Ikke-kategoriseret

Når man bare gerne vil føde et barn på tre År

Billedet er fra vores bryllup, og Mandlen er kun 2 år gammel.

Forleden fik jeg et brev i e-boks om, at Mandlen er udmeldt børnehaven ultimo april. Pr. 1. maj skal han nemlig starte i SFO. Og jeg KAN-IKKE-VÆRE-I-MIG-SELV over, at jeg nu (snart) har to skolebørn!

Jeg har altid haft lyst til at smække en brugt tisseble i hovedet på dem, der sagde, at “tiden går sååå hurtigt”. For når man sidder med et lysvågent barn på 8 måneder klokken 04.40 om morgenen (for 5. dag i træk) med gylp nede i BH’en (og vælger at ignorere det, fordi trætheden er maksimalt), så føler man satme ikke, at tiden går hurtigt. Men nu har jeg (snart) to skolebørn. Og jeg fatter ærlig talt ikke helt, hvor tiden blev af.

Men når jeg savner spædbarnstiden for meget, så kigger jeg bare på det her billede, som Lillefar engang sendte mig. Det plejer at kurere mit savn.

Da jeg fik brevet fra kommunen forleden, skrev jeg ellers til Lillefar, at vi blev nødt til at lave en ny baby, så jeg kan få et nyt børnehavebarn. Han spurgte, om jeg ville have et nyt tag eller en ny baby. Og så var den ellers lukket. Planen er nemlig, at vi skal have et nyt tag til sommer. I know! Living on the edge!

Men altså… Hvis man bare lige kunne føde et barn på tre år, så vi kan springe lortebleer, søvnløse nætter og gylp over. Så ville det være perfekt! Det kan være, at jeg får behov for en epidural til selve fødslen… Nu må jeg bare nyde den sidste børnehavetid og suge alle de gode minder til mig!

Læs om fødslen af Mandlen lige HER. Jeg begynder lige så stille at forberede mig på, at han bliver et skolebarn. Husker I mit indlæg: Sådan er det i VIRKELIGHEDEN at have et skolebarn? Læs det HER ?

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar