Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Når man (bogstaveligt talt) bliver taget på sengen #4

Før sommerferien spurgte jeg jer, om I nogensinde havde prøvet at blive overrasket, mens I lavede “the dirty monkeydance” med jeres partner. Det var der OVERRASKENDE mange af jer, der havde, ha ha! Jeg fik tilsendt rigtig mange historier, hvilket nu har resulteret i denne føljeton. Jeg har i hvert fald til ét til indlæg. Om det stopper dér, eller om denne føljeton fortsætter, må vi se. Uanset har jeg grinet rigtig meget af jeres historier. Så TAK!

Nå, men apropos ” the dirty monkeydance” så læs med her 😉

Jeg har prøvet at tage mine forældre i the dirty monkey-dance. Jeg var teenager og manglede sengetøj, og det lå pænt inde på mine forældres soveværelse. Døren var lukket, hvilket den meget sjældent var, så jeg vidste godt, hvad der foregik. Men i seng det skulle jeg jo. Så jeg bankede meget hårdt på døren (!!!) og ventede og gik stille ind med ryggen mod sengen og hentede mit sengetøj. Jeg kommer aldrig til at have sengetøj inde i mit soveværelse, når mine børn bliver store!

Jeg havde været sammen med min eks i et års tid, og der var dermed stadig pisse meget gang i lagengymnastikken. En aften, da vi var gået i seng, og mama her skulle have den helt store omgang, skete det så. Midt i mit aller skarpeste forsøg på en ”omvendt cowgirl”, trådte hans søn på 10 år ind i sovevrelset. Jeg fik trukket en dyne over hovedet (fordi jeg så er helt sikker på, at han ikke kan se, at jeg sidder ovenpå hans far), og min eks følger ham ind på sit værelse igen. Sønnen var heldigvis rar nok til næste dag, at lades som om, at han havde gået i søvne. Mine egne børn er, heldigvis, endnu ikke forsynet med samme ar på nethinden, men min yngste på 7 år spurgt mig, om min eks og jeg bollede. Jeg svarede, at det gjorde vi. ”Det gør voksne, når de er glade for hinanden”. Han spurgte mig så, om vi havde gjort det, når ham og hans bror havde været i huset. Jeg svarede igen, at ja, det havde vi da… han kiggede åp mig, rystede på hovedet og sagde: ”Seriøst mor, det er jo fucking akavet”.

Jeg er ikke blevet taget på sengen af min søn, men han er også kun 1,5 år. Til gengæld havde jeg en SKRÆKKELIG oplevelse, da jeg var omkring de 16 år. Jeg fangede min mor og far midt i akten, på trods af at de havde været skilt i 12 år på det tidspunkt. Vi boede alle sammen midlertidigt ved min far, mens min mor byggede nyt hus. En aften, da jeg havde børstet tænder, ville jeg lige stikke hovedet ind og sige godnat, hvilket resulterede i, at min prustende far kastede sig til siden, kiggede på mig og fremstammede ”vi troede, du sov”. Da jeg ringede til min storesøster for moralsk opbakning, skraldgrinede hun i 15 minutter…hun dør stadig af grin, når vi kommer til at tale om det.

Engang komvores to årige pige ind, da vi var godt i gang. Vi opdagede hende først, da hun sad ved siden af os i sengen nærmest på vej til at kravle op på far. Hun troede, at vi legede bunke og skulle selvfølgelig være med!

For kort tid siden hyggede mig og manden os. Vi var modige og havde en søndag formiddag stillet ostepops og lidt andet godt til børnene i stuen og havde sneget os op på soveværelset og lukket døren. Vi var godt i gang, da døren stille går op og en nysgerrig 5 årig kigger underligt på og siger: Mor, hvorfor har far ikke underbukser på?…mor, du har jo heller ikke underbukser på…laver I ballade og kigger på hinandens tissekone og tissemand?” Vi var så flade af grin, at vi ikke helt fik besvaret spørsgmålet. Lillemanden ville for øvrigt bare høre, om de også måtte tage vingummi!

Læs første omgang taget på sengen lige HER, anden omgang lige HER og tredje omgang lige HER. Send eventuelt jeres egne historier til mig som privatbesked på instagram @lillemorblog

 Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar