Ærlig snak Gode råd

Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg sikkert god til!

Forleden dag havde jeg orange sweater på. Det havde jeg, fordi at jeg skulle fremlægge foran 50 mennesker med cheftitler, konsulenttitler og dét der er værre. Jeg havde planlagt en workshop på mit arbejde og derfor valgt at tage orange sweater på.

Men hvorfor lige orange, tænker I så? Fordi at gulvet i det lokale jeg afholdte workshoppen i er orange. Så hvis jeg nu faldt om af nervøsitet i et læspende, epileptisk krampe anfald, så ville de måske ikke lægge så meget mærke til det. Så ville jeg måske bare gå i ét med gulvet? Ærligt: Jeg var pisse nervøs! Men også helt høj efter workshoppen. Det viste sig også, at jeg sagtens kunne have taget andet end orange på.

Alt i mens jeg stod der og kiggede deltagerne i øjnene, mens de lyttede til de ord, der kom ud af min mund, tænkte jeg: Hvor er det egentlig vildt, at jeg står her nu. For tre år siden rendte jeg rundt i mine træsko på fødegangen. Så så jeg en stilling med noget ledelse/arbejdsmiljø og tog Pippi mentaliteten til mig med ordene: Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg sikkert god til! Så fik jeg jobbet. Efter noget tid i den stilling, fik jeg blod på tanden. Jeg så en anden stilling, som var “way over my league”. Så jeg søgte den og tænkte: Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg sikkert god til, søgte jobbet og fik det.

Det er med dirrende stemme til fremlæggelse, og min mund åbner sig ofte og siger en masse ting, som vi overhovedet ikke har aftalt, at den skal sige. Men jeg synes fandenfiseme, at det er en fed fornemmelse at turde ride på den bølge, som livet byder mig.

Jer der har fulgt mig længe ved godt, at jeg stadig elsker jordemoderfaget. Det skal der ikke sås nogen tvivl om, og jeg tager stadig vagter på fødegangen i ny og næ. Der er også en stor sandsynlighed for, at jeg ender min karriere på fødegangen. Men det har været en personlig udfordring for mig at turde at gå gennem nogle af de døre, der pludselig åbner sig for mig. Det er dét jeg gør nu, og jeg elsker det!

Hvis I mangler et nytårsforsæt (dem kan man da stadig godt have, ik’?), så er mit råd til jer: SPRING UD I DET!! Det er saftsuseme noget, der kan give én et rus 🙂

Et andet nytårsforsæt jeg startede året ud med at give jer, er DET HER. Og ja, ellers kan I jo altid have en flirt med en amerikansk officer, som jeg havde for nyligt 😉 Læs mere om den HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Katrine
    15. januar 2020 at 20:30

    Super sejt gået! Det er en mega fed følelse at springe ud i det og lykkes. Og hvis man ikke lykkes, jamen så lærer man jo også noget af det! Én ting er sikkert: If you don’t try, you have already failed! Det motto har jeg taget til mig og jeg lever efter det både på arbejdet og i privaten.

Svar