Ikke-kategoriseret

(GOD!) rabatkode til forårets mode

Betalt samarbejde med Ellos

Jeg tror, at vi er mange, der glæder os til, at foråret for alvor sætter ind! Jeg glæder mig til forår, sol og til hvidvin i haven 🙂 og til at jeg atter kan hoppe i noget farverigt kluns! Så jeg blev helt glad i låget, da jeg så alle de fine forårs-outfits, som Ellos lige nu har på deres hjemmeside (klik HER). Derudover er det bare endnu sjovere at shoppe, når man kan få varerne til en ekstra lækker pris.

Med rabatkoden:

415414

Får I 33% rabat på den dyreste (og ikke i forvejen nedsatte) vare OG 5% ekstra rabat på de varer, der allerede er på udsalg. Rabatkoden gælder til og med 31/3. Se nogle fine bud på forårets mode længere nede.

Det jeg især er glad for hos Ellos (ud over både pris og kvalitet) er, at Ellos omfavner kvinder i alle størrelser. Ellos har nemlig en rigtig fin kollektion til Plus-size kvinder (der går op til en størrelse 60). Derud over er det nemt at shoppe bæredygtigt på Ellos’ hjemmeside, da varer markeret med Better Choice er produkter, der enten er af genanvendt polyester, der er blevet brugt til at reducere affald og ressourceforbrug, eller lavet af bæredygtigt bomuldsdyrkning. Ellos har nemlig et samarbejde med Better Cotton Initiative, der har til hensigt at forbedre bomuldsdyrkningen. Det gør de ved at uddanne bønder verden over til en mere bæredygtig bomuldsdyrkning. Derfor vil man ved køb af disse produkter støtte, sammen med Ellos, et langt mere ansvarsfuldt dyrket bomuldsmarked. Så hold øje med Better Choice mærket.

Jeg har kigget lidt på Ellos’ nyheder inden for mode, og nedenfor viser jeg mine favoritter (også til plus-size. Se kollagen længere nede).

Grøn kjole klik HER (fås også i rosa)

Beige bluse klik HER

Prikket skjorte klik HER (fås også i to andre mønstre)

Sort kjole klik HER (fås også i mønster)

Blå kjole klik HER

Nedenstående produkter er fra Ellos’ Pluskollektion:

Grøn kjole klik HER (fås også i tre andre farver)

Mønstret top klik HER. (Fås også i andre mønstre)

Beige bluse klik HER.

Sorte bukser klik HER (fås også i grøn)

Pink kjole klik HER (fås også i grøn)

Så hvis I synes om nogle af ovenstående produkter så klik ind på produktet!

Ellers kan I klikke HER for at komme direkte til Ellos’ hjemmeside og tjekke deres forårsmode ud.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar