Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Nytårsforsæt (for mødre)

I 2019s spæde begyndelse udgav jeg et indlæg med titlen ‘Nytårsforsæt for mødre’. Da jeg har indset, at jeg ikke har indfriet nogle af disse mål, vælger jeg, at det skal være de samme mål for 2020. Nogle få punkter er tilrettet. Måske jeg ikke er ene mor med disse mål? Og hvis ikke…. Er der så nogle punkter, jeg har glemt?…Ting vi gerne vil opleve/opnå i 2019:

♥ At se om myten virkelig taler sandt… Om fænomenet virkelig eksisterer: At gå på toilettet alene. Uden at minimum 25% af det øvrige habitat deltager i eventet. Mon det sker i 2020?? Eller forbliver det en myte?

♥ Barbere ben flere gange end kun til Nytårsaften og til husbondens fødselsdag (og til længere op end blot til knæet). Mål for 2020: Der skal i hvert fald barberes ben hvert kvartal! (3 x årligt går også an).

♥ Chante hver eneste dag: AULA er din ven og er ikke OND. AULA er din ven og er ikke ond. AULA er din ven og er ikke ond. Repeat…

♥ Huske på at ‘Den lille sorte’ bør referere til en fræk lille sag i klædeskabet og ikke til en naturkatastrofe syd for navlen.

♥ Udskifte forvaskede mor-trusser-med-nu-grå-tvivlsom-nuance-anno-2005 (okay 2001, who am I kidding…) til sassy-mor-trusser-anno-2020. Med blonde. Hvis ikke de er for dyre…

♥ Droppe kampen med kommunen, om hvorvidt børneinstitutionerne bør have åbent til og med lørdag også. (Med mulighed for overnatning fra fredag til lørdag). Bare til klokken 9…

♥ Gå en weekend i møde med børnene, uden at få andres kropsvæsker (i varierende konsistens) på sig. Men gad vide om man får jackpot, ved minimum tre forskellige kropsvæsker?!

♥ Opleve den blide summen af lyden af et vækkeur, der på sin helt egen humane måde, kan varsle dagens begyndelse. Og ikke konstant blive vækket til lyden af et VRÆÆÆL eller til følelsen af en tung ble tilhørende kødklump, der kravler hen over hovedet på én….

Har jeg glemt nogle? Har I lyst, kan I også læse: 10 ting jeg vil gøre mod mine børn, når de bliver teenagere lige HER.

Godt nytår (og kæmpe klask!) fra Lillemor. Må 2020 blive jeres år

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar