Ærlig snak Life of a mom Skrupskøre børn

“Du er bare så smuk og fin…jeg elsker dig!”

img_0963

Jeg har det der hedder et “viljestærkt” barn. I gamle dage kaldte man dem noget andet 😉 Men i dag har man valgt et mere pædagogisk korrekt term og således kan jeg sige, at jeg er indehaveren af en UTROOOOLIG viljestærk knægt på nu fire år. Mandlen. Det kan godt være hårdt at have et såkaldt viljestærkt barn. For når det viljestærke ligger i at sætte ild til gardinerne, svinge sig i lamperne og proppe LEGO klodser op i numse på ens firbenede kæledyr, så er det at man indser, at det faktisk er praktisk talt umuligt at tøjle den vilje der driver i det knap 20kg tunge legeme.

Da Kummefryseren var lille blev jeg drillet af veninderne – drillet fordi at mit barn altid gjorde hvad jeg sagde 😜! Jeg kunne faktisk ikke rigtig forstå, hvorfor deres børn løb VÆK når mødrene sagde: Kom så her skat!”. Men det gjorde de altså. Og det gjorde Kummefryseren ikke. Hun lyttede efter…altså sådan for det meste. Hun havde også læst “Sådan er man mest irriterende over for sine forældre” bogen, man automatisk får udleveret som 2 årig. Og i øvrigt fulgt den til punkt og prikke. Men sådan generelt var hun ret lydhør. Men jeg kom nok lidt til kort, da jeg troede at jeg ved barn nr. 2 ville lave en tro kopi af Kummefryseren. For Mandlen har konsekvent tolket mit: “Nej, du må ikke løbe der hen” til: “Aah! Siger du at jeg skal løbe den vej? Nå, men det gør jeg så! Mwuahaha”.

Jeg kan jo i realiteten sagtens sidde her og joke med termen viljestærk. For alle jer der sidder og læser med, og som også er indehaveren af et barn der er viljestærkt, ved udmærket godt, at viljestærke børn bl.a. er årsagen til, at ens bryster bliver længere og længere for hver dag. Hold nu bøtte hvor er det hårdt nogle gange!

Men til gengæld vil jeg sige: Jeg har aldrig mødt et menneske, der er så kærlig og så ytrende med sin kærlighed, som den lille tornado med vilje til op over begge ører og et temperament der ville få Kim Jong-Il til at blegne. Så jeg vil bare lige dele med jer, at selvom ens barn kan være en lort (hov, jeg mener viljestærk!) nogle gange…så topper det altså på kærligheds barometret, når ens barn siger:

“Du er bare så smuk og fin…jeg elsker dig!”

Som min viljestærke lille dreng gjorde i går…og i forgårs…og dagen før det. Faktisk kan han slet ikke ytre sin kærlighed nok.

Der er noget godt i alle mennesker. Selv børn.

(Citat: Lillemor)

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Monica
  4. april 2018 at 21:17

  Med sådan en kærlighedserklæring kan man godt lige klare viljestyrken ved de skønne små 😍

 • Reply
  Betina Pelc
  18. april 2018 at 12:21

  Sådan en har jeg også! Den stikker af, slår, er tarvelig, kærlig, hårdt krammende, komplimenterende, hysterisk, stædig, irriterende, smuk og heldigvis min.

  • Reply
   Lillemor
   24. april 2018 at 19:57

   Ha ha ha!!

Svar