De der mænd dér Det shjaw!

Jeg har (IGEN) været Lillefar CYBER-utro

Ham Lillefar skal denondefløjteme passe godt på nu, hvis han vil have den mindste chance for en fremtid med mig. For det vælter ind med flirts på det store internet. Der er mange, der gerne vil have et stykke med Lillemor! Husker I, da jeg for nyligt var ved at stikke af med den amerikanske officer? Læs hele den slibrige flirt lige HER. Nå, men den flirt endte jo desværre ikke så godt, som I nok husker. Men så er det jo godt, at der er nye flirts der kan finde vej til min Instagram profil @lillemorblog.

Det er mærkeligt, for det lader til, at jeg er god til at STARTE en flirt. Men knap så god til at ende dem? Anyway, læs hele flirten her:

Ja, hvad kan jeg sige? Man ved bare, at man ikke er ment to be, når han foretrækker konsonanter, og jeg bare er en sucker for vokaler. Nå, men jeg må nok bare køre med Lillefar lidt endnu. Læs historien om Lillemor, Lillefar, Kummefryseren og Mandlen lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Venterpaavinblog
  7. februar 2020 at 8:51

  Hah! Altså forstår overhovedet ikke forvirringen fra hans side – du er da meget direkte og fortæller åbenhjertet om både dit land og forklarer tydeligt, hvad du gerne vil vide om dem (læs: deres kontonumre). Men klart at vokal/konsonantdelen må charme ham uanset hvad – det er tydeligvis der, man får lov at få damen og det halve kongerige!

  .. (Hvad angår billedet, er ham fyrem tydeligvis slet ikke med på, hvor mega meget credit man kan få, i de danske børnehaver, på at score Elsa! Boys would love to get a piece of that!)

 • Reply
  Mette Hansen
  17. februar 2020 at 11:44

  Jeg tisser en lille smule i bukserne af grin ???

  • Reply
   Lillemor
   3. marts 2020 at 12:12

   Sorry not sorry 🙂

Svar