Ærlig snak Life of a mom Luk røven

Der er da en Lortemor gemt i os alle…ik’?

20170621_115434Jeg kender en pige der hedder Trine. Trine er alenemor til Alfred. Trine og Alfreds far gik fra hinanden for et par år siden. Det kan være svært at få hverdagen op at køre i rollen som alenemor. I rollen som ens eks-kæreste. I rollen som single med alt hvad der hører til; kærlighed af både den gode og den skidte slags. Trine har haft rigeligt at se til – sådan er livet jo trods alt – men hun har sin lille base. Sin Alfred. Hey, vi kender vel alle en Trine ik’? Vi har vel alle en veninde med nogenlunde samme historie? En veninde vi har drukket rødvin med på terrassen, alt imens vi har lagt både ører og skuldre til om nødvendigt? Har vi ikke?

Gu’ har vi da det. Og vi kan vel i grunden alle se en smule af os selv i selvsamme veninde.

Trine. Den Trine jeg kender og som jeg taler om, har tilfældigvis også en blog. Lortemor hedder bloggen. Men lad dig ikke narre af navnet. Bloggen er hendes “rødvin på terrassen med en veninde”. Bloggen bruger hun nemlig til at komme af med frustrationer, tanker og meget andet, alt imens hun åbner sit hjerte op på skrift, så tusindvis af mennesker kan læse med. Om kærlighed. Skilsmisse. Singlelivet. Livet som alenemor. En stor hjælp for mange, der måske også står i samme situation. Det kan trods alt være rart for folk der ude, at klikke sig ind på en blog og måske få bekræftet nogle af sine egne tanker og frustrationer? Det er vel også derfor at du læser med her.

Ikke sandt?

Det der dog imidlertid er sket for Trine er, at tre anonyme personer, har meldt hende til kommunen, fordi de mener at hun er en dårlig mor. Altså ene og alene på baggrund af hendes skriverier på bloggen. Det har nu resulteret i, at hun – ud over et møde med kommunen – nu har valgt at pausere bloggen på ubestemt tid.

Hold. Nu. Kæft.

Jeg bliver virkelig harm over, at nogle derude bruger et BLOG-INDLÆG som grundlag, for noget så alvorligt som en indberetning til kommunen! For hør nu lige her: Når en blogger sætter sig og skribler bag tastaturet, er der tale om et lille bitte uddrag af en dag på måske 10 minutter. En situation. Eller måske en beskrivelse af en følelse. En tanke. Tag ikke fejl af, at der er masser af ting der IKKE kommer på bloggen. Det gælder ALLE bloggere. Selv de “perfekte” bloggere har skænderier med deres “perfekte” mænd. Det rammer bare ikke bloggen. ALLE bloggere undlader at skrive nogle ting. Bloggere prioriterer! Og nogle er bare ufatteligt gode til, at sætte ord på lige én specifik følelse. Som Trine, der er virkelig god til at sætte ord på nogle af de tanker vi jo ALLE sammen gør os i ny og næ, med mindre vi er mennesker bygget op ene og alene af candyfloss og lyserøde skyer. Vi bakser da alle sammen med vores!

Der er da en Lortemor gemt i os alle…ik’?

Trine har skrevet mere om det selv HER. Om singlelivet 😉 HER. Om sin mor-rolle HER. Og de svære tider læs HER.

Billedet øverst er venligst udlånt af hende der lortemoderen 😉 Som faktisk ikke er så lortet. Til gengæld er der nogle af hendes læsere (tre styk vel at mærke) der skal købe sig nogle større sko og lige stikke sig selv en flad med et vådt amme indlæg.

Nå, det var alt fra mig 🙂

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply
  Maude // skøreliv.dk
  21. juni 2017 at 16:45

  Alle er lorteforældre! Og man kan sagtens være ganske glimrende lorteforældre. Alle træder ved siden af, råber og gør ting, som vi bagefter ville ønske vi ikke havde sagt (råbt!) eller gjort. Fordi vi er mennesker. Og når alt kommer til alt, så sejrer de 99% kærlighed vi pøser i ungerne, og som vi – som du skriver – måske ikke nødvendigvis flasher i den virtuelle verden. Kald mig naiv, men jeg troede faktisk slet ikke at man kunne få fodtøj i så små størrelser? Det er virkelig utroligt!….

 • Reply
  M
  21. juni 2017 at 18:41

  Det er åbenbart ikke nok med et ‘reklame’ disclaimer på ens blog. Det næste bliver en for ironi (for ar undgå shitstorms) og en for ‘dette er kun en mindre del af en helhed’. Det er virkelig surt, at en person, der åbent dele og giver et mere realistisk billede af livets op og nedturer bliver lynchet på den måde – det ender jo med at kommunen må rykke ud, hvis #mitguld og #royalcopenhagen mangler på et insta-opslag!

