Ærlig snak Gode råd

Opskriften på en perfekt Polterabend

20181002-161155.jpg

Som nogle måske opsnappede (enten ved at have læst indlægget HER eller ved at have luret med på min Instagram profil @lillemorblog), havde jeg i lørdags planlagt den helt store Polterabend. Altså…der var ikke rigtig nogle der skulle giftes ? Men derfor kan man jo godt have lyst til at overraske samt forkæle sine veninder alligevel, ikke sandt? Så jeg havde planlagt en dag fuld af overraskelser, for elleve skønne kvinder, som jeg har lært at kende via bloggen.

Da de alle troppede op på Østerbro, var både de og jeg selv fulde af spænding! Jeg fortalte dem, at jeg satte enormt meget pris på dem og at jeg afholdte dette event, fordi jeg ærlig talt ville ønske, at jeg havde kendt dem for mange år siden. Nogle gange møder man nemlig nogle mennesker, som man ville have ønsket at man havde mødt for ti år siden. Og måske havde vi deltaget i hinandens polterabends, da de var en realitet? Men da man som bekendt ikke kan skrue tiden tilbage, tænkte jeg at det var et ret godt alternativ, bare at planlægge en nyt polterabend.

?

To søde damer fra MysteryMakers kom pludselig snigende og overraskede de elleve damer (og jeg selv), med nyheden om at de skulle på et Mystery Hunt på Kastellet. Det var virkelig en fed oplevelse! Vi blev delt op i hold og fik udleveret nogle enormt flotte kuverter, hvori vi fandt hemmelige spor, kort, opgaver og meget mere.

Små ledetråde bragte os rundt til de flotte omgivelser på Kastellet og vi morede os enormt meget, med de opgaver vi fik undervejs.

The dream team: Copenhahenkiddo, Signemorkebergsjostrom, Cana, Sydhavnsmor og Lortemor

Det tog os ca. 1½ – 2 timer at traske rundt. Jeg fik virkelig stiftet bekendtskab med min strategiske side og jeg kan klart anbefale dette til en Polterabend. I de koldere tider vi går i møde, har Mysterymakers også Mystery Hunt på Kronborg Slot og Christiansborg Slot, mens Kastellet og Kongens Have, er perfekte lokationer, i de lidt lunere måneder af året.

Efter en lille frokost, overraskede MysteryMakers med en anden enormt sjov ting! Nemlig deres MysteryRoom. Til de af jer der ikke kender det, så foregår det således, at man bliver delt op i to hold, der hver især bliver lukket inde i et rum. Og det er altså ikke et lille klaustrofobisk rum der er tale om. Det er et pænt stort rum, hvor der pludselig er en tavle med en tid der tæller ned og så i øvrigt en masse genstande, der pludselig viser sig at have en betydning. Vi fandt ud af at et tal vi fandt på en genstand, pludselig kunne bruges til at låse et lille boks op. I den boks lå der så en anden kode, nøgle eller andet, som vi senere hen erfarede, kunne bruges til noget helt tredje. Efter at have løst en masse gåder og andet, finder man til sidst nøglen, der passer til døren ind til det konkurrerende hold. Og nu er det jo ikke fordi at jeg er en dårlig taber!!! Men jeg siger ikke hvem der vandt (de røvhuller).

Ovenfor ses de førnævnte damer og så Meyermor, Karmamilli, Denperfektemor, Migogmintinderbaby, Fyrstenogfruen og Miriam.

Jeg har faktisk prøvet et MysteryRoom før til en polterabend og det er uden tvivl én af de sjoveste ting, jeg har prøvet til en Polterabend!

Efter at have hygget os med det, drukket et (læs: fem) glas champagne, drog vi ind mod indre by. Jeg havde forberedt dem på at de skulle stifte bekendtskab med en sport, som de ikke vidste at de manglede i deres liv. Så da de søde mennesker fra Boulebar åbnede dørene op, ventede to store Petanque baner på os, samt en masse lækker mad a la tapas! Og hvis du tænker: Petanque…hvad er det sjove ved det? Så garanterer jeg jer, at det simpelthen er noget af det sjoveste! Og mit konkurrence gen blev vitterligt udfordret!

Og når sport bliver serveret med god mad, samt store kolde fadøl…så er det altså en sport jeg kan forholde mig til! Også virkelig en ting jeg kan anbefale at kaste sig ud i, hvis man står og skal arrangere en Polterabend.

Nå, men nu til det sjove! Jeg har nemlig fået lov at udlodde en lille konkurrence, hvor du og nogle veninder (max 6 deltagere), kan vinde en frivillig oplevelse hos MysteryMakers. Konkurrencen foregår på min Instagram profil @lillemorblog, så hop ind og deltag! Og fortæl dig selv og dine veninder med en fantastisk dag!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar