Ærlig snak Den store mor-guide Gode råd Life of a mom

Sådan holder du dine børn beskæftiget de næste 14 dage

Wow…hvad skete der lige? Jeg ved ikke med jer, men jeg synes, at det er en vildt mærkelig fornemmelse, at vores lille land lige pludselig er i undtagelsestilstand. For kort tid siden var der ingen, der havde spået, at Coronaen ville komme til Danmark. Og nu er vi mange, der skal holde vores børn hjemme i (foreløbig) 14 dage. Jeg skal arbejde hjemmefra, men Lillefar skal på arbejde. Så jeg står i den situation, som rigtig mange andre, at jeg skal yde som vanligt, men også agere både skolelærer for Kummefryseren på 8 år og pædagog for Mandlen på 5 år. Herre Jemini!

Jeg lagde et billede op på min Instagram profil (@lillemorblog) i fredags, hvor jeg spurgte, hvordan hverdagen ville forløbe for alle jer, der følger med på min Instagram profil. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at sende virtuel Nutella og rødvin ud til alle jer, der står med både spædbørn, blebørn og et job der skal passes. Jeg husker TYDELIGT, hvordan det var, at have en 1 årig og en 3 årig. Det er trods alt lidt lettere nu, hvor de har den alder, de har. Så kæmpe krammer til jer og HUSK! OM LIDT ER DET SOMMER!! Og vi render rundt ude i haven og slikker sol og is, og Coronaen er lagt på hylden. Vi skal bare lige igennem den næste tid 🙂

Jeg har lavet et skema til Kummefryseren og Mandlen, som foreløbigt løber over de næste to dage. Der er både billedkunst, engelsk, matematik, dansk og gymnastik på skemaet. Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at forløbe, men jeg har forberedt dem på, at jeg kommer til at være skrap og overholde det ha ha! YouTube byder på masser af “work out”-videoer og yoga-videoer til børn. Gratisskole.dk har MASSER af gode ting, som børn i forskellige aldre kan kaste sig over. Det samme har 123abc.dk også. Her er også masser af engelsk materiale.

Hvad har I af planer for børnene den næste tid? Kom endelig med gode råd – og I er også velkomne til at gøre brug af mine!

Klask (i behørig afstand naturligvis) fra Lillemor

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply
  Dorthe
  15. marts 2020 at 19:32

  @Lillemor ?????? Har du nogle specifikke work outs som børnene selv kan lave?
  Og gratis lydbøger?
  Håber du må nævne det – evt som en reklame?!?….
  Jeg bliver nemlig en anelse stresset over at skulle multitaske 3 ting på een gang, selv om jeg ikke har det værre end mange andre ?

 • Reply
  Pernille
  15. marts 2020 at 19:35

  Mine børn på 4 og 1 år får fornøjelsen af at være undervisningsassistenter, når jeg skal undervise virtuelt. Heldigvis er farmand også hjemme til at give mad og lege og hjælpe på toilettet og og og…

 • Reply
  Sandie
  15. marts 2020 at 21:30

  Geo catching i en plantage- og sammentid samle ting til et insekt hotel som så skal bygges og hænges op i haven.
  Lære at cykle selv
  Gække breve
  Klippe hortensia (kæmpe hit for terroristen på 4 1/2?)
  Puzzlespil med mange brikker
  Indrette træ hule i haven- klippe grene af mm.

  • Reply
   Lillemor
   23. marts 2020 at 16:13

   Super fine idéer! Tak!

 • Reply
  Camilla
  15. marts 2020 at 22:30

  Som lærer kan jeg råde dig til at kigge på de forskellige online portaler.. de er nemlig til fri afbenyttelse, mens Corona står på. Søg på Alineas, Clio og Gyldendals fagportaler 🙂

  • Reply
   Lillemor
   23. marts 2020 at 16:12

   Fantastisk! Tak, det vil jeg gøre!

Svar