Ærlig snak

Paris (og croissanter ad libitum) here we come!

I starten af året fik jeg en besked fra Alexandra. I ved, hende der Migogmintinderbaby. Hun skrev, at hun syntes, at vi skulle tage ud at rejse sammen! Bare lige 3-4 dage med rosévin, shopping og croissanter…og vigtigst af alt: Ingen børn. Bevares, jeg kan godt lide børn! Jeg kan bare bedre lide croissanter.

Tanke blev til (ret hurtig) handling, og vi fik overbevist May (Sydhavnsmor.dk) og Christina (Karmamilli.dk) om, at de skulle efterlade alle børn hjemme, lade vasketøj være vasketøj, lade mænd være mænd og købe nogle flybilletter i en hulens fart. Og nu? Nu sidder jeg i et fly mod Paris, og jeg har tænkt mig kun at spise croissanter og drikke rosévin lige indtil på søndag, hvor flyet atter går mod Shjøwenhaun.

Det er fandenfiseme et godt team, som jeg har fået med mig. Christina er fantastisk. Sød, sjov og så tror jeg aldrig, at jeg IKKE har set hende smile. May taler som en havnearbejder nogle gange og har humor som selv samme. Og selvom hun bager sukkerfri kager (jeg stoler af princip ikke på folk, der ikke bager kager med hvedemel og sukker), så er jeg altså ret pjattet med hende her. Og så er vores døtre blevet Best Friends Forever! Kan I huske dengang de sked på et (kunstigt) toilet i Katthult? Altså Emil fra Lønnebergs RIGTIGE hus? Det var ret pinligt. Faktisk noget af det mest pinlige jeg har oplevet til dato. Læs historien HER. Og så er der Alexandra. Hun er den lillesøster jeg aldrig fik. Til gengæld er hun så en veninde, som jeg holder mega meget af. Vidste I, at det rent faktisk er mig, der har lært hende at danse? Hold nu kæft det er et godt team jeg rejser med!!

Jeg kan forestille mig, at det ikke kommer til at gå stille for sig de næste par dage. Når fire kvinder med dertilhørende blog og instagram profiler skal afsted sammen, kommer der nok en story eller to. Så hop ind og følg med på min instagram profil (hvis ikke du allerede gør det) @lillemorblog og de andres også, så I får fuld valuta for Instagram pengene!

Hold nu kæft det bliver godt! Jeg har i øvrigt tænkt mig, at jeg kun taler med fransk accent de næste dage. Det bliver spændende! Jeg har faktisk haft fransk i syv år. Jeg kan dog kun sige ost, croissant (!), røvhul og brystvorte på fransk.

Nå, au revoir!!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar