Ærlig snak De der mænd dér

Hvor ofte får I blomster af jeres Mænd?

Sidste uge fik jeg blomster af Lillefar. Det sker ikke særlig tit! Men det gør ikke noget, for jeg ved nemlig godt, at hans kærlighed til mig ikke ligger i en bunke blade.

Jeg har aldrig haft et særlig stort behov for at få blomster faktisk. For mig er det en kæmpe kærlighedserklæring, når Lillefar fx pakker mig ind i dynen på sofaen, tænder min yndlingsserie og laver en kop te til mig. Og det er han god til! Med andre ord er der jo masser af andre måder at vise sin kærlighed på!

Og nåhr ja, så ved Lillefar godt, at jeg ikke evner at holde liv i en plante. Det er jo ikke for sjov, at vi kalder vindueskarmen for plante-kirkegården der hjemme. Det er et mirakel i sig selv, at jeg evner at holde liv i familien!

Men bevares, jeg kan da godt lide at få blomster! Det er jo ikke fordi, at de IKKE er velkomne! Men de er bare ikke nogen selvfølge for mig, og ikke noget jeg render rundt og forventer at få. Jeg bliver glad, bare Lillefar skænker mig et glas rødvin! Dét er satme hardcore love!

Men jeg ved, at blomster er vigtige for mange! Nærmest en selvfølgelighed. Derfor bliver jeg lidt nysgerrig på, hvordan I har det med det? Hvor ofte får I blomster? Føler I, at I skal have blomster for at få parforholdshjulet til at dreje rundt? Eller har I det lige som jeg?

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply
  DamenMedFlotteLamper
  10. marts 2020 at 20:32

  Jeg får stort set aldrig blomster. Har måske 4-5 buketter i vores 10 år sammen (og kun en af dem havde jeg ikke meget kraftigt hintet om). Til gengæld har jeg fået smukke designerlamper, rejser, planter, tøj, støvler og alt muligt andet materielt. Og så er han da også lidt omsorgsfuld engang imellem 😉

  • Reply
   Lillemor
   11. marts 2020 at 14:28

   Ha ha, det er jo et perfekt eksempel på, at kærlighed ikke kun behøver at blive givet i blomster og blade – designerlamper kan også gøre det ha ha! 🙂 God dag til dig!

 • Reply
  Mia
  10. marts 2020 at 21:14

  Jeg får det 3 gange om året
  På min fødselsdag, vores årsdag og bryllupsdag. Jeg elsker blomster og køber det gerne til mig selv men jeg vil hellere have blomster af manden et par gange om året end at få det tit. Det er tanken der tæller og jeg sætter pris på alt det andet han gør ☺️

  • Reply
   Lillemor
   11. marts 2020 at 14:27

   Jeg er helt enig! Jeg kan også godt lide at få blomster. Og nu hvor det ikke er så ofte, så er det også endnu mere specielt, når det så sker. MEN! Bliver nu lige så glad for alle de andre ting Lillefar gør, som er tydeligt han gør, for at gøre det dejligt for mig!

 • Reply
  Nina W.
  11. marts 2020 at 8:32

  Jeg har det fuldstændig ligesom dig. Sagde til min mand så sent som i går, at jeg bliver så glad når han står op før mig – ordner køkken og laver kaffe til mig. 🙂

  • Reply
   Lillemor
   11. marts 2020 at 14:26

   Det er også bare vildt dejligt 🙂

 • Reply
  Kris
  11. marts 2020 at 12:32

  Jeg er blomsterdekoratør og det bedste jeg ved er når de søde mænd kommer og henter blomster til deres kone, kæreste eller hvad man nu er.

  Jeg får aldrig selv blomster hvilke jeg er smadder ked af( jeg får naturligvis alt mulig andet, hvilket jeg elsker) men jeg elsker jo blomster..

  Så oftes gir jeg faktisk min mand blomster? men blomster er bare godt især til st skabe til liv i huset

  • Reply
   Lillemor
   11. marts 2020 at 14:25

   Jeg kan også godt lide blomster! Specielt dem jeg ikke kan slå ihjel 🙂

 • Reply
  Inni
  11. marts 2020 at 17:43

  Jeg købte engang blomster til min mand (kæreste på det tidspunkt), fordi jeg selv havde lyst til at se på dem, og fordi ingen skal bestemme, at kvinder ikke også kan give deres mænd blomster. Hans reaktion: ‘Næste gang du vil have blomster, kan du så ikke bare sige det? Så får du penge til at gå ud at købe dem.’
  Han glemte sågar at skaffe brudebuket til mig! Men det var OK, for så havde jeg hænderne fri i løbet af dagen. 😀
  Jeg tror, jeg har fået blomster 3-4 gange i vores 5-årige forhold, hver gang ‘bare fordi’. Det er skønt, når det sker, men han er noget bedre til at save brænde, fyre og komme med chokolade. <3

 • Reply
  Matilde
  11. marts 2020 at 20:03

  Hos mig er de ikke velkomne! Som i slet ikke. Det har han fået klar besked på – og vi er heldigvis enige.
  For det første, synes jeg det er SPILD af penge! Tænk på alt det sushi, chokolade og rødvin man kan få i stedet?!?!
  For det andet, synes jeg de fylder og jeg gider faktisk ikke besværet med at passe dem i den uge til to de holder. Og slet ikke besværet når man skal smide dem ud (og lugtende blomstervand)
  For det tredje for klimaet <3 her er især roser TOTALT bandlyst!
  I øvrigt ejer jeg kun én vase og den har jeg opvaskebørsten i 😉
  Men jeg kan også godt lide pæne ting at se på – her har jeg faktisk overvejet en af de der evighedsbuketter.. indtil jeg så prisen og jeg henviser til punkt nr. 1 😉

 • Reply
  Anne
  13. marts 2020 at 17:31

  Off topic, men kunne du ikke have lyst til at vise plakaterne på væggen? De ser ret fine ud.

  • Reply
   Lillemor
   15. marts 2020 at 17:14

   Jo! Det kan du tro, at jeg gerne vil 🙂 Jeg ser, om jeg ikke kan få skriblet et indlæg i løbet af ugen!

Svar