fordi deres mor havde fundet en ny, skør hobby 😉 Hvad andre gør er jeg ærligt græsk katolsk over for! Jeg følger massere af bloggere selv og er så heldig at kunne kalde mange af dem for mine veninder. Men jeg står stadig ret fast på min tro på, at ikke alle børn i fremtiden vil synes, at det har været fantastisk at blive eksponeret for X antal fremmede mennesker.

Og derfor bruger jeg så heller ikke billeder af dem! Lillefar er heldigvis en knag til at tegne og derfor blev det ret naturligt, at han tegnede tegningerne til min blog. Og jeg har mange gange fået enormt positiv feedback fra læsere, der elsker hans tegninger. At de lissom hører til bloggen og er en kæmpe del af den! Her er der et par eksempler på hans tegninger:

Tegningen stammer fra dette indlæg: Ting jeg har hørt mig selv sige #3

Tegningen stammer fra dette indlæg: Nej, du har ikke FLÆKKET din tissekone!!

 

Tegningen stammer fra dette indlæg: Når fremmede mænd piller på ens babser!

Jeg tror at mange der læser fast med, er nysgerrige på hvordan de ser ud. Men jeg tror OGSÅ at det ville ødelægge illusionen om Kummefryseren og Mandlen for mange, hvis man pludselig så et billede af dem. Lidt lige som hvis ens yndlingsbog bliver filmatiseret og man tænker: Det var OVERHOVEDET ikke sådan jeg havde forestillet mig hovedpersonen så ud! Jeg husker da mit indlæg om Føtex fyren gik viralt. Der kom Lillefars tegning jo i forskellige medier og hans rigtige navn stod nedenunder. En læser skrev til mig (i sjov!): “Nej nej nej!! Jeg vil ikke vide hans rigtige navn!! Han hedder jo Lillefar! Nu er det ødelagt for mig!”.

Jeg var engang i magasinet Vores Børn, hvor jeg blev interviewet. De ville gerne have billeder af hele familien. Det var ret grænseoverskridende, fordi jeg jo netop af princip ikke viser dem frem. Men Lillefar og jeg blev enige om, at det jo ikke var min blog. Det var bare et interview i et magasin. På bloggen holder jeg dem fri. Men de bliver hevet med til en masse blog-relateret arrangementer og jeg lægger ikke mine blogger veninder i benlås, hvis de kommer til at insta-snappe et af mine børn 🙂

Så nej, jeg har ikke tænkt mig at ændre det! Det ville ødelægge magien og hele fundamentet for den her blog. For helt ærligt…hvad ville denne blog være uden Kummefryseren, Mandlen, Lillefar og tegningerne? Ville det være lige så sjovt at læse hvis det var Sarah, Conrad, Johnny og et billede? Nej vel 😉 ?

I øvrigt kan alle spørgsmål og svar stadig ses under højdepunkter på min instagramprofil @lillemorblog.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Anna
  15. juli 2018 at 22:28

  Jeg har aldrig tænkt på hvad deres rigtige navne mon er. De er ligesom bare mandlen og kummefryseren ikk? 🤷‍♀️😅❤️

  • Reply
   Lillemor
   27. juli 2018 at 21:06

   Ha ha, jo! Det ville være mærkeligt hvis de pludselig fik rigtige navne!!

 • Reply
  Anne
  21. juli 2018 at 20:36

  navnene blev en gang afsløret i en story og jeg var så meget oppe at køre over at jeg vidste hvad de rigtig hed. Men jeg kunne jo ikke rigtig tillade mig at dele det med nogen… og nu har jeg også glemt det, så min underbevidsthed støtter tilsyneladende helt klart din beslutning 😉

  • Reply
   Lillemor
   27. juli 2018 at 21:06

   Nævnte jeg det engang i enstory?? Ha ha, det må have været en fejl 🤪

Svar