Svigermødre

Svigerfædre… SUK #32

Den kvikke læser har allerede opdaget, at overskriften har ændret sig en smule! I dag er det nemlig ikke svigermødrene (uden situationsfornemmelse), der er i fokus… Men svigerfædrene! Sådan nogle historier tikker nemlig også ind fra jer i ny og næ ☺️

Hvis I også har en anekdote liggende, så kan den sendes som privat besked på Instagram @lillemorblog, hvor jeg i øvrigt synes, at I skal hoppe ind og følge med, hvis I er til humor (vurder selv niveauet), sarkasme og anekdoter om livet som småbørnsmor.

Læs sidste omgang Svigermødre… Suk lige HER.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Marie
  28. maj 2020 at 20:02

  Første gang jeg spiste hos min første kærestes forældre – som sårbar og meget nervøs teenager – siger svigerfar midt i maden. Jamen du spiser jo som en fugl… en kondor (altså en af verdens største fugle). Tak svigerfar ?

 • Reply
  Anonym
  28. maj 2020 at 20:23

  Min svigerfar og hans kone, sagde til min mand, lige foran mig at; det havde været bedre hvis du var blevet ved …. for din søns skyld. – jamen mange tak. (Jeg høre for det ca. hver 2. Gang ?

 • Reply
  Hp
  29. maj 2020 at 6:25

  Da jeg ventede mit første barn havde min mand bror lige fået en dreng. Så svigerfar siger til mig “at i deres familie får vi kun drenge”… Jo, jeg ventede så en pige?

Svar