Ærlig snak Svigermødre

Svigermødre… Suk #6

   Som jeg nævnte i mit aller første indlæg om svigermødre (læs det HER), fortalte min veninde mig engang, om en situation med sin svigermor. Og for et års tid siden fik jeg så den idé at spørge jer, om I mon havde lignende historier. Men jeg var egentlig en smule i tvivl, om nogle ville smide nogle historier i min retning! Det viste sig så heldigvis, ikke at være noget problem 🙂

I sidste uge modtog jeg en kommentar fra en læser, der skrev: “Gad vide om man ikke kunne lave samme type indlæg, men med modsat fortegn? Altså kommentarer om lidt udfordrende svigerdøtre!”. Og jo. Det kunne man garanteret godt 🙂 Men jeg har ikke umiddelbart nogle planer om, at finde på andre emner, hvor læserne kan kaste kommentarer af sted. Er du dog helt pjattet med den slags, så kan jeg klart anbefale, at kigge med hos én af mine absolut yndlingsbloggere Miriam. Hun har det sorte bælte i den slags indlæg 😉 og det var faktisk hende der inspirerede mig til, at starte denne lille svigermor-føljeton op. Så kig med hos hende for andre sjove/tå-krummende læser-kommentarer! Se fx hendes seneste Shhh… indlæg HER eller hendes seneste WTF indlæg HER. Jeg garanterer timevis af underholdning og højst sandsynligt også en smule afhængighed (så er du advaret).

Nå…

Lad os så komme igang med de dersens svigermødre!

abm_1477410384 abm_1479324920 abm_1479241842 abm_1479325226abm_1478417465

Læs sidste uges svigermor-indlæg HER. Og kom gerne med nogle flere svigermor-historier! Kan sendes til mig som besked på min Facebook profil, på Instagram eller på jordemodertina@gmail.com.

Og apropos yndlingsbloggere…så kig da lige med HER og se, hvem der er på min all-time favorit liste over bloggere.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Lone
  26. november 2016 at 6:57

  Min (nu X) svigermor sagde til mig 3 dage efter jeg havde født, at det var synd jeg var blevet så tyk, for da de lærte mig at kende var jeg jo så slank!!
  Hun gik tydeligvis meget op i min vægt. Jeg har altid været en standard str 38. Jeg komplimenterede en dag et par bukser hun havde på. Hun måtte jo bare beklage for hun var sikker på de ikke fandtes i min store størrelse. *kælling*host

 • Reply
  Kristina
  26. november 2016 at 16:28

  Arj! Den sidste fik lige mine øjenbryn HELT op i panden!

 • Reply
  Josefine
  29. november 2016 at 10:02

  Wow den sidste fik mig godt nok op i det røde felt! Utroligt hvor mange ‘sviger-monstre’ der er derude… undrer mig oprigtigt over at der findes så taktløse mennesker! Men det er skide sjovt læsning! Så keep em’ coming! 😀

Svar