 • Reply
  Lonni
  21. juni 2017 at 19:01

  Føj, hvor er det fælt! 😡💔 Hvor små sko kan voksne mennesker gå i?? 😱
  Jeg føler med hende og håber, at hun kommer styrket ud af det her. Man må håbe, at kommunen godt ved, at det kun er cirka 1 % af folks liv, som komme ud på blog og / eller Facebook, selv om man er en ivrig blogger. Der er jo heller ikke nogen sjov historie i at fortælle om lyserøde roser og plyshjerter hele tiden, så indimellem overdriver enhver blogger – eller finder på noget! 😳😜

 • Reply
  Tarkoflen
  21. juni 2017 at 19:13

  Det er mig en gåde , hvilke indlæg det er de tre anonyme anmeldere kan lægge til grund for en anmeldelse af den skønne lortemor! Undskyld mig men synes vi ikke alle i ny og næ at vores unger er nogle røvhuller? Og må man ikke synes livet nogle gange er noget mere udfordrende end hvad godt er uden det gør os til dårlige forældre? Nøj jeg synes nogen burde finde sig noget andet at gå op i og stoppe med at følge med i andres liv og det kan da kun gå for langsomt!

 • Reply
  Trine
  21. juni 2017 at 20:08

  Okay jeg er i total CHOK hvordan helvede kan man melde en ud fra en blok😳😳😳 der er INGEN der er perfekte og alle børn har deres faser hvor de er røvhammerede trælse.. det er bare en del af mor/forældre livet..
  men ja de flest ligge jo kun de GODE ting op på de sociale medier.. der er da de færreste der ligge det dårlige op.. foreksembel skænderier med vores børn, mænd, veninder eller hvad det måtte være..
  TÆNK sig at der er nogle der ikk kan tænke udover de ord hun har skrevet..
  føj de skulle skamme sig..
  håber hun er okay, kan satme godt forstå hvis hun er ked af det..

 • Reply
  Louise R
  22. juni 2017 at 8:41

  Nu læser jeg også med hos lortemor og jeg kan på ingen måde se hvordan nogen skulle have noget på hende. Når jeg læser lortemors blog, så ser jeg en ærlig kvinde der fortæller hvordan det er at være alene med et barn og ikke alt kan være rosenrødt hele tiden. Kan slet ikke forstå hvordan folk kan finde på at anmelde hende, hvad med at de passede sig selv og deres egen familie istedet for at anmelde andre. Føj jeg er rasende på hendes vegne.
  Vi får jo kun en lille bid af hele dagen og aner ikke resten. og vi har alle en lortemor i os, min dukker også frem engang imellem. Øv hvor er jeg altså tosset på dem og håber inderligt at de skammer sig noget så grusomt!

 • Reply
  Alexandra
  22. juni 2017 at 8:50

  Jeg må sige, at jeg godt forstår indignationen og vreden. MEN jeg mener, at man har et ansvar for at blande sig, hvis det er noget, der giver anledning til bekymring. Dermed ikke sagt, at der er noget i Trines blog der gør det. Men hvis man har læst flere indlæg der giver en nagende fornemmelse, så har man da et ansvar for at reagere. Det, synes jeg lidt, vi glemmer i denne situation, hvor mange har travlt med at fordømme. Som en skrev på Trines blog, så er det trods alt tre forskellige læsere der (må man formode) har reageret. Hvem ved om sagsbehandleren har været inde på bloggen og læst, og har fundet grundlag for bekymringerne. Jeg vil gerne understrege at dette ikke er er udtryk for at jeg er enig. Jeg frygter bare at denne fordømmelse af at nogle har reageret på en bekymring resulterer i at flere vil ignorere bekymringer. For der må vi ikke ende. Men det er en svær balancegang synes jeg.

  • Reply
   Anne
   23. juni 2017 at 22:36

   Shit hvor skulle man anmelde mange til kommunen, hvis de informationer, man kan få af at læse lortemor.dk var nok til at blive bekymret. Jeg har i hvert fald ikke læst, at hun har slået sit barn, nægtet ham mad, ydmyget ham eller andet, der kunne give mig anledning til at anmelde hende. Det lyder lidt som chikane i mine ører.

 • Reply
  Tina M
  22. juni 2017 at 9:57

  Jeg skal da til at læse med hos Lortemor, hvis hun ellers vender tilbage på bloggen. Ud fra beskrivelsen, lyder hun jo som en helt normal kvinde, der bare er så SØD at skrive om nogle af de svære ting indimellem. Og der er sgu da ingen af os der er lavet af enhjørninge støv og regnbuer, og altid er perfekte mødre. Jeg kender ikke nogen i hvert fald.
  Såfremt man oplever at nogen man kender ( fysisk ), direkte gør skade på deres børn, enten fysisk eller psykisk, så er det ens borgerpligt at indberette til kommunen af hensyntagen til barnet. MEN MAN SKAL SGU DA KENDE FOLK FØR MAN OVERHOVEDET KAN DANNE SIG ET GRUNDLAG FOR DET!! Nok “kender” vi læsere jer bloggere, men da på ingen måde godt nok til den slagss.
  Folk altså, hvor er det langt ude…

 • Reply
  anette
  22. juni 2017 at 23:16

  Så glad for al den støtte hun får
  Kan slette ikke med opbygning at al min fantasi og helt sort syn finde hvad de kunne anmelde….. måske de skulle stoppe og tænke ellers kan de da bruge al deres tid på at anmelde hele Danmarks befolkning for at svigte.
  håber vi snart har Trine tilbage

Svar