Ærlig snak Det shjaw!

Om at være den pinlige type i fitness centeret…

untitled-artwork-13.jpg

Jer der følger med på min instagram profil (@lillemorblog), fulgte måske med da jeg i starten af ugen, fortalte om den ret pinlige hændelse, der fandt sted i det lokale fitness center. Jeg skulle til at placere min trætte mor-numse på en fitness bold, så jeg kunne straffe mine ikke eksisterende mavemuskler, der åbenbart er gået i hi efter fødsel af barn nummer et. Jeg ved ikke om bolden blev bange for min bagdel da den nærmede sig, men den besluttede sig i hvert fald for at skride fra matriklen, lige da jeg satte mig. Så jeg havnede altså (hårdt!) på gulvet og ikke på bolden.

Jeg ville ønske at jeg var typen der blot sagde et forsigtigt ”uh!”, da ulykken indtraf. Men jeg er åbenbart urkvinde af største kaliber, så det lød mest af alt som en fødende kvinde, der lige akkurat er ved at føde hovedet. ”Nå, men det var der nok ikke nogen der så” tænker I nok. Heldigvis er jeg så heldig, at fitness boldene er placeret LIGE foran ti løbebånd, seks kondicykler, to romaskiner, tre stepmaskiner, to jeg-ved-ikke-hvad-det-er-men-jeg-har-ikke-lyst-til-at-prøve-dem-tortur-maskiner og fem crosstrainere. Well lucky me! And fuck you very much Fitness World. Behøver jeg at sige at klokken var 17 og det var hverdag? = pænt fyldt fitness center.

Det minder mig i øvrigt om dengang hvor jeg havde stået på en crosstrainer i 40 minutter (okay TOLV minutter…jeg var træt, okay!!) og svedig gik hen for at hente rensevæske til maskinen. Det var først efter at have tørt hele maskineriet af, at jeg opdagede at det var den forkerte maskine jeg havde tørt af. Nabo maskinen. De gloede også noget mærkeligt på mig, dem bag ved mig. Eller dengang jeg var til Zumba med Elisabeth og jeg gik hen til hende og sagde højt (pga. meget høj musik): ”Jeg tror lige jeg tissede lidt i bukserne før”…lige akkurat som træneren satte musikken på pause, for at skifte nummer.

Nå, men det er heldigvis ikke ligeså pinligt, som dengang jeg kom til at sende et billede af min nøgne krop i fiskenet (!) til den forkerte person. Det kan du læse mere om i dette indlæg.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar