Ærlig snak

Sand i numsen og tis på benet…

I går kom Lillefar, Kummefryseren, Mandlen og jeg selv hjem fra en uges ferie i Sverige. Lillefars familie investerede for 25 år siden i en lille skov hytte, midt ude i… Ja, skoven. En hytte uden TV, radio og hvor man henter vand fra brønden, når man skal brygge sig en kop kaffe. Og man tisser i skoven… Hvilket er lidt et traume for mig, da jeg er en rådden skov tisser. Og sandsynligheden for at jeg tisser på mig selv, er enormt stor. What can I say… Jeg duer bare ikke til at squatte og lave tag selv bord med min bare, for skovens myg og flåter. Min plan var egentlig at holde mig i en uge, men det holdte kun i 4-5 timers tid.

Sverige er et flot land! Og så har de en by der hedder Skede. Og jeg er bare ikke bedre menneske, end at jeg synes sådan noget er sjovt. Og så er vi flere gange kørt forbi det her skilt og jeg er faktisk ret nysgerrig på hvad der egentlig foregår på den gård…

Nå, det var et sidespring. Vi har haft en fantastisk tur. Sejlet rundt i de svenske søer med vores båd, gået ture og holdt picnic på tilfældige og øde strande.

Og jeg har været smurt ind i solcreme, myggespray og strand sand alle (!) steder. Hvis man vil have et bad, er det ligeledes på den primitive facon. Men der er altså også et eller andet charmerende over at koge vand over bålet og tage bad i det fri, med udsigten til bare træer.

78 myggestik senere og det der lignede margerine indsmurt hår og en duft at kattebakke under armene, vendte vi i går hjem til rindende vand og et toilet man kan trække ud i. Og lige om snart er min ferie ovre. Men hold nu bøtte en sommer, hva’? Håber at dig der læser med, nyder sommeren. Hvad end den foregår i flåternes slaraffenland, under danske skyer eller fremmede himmelstrøg.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar