Ærlig snak

Hvad skal jeg tage på i morgen…når nu jeg skal i Go’Morgen Danmark?

20170215_193351

Okay, jeg ved det jo egentlig godt. Helst ikke prikket, små-mønstret eller stribet. Det sagde hende den søde fra Go’Morgen Danmark nemlig…hvor jeg skal ind i morgen meget meget tidlig 😉

Det har været en lidt vild dag i Lillemor land. Jeg troede jo egentlig bare, at jeg skulle op på arbejde, hjem, undgå at få LEGO-klodser kastet i hovedet af to styk kødklumper på 2 og 5 år og ellers bare være mor, frue, kok og husholderske. Men dagen endte en lille smule anderledes, end jeg havde regnet med.

Et hurtigt kig på min telefon i pausen fortalte mig nemlig, at batteriet var gået fra 100% til 35% på 3 timer. Lorte telefon. Måske I husker dengang jeg lidt kom til at tisse på min telefon? Fik en ny ret kort tid efter, da jeg erfarede at mund-til-mund metoden for genoplivning af telefon, er en rigtig dårlig idé, når den har rundet en tur i tønden. Jeg var derfor ret ærgerlig over, hvis endnu en telefon var på vej i døden. Men min telefon var ikke gået i stykker. Batteriet var blot dalet, grundet ufatteligt mange mails, opkald, privatbeskeder m.v.

Det skulle nemlig vise sig, at en af mine læsere havde delt det indlæg jeg lagde ud i går på Føtex’ hjemmeside. Det resulterede åbenbart i en hulens masse likes, kommentarer og delinger fra Føtex’ følgere og sådan noget spreder sig tilsyneladende som ringe i vandet. Det gik i hvert fald ikke Jyllands-Postens næse forbi. En sød journalist skrev og spurgte om hun måtte dele indlægget. Og ja…hvorfor ikke 🙂 Læs det HER.

20170215_193538

Okay, tænkte Lillemor. Det var da lidt sjovt. Ringede måske også lidt til min far og blærede mig 😉 Og Lillefar var stolt over at hans tegning pludselig kom i avisen. Senere skrev samme søde journalist til mig, at indlægget var det mest læste på deres side! Og ikke at jeg lige har været inde og tjekke om det stadig er det (jo jeg har), men jeg gar hørt rygter om det.

20170215_193149

UP YOURS Donald Trump! Du ligger under mig (i ikke bogstavelig forstand altså). Er jeg den eneste her der lugter en Lillemor præsident kandidat anno 2020?

Pludselig tikkede endnu en besked ind på min telefon. Dagens.dk ville også meget gerne have et par ord med på vejen. Hey…to medier på en dag, det er da ikke så skidt? Læs det HER.

20170215_193959

Jeg fik da mail fra en Føtex chef, der gerne lige ville høre, om det var hans medarbejder (det var det ikke) og en mail fra selve Føtex koncernen, der spurgte ind til hvilken Føtex medarbejderen var ansat i. Føtex fandt ud af det. Og det gjorde medierne også 😉 Så nu er der på Føtex’ hjemmeside et fint billede og et interview med den rare kasseassistent, der tilsyneladende bærer navnet Troels.

billede

Men det lader til at jeg kommer til at hilse på ham i morgen tidlig! For han og jeg skal nemlig i Go’Morgen Danmark og tale lidt om det hele 🙂 Så kan jeg lige stikke ham den dér high-five, som jeg jo måske egentlig nok, bør have stukket ham forleden.

Midt i madlavningen skrev en journalist fra Ekstra Bladet også. Jeg tror lidt sovsen brændte på, alt imens jeg svarede på hans spørgsmål. Men altså…det går nok denne ene gang 🙂 Læs artiklen HER.

20170215_193051

Jeg tænkte at jeg lige ville dele min oplevelse med jer der er så søde, at læse med her på bloggen. Fuck janteloven, ik’? Man må gerne være stolt. I er sgu altid så pisse søde! Og hey, kigger I med i morgen tidlig på TV2? Jeg synes jo det er lidt fedt, hvis det på nogen måde kan være med til, at sætte fokus på, at det faktisk er okay at have en last eller to. For man kan kompensere på så mange andre måder. Det viste Troels mig i hvert fald.

