Life of a mom Skrupskøre børn

Lorte-nat. Bogstaveligt talt!

Screenshot_2014-12-04-18-24-23-1

Man ved jo godt inden man får børn, at der vil være nogle tidspunkter med sådan en lille filejs, der trækker tænder ud. Altså sådan RIGTIG trækker tænder ud. Og at der vil være nogle nætter, som man bare godt kunne hive ud af kalenderen og proppe i glemmebogen. I maj måned havde jeg én af de nætter med min søn, der da var 2 måneder gammel og lavede denne Facebook opdatering. Nu deler jeg den også med jer:

“The life of a mom: Baby falder først i søvn 23.30. Vågner kl 01.00 og igen kl 03.30 for at spise. En time efter falder vi igen i søvn. Kl 05.00 kommer min datter grædende ind. Får hende endelig til at falde i søvn, eneste nederen (ja, ‘nederen’ jeg er fra vestegnen!) er, at hun vælger at bruge mit ansigt som hovedpude. 20 minutter efter vågner baby. Jeg laver ninja’en og sniger mig i kælderens gæsteværelse med baby. Baby får mad og falder i søvn – TROEDE jeg. Laver kæmpe bæ. Ud og skifte på badeværelset. Baby er tilsyneladende ik færdig med at skide og laver raket lort ud over hele badeværelses gulvet. Smart mor har lært at stå ved babys side når baby skal skiftes. Får dog mistænkelige dråber på mit ben. Jeg ignorerer det (jeg er fra vestegnen!). Vasker hurtigt hænder med bæ på. Baby pisser op i luften og mit ben blir nu helt vådt. Det kan ik ignoreres. Vasker ben i håndvasken og håber baby lige kan styre sig selv og vandslangen de næste 30 sekunder. Baby får en tur i håndvasken og griner af mig. Kan ik umiddelbart se det sjove. Baby får ble på og kommer ind i gæsteværelset og får mad igen (læs; bruger mit bryst som sut!!). Er nu faldet i søvn på mit bryst. Tør ikke ligge den fra mig, men vover pelsen nu. Og ser så lige præcis NU at det eneste der er her til at holde mig varm er et tyndt vat tæppe. Nå men håber at alle har haft en god tur i byen og sover godt under jeres varme dyner! Ps nu vågner baby. Yay!!”

Lillefar der hjemme havde selvfølgelig sovet som en sten hele natten og ingenting opdaget. Han syntes dog alligevel, at “han havde sovet lidt dårligt” (!!).

Dagen efter fik vi “heldigvis” gæster, som kom og fejrede min datters 3 års fødselsdag. Baby sov 4 1/2 stive timer til middag!!! Hvad fanden sker der for dét, gør det dog om natten! Havde lyst til at gå hen og råbe BØH ned i barnevognen!!

Er jeg den eneste der har sådan nogle vilde oplevelser i bagagen??

Den lille fyr blev i øvrigt født i vand og jeg fik en dejlig Tuborg som smertelindring. Kunne du tænke dig at læse mere om den fødsel kan du KLIKKE HER!

Kh Lillemor

Mit navn er Tina. Jeg er uddannet jordemoder og har to børn jeg elsker og som driver mig til vanvid! Jeg bruger bloggen som afløb for tanker, glæder og frustrationer, dog set ud fra et sarkastisk perspektiv. Har du selv børn (eller frygter at få nogle!) kan du følge mig og læse flere indlæg på:

Min hjemmesideFACEBOOK eller Bloglovin’

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar