Ærlig snak Gode råd Life of a mom

Når man bliver 25 år…igen

20190428-132707.jpg

I denne måned blev jeg 25 år. Det blev jeg også sidste år og forrige år. Men lad nu det ligge! Jeg er blevet ét år ældre, men det sjove er at man kun kan se på alle andre at de er blevet ældre. Jeg selv bliver nærmest kun yngre og yngre og pænere og pænere. Sagde-ingen-der-havde-født-to-børn-nogensinde. Nå, lad nu det ligge.

Vi har en lille skovhytte oppe i Sverige. Fredag morgen pakkede Lillefar bilen og drog mod Sveriges skove, i selskab med Kummefryseren, Mandlen og svigermor. Det betød altså at jeg kom hjem fra arbejde fredag eftermiddag…til et tomt hus! WHAAAT!! Det sker ca. lige så sjældent, som Rasmus Paludan viser empati for andre mennesker! Så da jeg kom hjem, satte jeg mig ud på terrassen med en skål chips og et glas hvidvin og nød solen. Fordi jeg kunne. Jeg spiste også først aftensmad efter klokken 20. Fordi jeg kunne. Bevares, jeg var skide sulten klokken 18, men af ren princip spiste jeg først senere.

Lørdag morgen vågnede jeg op og begyndte at gøre klar til phaaaartaay. Jeg havde nemlig inviteret hele 18 skønne kvinder til tapas og fødselsdag om aftenen. Det er jo trods alt ikke hvert år man bliver 25 (!). Vel? Så jeg fik gjort mit hjem nogenlunde insta-venligt og gjorde klart til det helt store tapas bord.

Hold nu bøtte hvor føler jeg mig velsignet at have så mange skønne veninder. Der var nogle med fra min gamle efterskole, fra mit gymnasium, fra tidligere arbejdspladser og så var Dillerbanden der selvfølgelig også. Jeg havde en fantastisk aften! Har man lyst kan man stadig nå at få et glimt af den, inde på min instagram profil @lillemorblog. I år ønskede jeg mig Bling-Bling og fik simpelthen så mange fine smykker. Og her er et lille tip: For det aller aller bedste man kan ønske sig er DET HER. Det gjorde jeg sidste år og det vil jeg anbefale ALLE der holder pige fødselsdag! I vil ikke fortryde det.

Nu kommer Lillefar, Kummefryseren og Mandlen hjem lige om lidt og selv om jeg har elsket at være i mit eget selskab, så er der altså intet der kan måle sig med at være sammen med min egen lille familie ♥

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Tina
    29. april 2019 at 16:54

    Stort tillykke med de 25 🙂

Svar