Jeg lover at berette mere om min tur i Go’Morgen Danmark i morgen. Jeg er jo blevet lidt aktiv på Snapchat igen, så hvis du har lyst kan du følge med, når jeg bevæger mig der ind af. Mit snap-navn er Lillemor-blog.

Han en mega lækker aften!

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Reply
  Cecilie
  15. februar 2017 at 22:12

  Du er simpelthen for sej, Lillemor (og tak for heads up om alt ståhejet på Snapchat) 😉👌🏼
  Jeg tænkte på, om du ved hvornår, dit anslag troner på skærmen? 😁 Og så må du altså lige give seje Troels en ekstra high-five fra mig! ✋🏼

  • Reply
   Cecilie
   15. februar 2017 at 22:26

   Der skulle selvfølgelig stå *indslag*

 • Reply
  Anette
  16. februar 2017 at 1:17

  God tur, det spænende.

 • Reply
  Pernille
  16. februar 2017 at 2:40

  God tur i TV i morgen. Skal helt sikkert se det💉👍💉

 • Reply
  Randi
  16. februar 2017 at 7:05

  Så godt!

 • Reply
  Tina M
  16. februar 2017 at 8:55

  Det er så fedt!!!! Og ja, fuck jante, er så træt af hende altså. Linker du lige på bloggen til dit indslag på TV2 så? Ku desværre ikke se det i morges nemlig. KRAM til dig, og Troels :o)

 • Reply
  Regitse
  16. februar 2017 at 9:14

  Pisse godt gået Tina, og fuck janten, man har sgu lov til at være stolt og dele ud af de gode ting i livet, som Troels’ gode humør 😁

 • Reply
  Rikke
  16. februar 2017 at 9:34

  Kære Tina “Lillemor”…
  Jeg er FAN!❤ Både af dig, fantastiske Troels med sit gå-på mod og smittende humør… Men også af “Danmark” for vores måde at tage imod den vidunderlige oplevelse! At vi delerogog deler sådan en skøn oplevelse, gør mig glad i låget. Jeg siger “vi” Fordi jeg aldeles omgående melder mig som følger af din blog!❤ Som den første og hidtil eneste blog!❤ Du er simpelthen for positiv og skøn til at give slip på igen😊
  Kærligst Rikke, en nybagt blog-fan (æh, følger hedder det vist??

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  16. februar 2017 at 11:41

  Bar røv og stråhat!

  God fornøjelse 😀

  – A

 • Reply
  anette
  16. februar 2017 at 15:34

  Nåede lige at se det, hvor var i gode 👍

 • Reply
  Matty
  21. maj 2017 at 8:33

  That’s really thiiknng out of the box. Thanks!

 • Reply
  Naginata Swords
  3. februar 2019 at 9:36

  Yet another issue is that games usually are serious as the name indicated with all the main concentrate on studying in lieu of amusement. Despite the fact that, it has an entertainment element to help keep children involved yourself, every single sport will likely be built to work towards a particular set of skills or even program, for example math concepts as well as research. Great publication.

 • Reply
  Adam
  12. marts 2023 at 16:18

  greaet

 • Reply
  mspy app
  13. marts 2023 at 18:08

  mspy app er en af de mest populære spionapps på markedet. Det har været omtalt i mange publikationer og har en loyal tilhængerskare af brugere. Mspy er en app, der giver dig mulighed for at udspionere en persons tekstbeskeder, opkald og endda deres placering. Den er tilgængelig til både Android og iPhone. En af de bedste ting ved Mspy er, at den er meget nem at bruge. Du behøver ikke at være en teknisk ekspert for at bruge det. Alt du behøver er telefonnummeret på den person, du vil spionere på. Når du har det, kan du begynde at overvåge deres aktivitet.

Svar