Ærlig snak Det shjaw! Life of a mom Skrupskøre børn

Når man (bogstaveligt Talt) bliver taget på sengen #2

Det der bare lige skulle blive til et enkelt Taget På Sengen-indlæg, er blevet til flere! For jeg er mere eller mindre blevet tæpprbombet med sjove anekdoter, om dengang I (bogstaveligt talt) er blevet taget på sengen! Læs første indlæg HER. Men det er da også hyggeligt med sådan en føljeton a la mine Svigermødre… Suk – indlæg. So keep them coming ☺️.

Læs en ny række anekdoter lige her! Og hold jer endelig ikke tilbage med at sende egne anekdoter i min retning (I er selvfølgelig anonyme). For hey, hvis ikke vi kan grine af os selv… Hvem kan så? I kan sende dem som privat besked via min Instagram profil @lillemorblog.

Tak for det gode grin med at blive taget på sengen, men det der med at det ikke sker som voksen, passer desværre ikke. Jeg var inviteret på boller og kaffe hos mine forældre i deres sommerhus, og da jeg ankom, var de godt i gang. Min mor tjekkede sin telefon og sagde: ”Nå, du har svaret, at du gerne ville komme forbi!”

Barn: ”Hvad laver I, mor? Hvorfor siger du de der lyde?”. Mig: ”Øhm…jeg får bare massage af Peter (kæreste)”. Barn: ”JAAAAH jeg elsker massage mor, må jeg også??”. Mig: ”Øh nej skat, ikke lige i dag!”

Vi har haft et helt enormt aktivt sexliv, både før og efter sønnike kom til. Men kun én enkelt gang er vi sådan rigtigt blevet overrasket. Det var en hed aftentime i sengen, og der blev ikke sparet på noget. Den fik gas på flere leder og kanter, og da han så lige er i gang med et ’vendingsforsøg’, stivner han pludselig og udbryder: ”Skat! SKAT! HVAD LAVER DU?! Mor og far leger bare!!!”. Og tog så et hoveddyk ned i madrassen ved siden af mig. Jeg satte mig forskrækket op, og der stod vores unge med store øjne, sutten halvt hængende ud af munden, armene ned langs siden og suttekluden i den ene hånd og stirrede på os. Ingen ved hvor længe knægten har stået der… men lettere mystificeret så han da ud! Hold kæft, jeg glemmer det aldrig. Det er meget mærkeligt at gå fra ”top søsterlystig” til ”tør-mor” på et millisekund…

Mens manden og jeg lå og var godt i gang, og hans blege røv nærmest lyste det mørke soveværelse op, stod der pludselig en lille skikkelse i døren. En lille skikkelse som troede, at hans mor græd, fordi hun sagde ”triste lyde”, som han sagde. Vi lod som om min mand trøstede mig og sagde, at jeg var okay. Men han blev stående, selvom vi sagde, at han sagtens kunne gå i seng igen, mens vi forvissede ham om, at alt var okay… pludselig sagde han: ”Seriøst, boller I?!”

Min store søn kom og snuppede os i en hyggelig stund. Han var 8 år, og det eneste han sagde var: ”Åååh, for satan. Jeg glemte jo, at når døren er lukket, så boller i”, hvorefter han gik. Men vi kom ikke videre, for vi var flade af grin!

I sidste uge om morgenen fik vi lige lyst til en morgen-quicky. Pænt som vi ligger på siden i ske-stilling, kom den snart 5-årige ind af døren: ”Godmorgen mor!”. Mig: ”Øh, godmorgen skat, går du ikke ind og vækker din lillebror og læser bøger med ham?” Og så kunne vi ellers lige blive færdige! Hun sagde ikke noget eller spurgte, hvad vi lavede. Håber på, at hun stadig havde søvn i øjnene!

Vores den ældste var ca. 4 år gammel. Hendes far og jeg forsøgte lidt desperat at få en kort stund for os selv mit på dagen. Pludselig lykkedes det. På hendes værelse… Jeg stod ved vinduet og kiggede ud, alt imens hendes far gav den gas bag mig (vi var fuldt påklædt, der var bare trukket op i kjolen). Pludselig flår hun døren op og spørger forarget: ”FAR! Hvad er det, du gør ved mor?!” hvortil hendes far svarer: ”…jeg kilder hende!” og så går han ellers amok med at kilde mig. Pænt akavet OG irriterende. I lang tid var hun meget begejstret for at kilde os!

Vi sagde til vores dreng, på dengang 6 år, at vi legede slås-leg. Den godtog han!

Jeg ved ikke med jer, men jeg tissede lidt i bukserne af grin. Og ja, jeg bør muligvis lave lidt flere knibeøvelser.

Klask fra Lillemor

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Svar