Ærlig snak Gode råd Luk røven Svigermødre

Svigermødre og leverpostejsmadder

screenshot-20190418-194954-instagram.jpg

I dag skulle Lillefar arbejde. Jeg selv, Kummefryseren og Mandlen er blevet passet af svigermor og hun har taget sig godt af os i sit kolonihavehus. Med leverståhej madder, sodavandsis og solskin ☀️.

Jeg har faktisk kun haft gode svigermødre gennem tiden og jeg er så heldig at have et rigtig godt og tæt forhold til min nuværende svigermor. Men jeg kom i dag til at tænke på de gode gamle svigermor indlæg jeg lavede, hvor I fortæller om nogle situationer I har haft med jeres svigermødre. Jeg tænkte om vi skulle give den ét til skud og få nogle flere historier på banen? For lad os være ærlige… De tåkrummende historier får os også lidt til at grine ?

Mange skrev dengang at det var rart at vide at de ikke var alene om at have nogle mærkelige oplevelser med deres svigermødre. Så hvis du har lyst, så skriv endelig en besked til mig med din oplevelse! Hvis du vil læse alle de gamle svigermor indlæg, så klik blot HER. Så har du læsestof til den næste time ?❤.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Tina
  19. april 2019 at 10:27

  En dejlig påske ønskes du og din familie 🙂
  Så skønt positivt at du har en sød og omsorgsfuld svigermor 🙂
  Min mand var en del ældre end jeg og dermed var min svigermor ret gammel og dement.
  Hver gang vi kom hos hende, da huskede hun os ikke og blev ved at spørge hvem er det du har med?
  Min mand svarede det er Tina.
  Svigermor sagde: Kina.
  Min mand sagde nej Tina, T som i tissemand.
  Så skrupgrinede hun og 3 sekunder senere spurgte hun:
  Hvem er I?
  Ak ja sådan havde vi mange søde minder om den gamle søde svigermor, som var god ved os alle, men blot ikke kunne huske.
  En smuk dag til alle derude også alle svigermødre 🙂

  • Reply
   Lillemor
   20. april 2019 at 15:58

   En sød historie, om end på lidt kedelige omstændigheder 🙂 Også rigtig god påske til dig også!! Og til alle de svigermødre der er der ude – med eller uden kiksede kommentarer 🙂

Svar